Н У Х Т

Факультет БТЕК відкриває двері для вступників-2022

20 червня 2022

Факультет БТЕК відкриває двері для вступників-2022

Є речі, які ніщо не змінить: Україні, як і раніше, потрібні кваліфіковані спеціалісти, біотехнологія залишається провідною наукою ХХІ століття, а стан довкілля завжди буде в фокусі сучасного суспільства і саме у НУХТ готують висококваліфікованих біотехнологів та екологів!

У силу незалежних від нас обставин якось особливо непомітно промайнули останні місяці навчання випускників-2022 і вже незабаром кожен із них має визначитись, де, на якій формі навчання та за якою спеціальністю здобувати вищу освіту. А враховуючи унікальні обставини цьогорічної вступної кампанії, їм особливо складно зорієнтуватися і не схибити. Тому, профорієнтаційні команди нашого університету продовжують проводити різноманітні інформаційні заходи для інформування нинішніх абітурієнтів, щоб максимально допомогти всім зробити правильний вибір і в подальшому стати кваліфікованими фахівцями задля відбудови і процвітання Батьківщини.

Найбільш продуктивні з цієї точки зору Дні відкритих дверей, під час яких представники університету зустрічаються з абітурієнтами і розповідають про особливості вступної кампанії та переваги навчання в нашому університеті. У ході такого живого спілкування вступників зі студентами та викладачами максимально зрозумілими стають навіть дуже складні речі.

18 червня відбувся День відкритих дверей факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК). Під час заходу про навчання на факультеті детально розповіла деканка факультету Наталія Грегірчак, з особливостями вступної кампанії-2022 гостей заходу ознайомив асистент кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Удимович, а також розібратися з деякими моментами допомагала представниця Приймальної комісії НУХТ Юлія Запорожець, яка наголосила на тому, що за потреби кожний легко може зорієнтуватись у нових правилах цьогорічного вступу, відвідавши на сайті університету вкладку Вступ-2022 у меню Вступнику.

Також на зустрічі були присутні представники випускових кафедр – доцентка кафедри біотехнології і мікробіології  Світлана Тетеріна, доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці В'ячеслав Харченко, які наголосили на перевагах отримання відповідного фаху саме у НУХТ. Наприкінці заходу своїм досвідом навчання поділилися здобувачі освіти факультету БТЕК, магістрантка спеціальності 101 «Екологія» Руслана Захарова та студентка другого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Катерина Гвоздецька.

Приємно, що серед гостей заходу були майбутні вступники практично усіх категорій (ті, хто вступатимуть на базі повної загальної середньої освіти, ті, хто мають диплом молодшого спеціаліста та мають можливість здобувати подальшу освіту за скороченою формою навчання, а також ті, хто планують вступати до магістратури). Доволі широкою була і географія учасників заходу – до зустрічі долучилися не лише кияни та мешканці Київщини, а й сусідніх регіонів, зокрема Житомирщини.

Під час зустрічі говорили багато про: важливість правильного вибору вищого навчального закладу; актуальність біотехнології та екології в сучасному світі; особливості вступу і навчання в НУХТ; перспективи працевлаштування, але головний посил усього заходу так і не був озвучений. Адже він і не потребує озвучення. Учасники ЗУМ-конференції його не почули, а відчули. І цей посил – відкритість НУХТ. Відкритість до всього нового, адже попри те, що університет існує вже більше століття, НУХТ іде в ногу з усіма сучасними тенденціями. Відкритість до іноземного досвіду. Відкритість до абітурієнтів врешті-решт. Тож попри пандемію ковіду, попри військове лихоліття і сирени повітряних тривог, НУХТ відповідально працює зі своїми майбутніми студентами, адже двері університету для них завжди ВІДКРИТІ! Так було, є і буде!  

Опублікований: 20-06-2022
Читайте також:
Лекція з дисципліни «Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для третьокурсників

17 листопада 2022 року доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ольга Коваль прочитала відкриту лекцію «Вивчення технології виготовлення олій холодного віджиму» з дисципліни «Модуль 2. Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня 3-го року навчання спеціальності 1...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція з дисципліни «Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для третьокурсників 24 листопада 2022

У МОН роз’яснили, як отримати дублікат документа про вищу освіту

Щоб отримати дублікат документа про вищу освіту та/або додатка до нього, треба подати письмову заяву до вишу, який видав документ. Це можна зробити особисто або через уповноваженого представника. Відповідне роз’яснення надає МОН у зв’язку із численними зверненнями громадян про те, як отримати дублікат диплома. Якщо заклад, де ви навчалися, реорган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У МОН роз’яснили, як отримати дублікат документа про вищу освіту 14 серпня 2019

Свалявський технічний коледж НУХТ – ювіляр!

25 жовтня весь трудовий та студентський колектив Свалявського технічного коледжу НУХТ відзначив 55-річний ювілей із дня заснування навчального закладу. Урочистості розпочалися із вшанування пам’яті колишніх директорів Василя Лізанця та Василя Стегури біля встановлених барельєфів на фасаді будівлі міської ради. Свято продовжилося в актовій залі ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свалявський технічний коледж НУХТ – ювіляр! 29 жовтня 2019

Із тонкощами виробництва органічної продукції познайомив наших викладачів експерт SES

У рамках міжнародної програми від організації SES (Senior Expert Service, Germany) на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулась ще одна лекція експерта з Німеччини, доктора природничих наук Martin Ehret. Цього разу експерт, Dr. Martin Ehret прочитав дві лекції на тему «Production of organic products. Features of the tech...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із тонкощами виробництва органічної продукції познайомив наших викладачів експерт SES 13 квітня 2021