Н У Х Т

Науковці НУХТ-експерти МОН взяли участь у вебінарі для експертів з експертизи проєктів досліджень і розробок

13 листопада 2023

Науковці НУХТ-експерти МОН взяли участь у вебінарі для експертів з експертизи проєктів досліджень і розробок

Науковці університету, що є експертами МОН з експертизи проєктів фундаментальних наукових досліджень, прикладних наукових досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок, які подаються для участі у конкурсах, що проводить Міністерство освіти і науки, професори Володимир Ковбаса, Володимир Зав’ялов, Олег Кузьмін взяли участь у спеціалізованому вебінарі.

Спікерами виступили заступник міністра освіти і науки України Денис Курбатов, начальник головного управління із реалізації політик у сфері науки та інновацій МОН Олег Хименко, виконувач обов’язків директора Державного підприємства «Український науковий центр розвитку інформаційних технологій» Сергій Жарінов.

На заході була надана актуальна інформація щодо нового модуля Національної електронної науково-інформаційної системи, у якому здійснюватиметься експертиза проєктів; основних вимог до роботи експертів, деталізації умов, які дозволять уникнути прихованого конфлікту інтересів.

Зокрема, розглядалися актуальні питання: ознайомлення з Кодексом експерта конкурсного відбору проєктів фундаментальних досліджень, прикладних досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок та оцінювання результатів їх виконання; основні завдання Комісії з етики експертів; організація належного рівня проведення наукової і науково-технічної експертизи досліджень і розробок; особливості отримання доступу та роботи експерта в модулі конкурсів.

Наші експерти вдячні Міністерству освіти і науки України за професійний захід і актуальну інформацію.

Опублікований: 13-11-2023
Читайте також:
Успішні онлайн-захисти курсових проектів на кафедрі готельно-ресторанної справи

З 25 по 28 травня на платформі ZOOM відбулися онлайн-захисти курсових проектів з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» здобувачами 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», денної форми навчання. Теми курсових проектів були присвячені проектув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішні онлайн-захисти курсових проектів на кафедрі готельно-ресторанної справи 29 травня 2020

Подвійне наукове свято на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства подвійне свято – відбулися два успішних захисти дисертаційних досліджень – докторської дисертації доцента Марини Білько (науковий консультант – професор Вікторія Гержикова) та кандидатської дисертації аспіранта Світлани Ковальчук (науковий керівник – доцент Тетяна Мудрак). Доповідь за темою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подвійне наукове свято на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 01 липня 2019

Новий досвід використання програмних засобів

Викладачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, професорка Людмила Кривопляс-Володіна та доцентка Анастасія Деренівська успішно пройшли підвищення кваліфікації за темою «Використання MS Forms та Google Forms для анкетування та тестування студентів». Вони отримали новий досвід із використання програмних засобів для проведення онлайн-опитувань...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий досвід використання програмних засобів 17 травня 2024

Готується до захисту дисертаційного дослідження ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Удосконалення технології столового вина» за темою дисертаційної роботи «Удосконалення технології столових вин підвищеної біологічної цінності» аспіранта кафедри Олени Циганкової (науковий керівник – доцент Марина Білько). На семінарі були присутні викладачі кафедри разом із...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до захисту дисертаційного дослідження ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 13 вересня 2019