Н У Х Т

Нове видання для майбутніх фахівців від викладачів кафедри харчової хімії

25 листопада 2019

Нове видання для майбутніх фахівців від викладачів кафедри харчової хімії

Днями вийшов друком підручник «Хімія гетероциклів» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальностей 161 «Хімічна технологія» та 162 «Біотехнології та біоінженерія», співавторами якого є викладачі кафедри харчової хімії: завідувач кафедри Світлана Бондаренко, доценти Наталія Сімурова і Олена Майборода, а також старший викладач Наталія Зінченко.

У виданні наведена інформація про будову, методи одержання, властивості та напрями застосування гетероциклічнх сполук. Матеріал проілюстрований великою кількістю хімічних схем, що пояснюють особливості будови наведених речовин, методи їх одержання та реакційну здатність. Особлива увага акцентована на гетероциклічних сполуках природного походження, що використовуються у фармацевтичних, харчових, мікробіологічних і суміжних галузях виробництва.

Сподіваємося, що нове видання стане у нагоді не тільки студентам, але й аспірантам, молодим спеціалістам харчової галузі при розробленні нових рецептур і технологічних схем.

Опублікований: 25-11-2019
Читайте також:
В університеті відбувся майстер-клас по приготуванню веганських спрінг-ролів

За сприяння ректора, професора Олександра Шевченка у межах договору про співпрацю між нашим університетом і Веган кафе «Loving Hut» (м. Київ) на базі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся майстер-клас з приготування веганських спрінг-ролів. Захід проводився волонтерами міжнародної асоціації Supreme Master Ching Hai (SMCHI...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбувся майстер-клас по приготуванню веганських спрінг-ролів 05 травня 2025

Як обрати POS-систему для HoReCa дізналися другокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

У рамках вивчення дисципліни «Інформаційні технології та програмні продукти в готельно-ресторанному бізнесі» для здобувачів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» на запрошення лектора дисципліни, доцента Олександра Люльки відбувся онлайн-лекторій менеджерки з якості продажу застосунку Poster Анастасії Рудень на тему «На що звертати...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як обрати POS-систему для HoReCa дізналися другокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 28 квітня 2025

Перемогу у другому етапі загальноуніверситетського брейн-рингу виборола команда факультету біотехнології та екологічного контролю

Нещодавно відбувся другий етап загальноуніверситетського конкурсу «Brain-Ring». У зв'язку з карантинними обмеженнями захід відбувся на платформі Zoom, але, незважаючи на це, під час гри всі відчули драйвові емоції та заряд енергії. Участь у цьому етапі брали команди всіх навчальних підрозділів університету. Питань було небагато, але вони були креа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемогу у другому етапі загальноуніверситетського брейн-рингу виборола команда факультету біотехнології та екологічного контролю 19 травня 2021

Як у студії морозива «Gelarty» нашого проректора й викладачів зустрічали

15 листопада 2019 р. проректор з наукової роботи, професор Олександр Шевченко разом із директором Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксаною Кочубей-Литвиненко, завідувачем кафедри технології молока і молочних продуктів Галиною Поліщук, викладачами кафедри і провідним інженером відділу інтелектуальної власності Наталією Акутіною...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як у студії морозива «Gelarty» нашого проректора й викладачів зустрічали 18 листопада 2019