Н У Х Т

Факультет БТЕК відкриває двері для вступників-2022

20 червня 2022

Факультет БТЕК відкриває двері для вступників-2022

Є речі, які ніщо не змінить: Україні, як і раніше, потрібні кваліфіковані спеціалісти, біотехнологія залишається провідною наукою ХХІ століття, а стан довкілля завжди буде в фокусі сучасного суспільства і саме у НУХТ готують висококваліфікованих біотехнологів та екологів!

У силу незалежних від нас обставин якось особливо непомітно промайнули останні місяці навчання випускників-2022 і вже незабаром кожен із них має визначитись, де, на якій формі навчання та за якою спеціальністю здобувати вищу освіту. А враховуючи унікальні обставини цьогорічної вступної кампанії, їм особливо складно зорієнтуватися і не схибити. Тому, профорієнтаційні команди нашого університету продовжують проводити різноманітні інформаційні заходи для інформування нинішніх абітурієнтів, щоб максимально допомогти всім зробити правильний вибір і в подальшому стати кваліфікованими фахівцями задля відбудови і процвітання Батьківщини.

Найбільш продуктивні з цієї точки зору Дні відкритих дверей, під час яких представники університету зустрічаються з абітурієнтами і розповідають про особливості вступної кампанії та переваги навчання в нашому університеті. У ході такого живого спілкування вступників зі студентами та викладачами максимально зрозумілими стають навіть дуже складні речі.

18 червня відбувся День відкритих дверей факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК). Під час заходу про навчання на факультеті детально розповіла деканка факультету Наталія Грегірчак, з особливостями вступної кампанії-2022 гостей заходу ознайомив асистент кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Удимович, а також розібратися з деякими моментами допомагала представниця Приймальної комісії НУХТ Юлія Запорожець, яка наголосила на тому, що за потреби кожний легко може зорієнтуватись у нових правилах цьогорічного вступу, відвідавши на сайті університету вкладку Вступ-2022 у меню Вступнику.

Також на зустрічі були присутні представники випускових кафедр – доцентка кафедри біотехнології і мікробіології  Світлана Тетеріна, доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці В'ячеслав Харченко, які наголосили на перевагах отримання відповідного фаху саме у НУХТ. Наприкінці заходу своїм досвідом навчання поділилися здобувачі освіти факультету БТЕК, магістрантка спеціальності 101 «Екологія» Руслана Захарова та студентка другого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Катерина Гвоздецька.

Приємно, що серед гостей заходу були майбутні вступники практично усіх категорій (ті, хто вступатимуть на базі повної загальної середньої освіти, ті, хто мають диплом молодшого спеціаліста та мають можливість здобувати подальшу освіту за скороченою формою навчання, а також ті, хто планують вступати до магістратури). Доволі широкою була і географія учасників заходу – до зустрічі долучилися не лише кияни та мешканці Київщини, а й сусідніх регіонів, зокрема Житомирщини.

Під час зустрічі говорили багато про: важливість правильного вибору вищого навчального закладу; актуальність біотехнології та екології в сучасному світі; особливості вступу і навчання в НУХТ; перспективи працевлаштування, але головний посил усього заходу так і не був озвучений. Адже він і не потребує озвучення. Учасники ЗУМ-конференції його не почули, а відчули. І цей посил – відкритість НУХТ. Відкритість до всього нового, адже попри те, що університет існує вже більше століття, НУХТ іде в ногу з усіма сучасними тенденціями. Відкритість до іноземного досвіду. Відкритість до абітурієнтів врешті-решт. Тож попри пандемію ковіду, попри військове лихоліття і сирени повітряних тривог, НУХТ відповідально працює зі своїми майбутніми студентами, адже двері університету для них завжди ВІДКРИТІ! Так було, є і буде!  

Опублікований: 20-06-2022
Читайте також:
Тенденції та виклики розвитку дуальної освіти обговорювали викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

Інтенсифікація структурних змін, що відбуваються у харчовій промисловості України, визначає попит на фахівців нової формації, які здатні успішно реалізовувати виробничі завдання щодо створення продукції оздоровчого та профілактичного призначення для населення України. Тенденції розвитку ринку праці та високі вимоги працедавців до підготовки молодих...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції та виклики розвитку дуальної освіти обговорювали викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів 31 січня 2022

Участь у наукових конференціях – безцінний досвід

Деякий час назад здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології взяли участь у VІІІ науково-практичній конференції школи молодих науковців «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво» АТ «Фармак», присвяченій 95-річному ювілею фармацевтичної компанії. Через пандемію COVID-19, конференція працювала в онлайн-режимі. У ній брали участь магістранти На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Участь у наукових конференціях – безцінний досвід 25 лютого 2021

Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу

У рамках тижня академічної доброчесності, який вже став традицією в нашому університеті, на початку навчання здобувачів освітньої програми «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» на другому (магістерському) освітньому рівні гарант освітньої програми Василь Пасічний провів онлайн-зустріч зі здобувачами першого курсу, які приступили ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу 12 жовтня 2022

Педагогічний ОСКАР-2021 вибороли викладачі Сумського фахового коледжу НУХТ

14 квітня відбулося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Педагогічний ОСКАР-2021». До участі у двох номінаціях заключного етапу надійшли 1264 творчі конкурсні роботи зі 153 закладів фахової передвищої освіти. Викладачі Сумського фахового коледжу НУХТ уперше взяли участь у цьому конкурсі професійної майстерності педагогічних працівник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічний ОСКАР-2021 вибороли викладачі Сумського фахового коледжу НУХТ 17 квітня 2021