Н У Х Т

Захист дипломів – початок професійного шляху нової плеяди кваліфікованих біотехнологів

16 лютого 2024

Захист дипломів – початок професійного шляху нової плеяди кваліфікованих біотехнологів

Настав довгоочікуваний день для здобувачів освітнього ступеня «магістр» за освітньо-професійними програмами «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія» і викладачів кафедри біотехнології і мікробіології – розпочалися цьогорічні захисти кваліфікаційних робіт. Позаду залишилися години кропіткої праці, пошуку необхідної літератури й аналізу сотень сторінок наукових праць. І здобувачі нарешті мають змогу продемонструвати результати своєї роботи. Цей день став початком професійного шляху нової плеяди кваліфікованих біотехнологів, які будуть працювати задля квітучого майбутнього України.

Цього року екзаменаційну комісію очолює д.т.н., старша наукова співробітниця, завідувачка відділу біотехнології Інституту продовольчих ресурсів НАН України Світлана Даниленко. У складі комісії працюють: докторки біологічних наук, професорки кафедри біотехнології і мікробіології Тетяна Пирог і Людмила Буценко, к.т.н., доцентка кафедри Вікторія Красінько та асистентка кафедри Тетяна Сулейко (секретарка ЕК).

Старт захистам дали деканка факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак і завідувач кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Стабніков, які побажали успіхів і наснаги здобувачам магістерського ступеня.

Перший день захистів промайнув легко і невимушено. Здобувачі із задоволенням презентували свої напрацювання. Представлені роботи були на актуальні теми сьогодення, містили багато інноваційних рішень у галузі біотехнологій. Слухачі за доповіддю і презентацією здобувача могли поринути в ту чи іншу галузь науки й техніки: від сільського господарства до фармацевтичного виробництва. Усі магістранти впевнено та вичерпно відповідали на запитання членів комісії, адже всі провели ґрунтовну роботу за своєю темою.

За результатами захистів здобувачі отримала високі оцінки, а троє – Юлія Іванченко, Марія Парфенюк та Мар’яна Красько були рекомендовані екзаменаційною комісією до отримання дипломів із відзнакою.

Магістри висловили подяку своїм науковим керівникам за настанови, слушні поради і допомогу.

Викладачі кафедри впевнені, що вдалий старт захисту кваліфікаційних робіт стане запорукою успішних захистів у подальші дні роботи комісії. Вони вдячні членам екзаменаційної комісії за плідну роботу, а здобувачам – за кваліфікаційні роботи такого високо рівня та гідне представлення кафедри й університету.

Опублікований: 16-02-2024
Читайте також:
Співпраця – рушій освіти і науки

Найвидатніші наукові відкриття досягаються завдяки глобальній співпраці та всесвітньому обміну інформацією. Тому, провідні університети постійно співпрацюють між собою в сфері науки та освіти, обмінюючись знаннями і досвідом. І НУХТ – один із них. Наш університет активно співпрацює з Миколаївським національним аграрним університетом (МНАУ) – у мин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця – рушій освіти і науки 27 березня 2023

Дуальна освіта: підсумки першого етапу

На підприємстві ТОВ «Вінницька птахофабрика» у місті Ладижин підвели підсумки першого етапу дуальної освіти, яка запроваджена у Відокремленому структурному підрозділі «Вінницький фаховий коледж НУХТ» з 1 вересня 2022 року. На зустрічі були присутні заступниця директора з навчальної роботи Інна Філіпська, завідувачка навчально-виробничої практики С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дуальна освіта: підсумки першого етапу 28 грудня 2022

Відзначили День туризму велопробігом

Всесвітній день туризму відзначається щорічно 27 вересня з метою пропаганди туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв’язків між народами різних країн. Студенти спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» Свалявського технічного фахового коледжу НУХТ уже вшосте відзначили його у мальовничому Буковеллю т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзначили День туризму велопробігом 29 вересня 2020

Відповідальний вибір

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» здобувачі вищої освіти мають право на вибір навчальних дисциплін у межах, передбачених освітньою програмою та навчальним планом. Від учора в університеті розпочалося електронне голосування наших здобувачів щодо їх вибору своєї освітньої траєкторії на наступний навчальний рік. А передували цьому зустріч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідальний вибір 08 червня 2022