Н У Х Т

Факультет БТЕК відкриває двері для вступників-2022

20 червня 2022

Факультет БТЕК відкриває двері для вступників-2022

Є речі, які ніщо не змінить: Україні, як і раніше, потрібні кваліфіковані спеціалісти, біотехнологія залишається провідною наукою ХХІ століття, а стан довкілля завжди буде в фокусі сучасного суспільства і саме у НУХТ готують висококваліфікованих біотехнологів та екологів!

У силу незалежних від нас обставин якось особливо непомітно промайнули останні місяці навчання випускників-2022 і вже незабаром кожен із них має визначитись, де, на якій формі навчання та за якою спеціальністю здобувати вищу освіту. А враховуючи унікальні обставини цьогорічної вступної кампанії, їм особливо складно зорієнтуватися і не схибити. Тому, профорієнтаційні команди нашого університету продовжують проводити різноманітні інформаційні заходи для інформування нинішніх абітурієнтів, щоб максимально допомогти всім зробити правильний вибір і в подальшому стати кваліфікованими фахівцями задля відбудови і процвітання Батьківщини.

Найбільш продуктивні з цієї точки зору Дні відкритих дверей, під час яких представники університету зустрічаються з абітурієнтами і розповідають про особливості вступної кампанії та переваги навчання в нашому університеті. У ході такого живого спілкування вступників зі студентами та викладачами максимально зрозумілими стають навіть дуже складні речі.

18 червня відбувся День відкритих дверей факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК). Під час заходу про навчання на факультеті детально розповіла деканка факультету Наталія Грегірчак, з особливостями вступної кампанії-2022 гостей заходу ознайомив асистент кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Удимович, а також розібратися з деякими моментами допомагала представниця Приймальної комісії НУХТ Юлія Запорожець, яка наголосила на тому, що за потреби кожний легко може зорієнтуватись у нових правилах цьогорічного вступу, відвідавши на сайті університету вкладку Вступ-2022 у меню Вступнику.

Також на зустрічі були присутні представники випускових кафедр – доцентка кафедри біотехнології і мікробіології  Світлана Тетеріна, доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці В'ячеслав Харченко, які наголосили на перевагах отримання відповідного фаху саме у НУХТ. Наприкінці заходу своїм досвідом навчання поділилися здобувачі освіти факультету БТЕК, магістрантка спеціальності 101 «Екологія» Руслана Захарова та студентка другого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Катерина Гвоздецька.

Приємно, що серед гостей заходу були майбутні вступники практично усіх категорій (ті, хто вступатимуть на базі повної загальної середньої освіти, ті, хто мають диплом молодшого спеціаліста та мають можливість здобувати подальшу освіту за скороченою формою навчання, а також ті, хто планують вступати до магістратури). Доволі широкою була і географія учасників заходу – до зустрічі долучилися не лише кияни та мешканці Київщини, а й сусідніх регіонів, зокрема Житомирщини.

Під час зустрічі говорили багато про: важливість правильного вибору вищого навчального закладу; актуальність біотехнології та екології в сучасному світі; особливості вступу і навчання в НУХТ; перспективи працевлаштування, але головний посил усього заходу так і не був озвучений. Адже він і не потребує озвучення. Учасники ЗУМ-конференції його не почули, а відчули. І цей посил – відкритість НУХТ. Відкритість до всього нового, адже попри те, що університет існує вже більше століття, НУХТ іде в ногу з усіма сучасними тенденціями. Відкритість до іноземного досвіду. Відкритість до абітурієнтів врешті-решт. Тож попри пандемію ковіду, попри військове лихоліття і сирени повітряних тривог, НУХТ відповідально працює зі своїми майбутніми студентами, адже двері університету для них завжди ВІДКРИТІ! Так було, є і буде!  

Опублікований: 20-06-2022
Читайте також:
Техніку приготування і подавання коктейлів ретельно опановують першокурсники Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Насиченим виявився тиждень для студентів-першокурсників групи МРО-18 Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету, адже вони продовжують енергійно працювати та вивчати техніку приготування і подавання коктейлів під керівництвом досвідченого майстра виробничого навчання ресторанного напрямку Тетяни Заячук. Найважли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Техніку приготування і подавання коктейлів ретельно опановують першокурсники Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 30 січня 2020

Галузь отримала 12 нових фахівців-магістрів з технології зберігання і переробки зерна

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна завершилися захисти магістерських робіт студентами денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології зберігання і переробки зерна». До складу Екзаменаційної комісії увійшли: к. т. н., доцент кафедри публічного адміністрування та менеджменту інноваційної дія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Галузь отримала 12 нових фахівців-магістрів з технології зберігання і переробки зерна 26 лютого 2018

Маленьке свято для «сонячних» людей влаштували менеджери персоналу

Студенти-першокурсники освітньої програми «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ виявили соціальну ініціативу та спільно з молодшим і старшим кураторами відвідали Святошинський дитячий будинок-інтернат для хлопчиків із синдромом Дауна й глибокою розумовою відсталістю. Підготовка відбулася оперативно. На зі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маленьке свято для «сонячних» людей влаштували менеджери персоналу 29 листопада 2019

Опитування МОН щодо збереження дослідницького обладнання та об’єктів

Міністерство освіти і науки України розпочало збір інформації з метою мінімізації ризиків втрат внаслідок повномасштабної збройної агресії рф особливого (унікального) дослідницького обладнання та об’єктів, швидкого відновлення ефективної роботи після завершення воєнного стану, а також мінімізації для населення України загроз хімічного, біологічного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Опитування МОН щодо збереження дослідницького обладнання та об’єктів 28 березня 2022