Н У Х Т

Триває вступна кампанія у фахових коледжах НУХТ

13 липня 2023

Триває вступна кампанія у фахових коледжах НУХТ

У приймальних комісіях фахових коледжів нашого університету (нагадаємо, їх у складі навчально-наукового комплексу НУХТ 11 у різних регіонах України) кипить робота.

Сьогодні, 13 липня, о 18:00 завершується подання заяв і документів від вступників на основі базової середньої освіти (після 9-ти класів).

А 10 липня почалося прийняття заяв і документів від вступників на основі повної загальної середньої освіти (після 11-ти класів) або диплома кваліфікованого робітника.

Подання заяв цими категоріями вступників для вступу за співбесідами, творчими конкурсами триватиме до 31 липня (18:00), а за результатами НМТ (ЗНО) – до 9 серпня (18:00).

Перед реєстрацією кабінету та поданням заяв радимо ознайомитися з відео та текстовою інструкціями.

Щоб подати заяву й документи онлайн потрібно:

- зареєструвати або увійти в уже створений електронний кабінет на сайті vstup.edbo.gov.ua;  
- заповнити в кабінеті потрібні дані та завантажити власне фото;
- перейти до модуля подання заяв;
- здійснити пошук та обрати потрібну конкурсну пропозицію;
- вибрати джерело фінансування та вказати, чи здобувався раніше обраний ступінь освіти (фаховий молодший бакалавр);
- додати текст мотиваційного листа;
- перевірити правильність вказаних даних та підтвердити подання заяви.

Крім того, необхідно звернути увагу на такі особливості:

- редагувати інформацію, зокрема змінити фото, в електронному кабінеті можна тільки ДО подання першої заяви. Після цього нічого змінити неможливо;

- якщо вступник не має сертифікатів НМТ/ЗНО, то може вступити за співбесідою чи творчим конкурсом (на ті спеціальності, де він передбачений). Але у разі вступу на основі сертифікатів НМТ/ЗНО конкурсний бал підвищується на 25%;

- якщо вступник має право на пільгу, то ДО подання заяв рекомендуємо звернутися до найближчого закладу освіти з підтверджувальними документами для внесення інформації в Реєстр осіб зі спеціальними умовами вступу. Тоді пільга відображатиметься в розділі «Спеціальні умови вступу»;

- до кожної заяви необхідно додати текст мотиваційного листа. Він має відповідати вимогам, визначеним закладом освіти до конкретної конкурсної пропозиції. Ознайомитися з ними можна у вкладці «Вимоги» в модулі подання заяв;

- на написання тексту мотиваційного листа в кабінеті передбачено 120 хвилин, потім система оновиться й текст не збережеться. Якщо потрібно більше часу, радимо написати лист в іншому файлі (наприклад Word або Google-Документи), а потім скопіювати текст у кабінет;

- усі подані заяви відображаються у відповідному меню електронного кабінету, однак вони можуть з’явитися там не одразу, а через певний час;

- скасувати подану заяву можна, якщо вона ще не була розглянута закладом освіти. Для цього треба обрати потрібну заяву й у вкладці «Активні дії» натиснути «Скасувати».

Бажаємо успіху нашим вступникам!

Опублікований: 13-07-2023
Читайте також:
Актуальні акценти на відкритій лекції доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш 15 жовтня 2019 року прочитала відкриту лекцію «Органічна косметика. Сучасний підхід у збереженні здоров'я, краси та молодості» з дисципліни «Інновації в технології харчових добавок та косметичних засобів» для студентів групи ХТ-І-16-Маг. Від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні акценти на відкритій лекції доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 17 жовтня 2019

Насичений подіями понеділок магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології

Минулий понеділок у магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології був, як ніколи насичений різними подіями. Ранок розпочався із захоплюючої лекції про базові принципи Аюрведи «Концептуальна еволюція в Аюрведі: з точки зору Гуни» від віце-президента університету Патанжалі (Харідвар, Індія) доктора Вачаспати Кульванта. На наступній парі у них б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений подіями понеділок магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології 21 травня 2018

Фіналістка Міжнародного кулінарного конкурсу від Culinary Arts Academy (Швейцарія) – наша студентка

Під час дистанційного навчання, впровадженого у зв’язку із загальнонаціональним карантином і його суворими заходами, кафедра готельно-ресторанної справи активно співпрацювала зі своїм міжнародним освітнім партнером – Швейцарською освітньою групою (Swiss Education Group, SEG). Колектив кафедри був радий онлайн-зустрічі під час гостьового лекторію з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фіналістка Міжнародного кулінарного конкурсу від Culinary Arts Academy (Швейцарія) – наша студентка 16 червня 2020

Експертне оцінювання харчової продукції опановують наші студенти

1 лютого 2016 року Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ за ініціативи досвідченого викладача товарознавства Олесі Стахів відбулася навчальна лекція з питань стандартизації та оцінки харчової продукції для студентів І-ІІ курсів комерційно-економічного напряму, яку прочитала начальник випробувального центру ДП Івано-Франків...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експертне оцінювання харчової продукції опановують наші студенти 01 лютого 2017