Н У Х Т

Різдвяні традиції Німеччини: здобувачі прокачують мовні скіли з викладачами кафедри іноземних мов професійного спрямування

11 грудня 2023

Різдвяні традиції Німеччини: здобувачі прокачують мовні скіли з викладачами кафедри іноземних мов професійного спрямування

Доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко провела зі студентами четвертих курсів університету виховний захід, присвячений різдвяним традиціям Німеччини. У заході взяли участь здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В.Ф. Доценка (група ХЧ-4-1) та у Навчально-науковому інституті харчових технологій (групи МО-4-3, МЯ-4-2).

Студенти представили презентації на теми «Різдвяні ярмарки», «Традиційні різдвяні страви Німеччини», «Адвент-календар». Здобувачі освіти і викладачка обговорили різдвяні традиції та атрибути, студенти виконували завдання та пройшли спеціальний різдвяний тест, а також подивилися мультфільм «Зірочка, яка хотіла бути особливою», який наводить на думку, що ніхто не досконалий, але у кожного є щось особливе – це його серце,і кожен може зробити щось хороше для інших людей.

Опублікований: 11-12-2023
Читайте також:
Здобувачі вищої освіти знайомляться з особливостями освітніх програм

Гарантка освітньої програми, д.е.н., професорка, завідувачка кафедри фінансів Лада Шірінян ознайомила здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти з освітньо-професійною програмою «Фінанси, банківська справа та страхування». Здобувачі дізналися, що освітня програма «Фінанси, банківська справа та страхування» підготовки магістра за спеціа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі вищої освіти знайомляться з особливостями освітніх програм 28 вересня 2021

Великдень в Україні та за кордоном

Викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Наталя Бутко разом зі здобувачами освіти груп ХЕ-1-7 та ХЕ-1-8 провели святковий захід із нагоди Великодня, під час якого обговорили традиції  святкування найбільш знакової події у всьому християнському світі. Цього року Україна відзначала Великдень другого травня, а країни Європи та Америк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Великдень в Україні та за кордоном 06 травня 2021

Комісія МОН розпочала акредитаційну експертизу підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності «Виробництво харчової продукції»

Відповідно до наказу МОН №79-А від 2 лютого 2017 року «Про проведення акредитаційної експертизи» 7 лютого 2017 року в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ розпочала роботу експертна комісія МОН, з метою проведення чергової акредитаційної експертизи підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності 5.05170101 «Виробництво хар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Комісія МОН розпочала акредитаційну експертизу підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» 07 лютого 2017

Ефективні методи і прийоми формування life skills опановувала старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Микитенко взяла участь у масштабному освітньому заході для вчителів англійської мови, організованому Міжнародним освітньо-методичним центром Dinternal Education - ексклюзивним представником видавництва Pearson (Пірсон) в Україні. Доповіді учасників семінару були зосер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективні методи і прийоми формування life skills опановувала старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 17 травня 2019