Н У Х Т

Зустрічі з гаранткою освітньої програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, природоохоронна, харчова»

22 вересня 2022

Зустрічі з гаранткою освітньої програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, природоохоронна, харчова»

19 та 20 вересня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулися зустрічі  здобувачів другого, третього і четвертого курсів бакалаврату з гаранткою освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, природоохоронна, харчова» Світланою Старовойтовою.

Викладачка розповіла про особливості освітньої програми НУХТ за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», яка щороку змінюється та вдосконалюється, щоб відповідати світовим трендам. Звернула увагу на програми навчання в рамках угод про співпрацю університету з провідними європейськими університетами, зокрема Лодзькою політехнікою, Щецинським університетом та Грузинським технічним університетом, а також про програми подвійного дипломування (в рамках угоди з університетами Литви), програми подвійних дипломів 2D, програми Еразмус та інші варіанти академічної мобільності, в тому числі й внутрішньої академічної мобільності в рамках угод про співпрацю з українськими університетами. Але яка ж академічна мобільність без академічної доброчесності. Адже світова наукова спільнота має нульову терпимість до усіх форм плагіату, тож, гарантка застерігала майбутніх фахівців від копіювання чужих робіт, цитування неіснуючих джерел, викривлення інформації з цитованого джерела та будь-яких інших порушень правил академічної доброчесності і у навчальному процесі, дотримання яких унормовано Кодексом академічної етики НУХТ.

Гарантка також звернула увагу здобувачів на дисципліни вільного вибору за ОПП «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна», на можливості здобувачів обирати дисципліни з переліку інших освітньо-професійних програм структурних підрозділів університету, а також можливість перезарахування дисциплін, окремих тем і змістовних модулів за кредитною мобільністю для подальшої реалізації гнучких траєкторій навчання. Викладачка закликала здобувачів активно долучатися до покращення навчального процесу внесенням своїх пропозицій.

Зустрічі пройшли досить інформативно, адже нові можливості для здобуття знань і міжнародного досвіду завжди корисні. Наші здобувачі-біотехнологи мають покликання – працювати на благо усього світу. І тому для них не існує кордонів.

Опублікований: 22-09-2022
Читайте також:
Традиційний захід до Дня українського козацтва від Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого

14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – День українського козацтва, друге – Свято Покрови Божої Матері, третє, дуже молоде – День захисника України. Усі ці свята дуже взаємопов’язані й виникали послідовно. Тож 10 жовтня в студентському клубі університету Навчально-науковим інженерно-технічним інститутом ім. акад. І.С.Гулого був орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиційний захід до Дня українського козацтва від Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого 12 жовтня 2018

Про крафтові технології виробництва пива від досвідченого фахівця-пивовара – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи в межах дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбувся лекторій «Крафтові технології виробництва пива» для здобувачів освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Гостьовий лектор – фахівець-технолог, педагог, к. т. н., консультант з технології продуктів бродіння, ал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про крафтові технології виробництва пива від досвідченого фахівця-пивовара – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 21 вересня 2023

Використання інформаційних систем у роботі обговорили з практиком наші майбутні фахівці сфери туризму

Війна, яка наразі триває на нашій землі і суттєво змінила наше життя, врешті-решт закінчиться, і настане той щасливий час, коли наші студенти та викладачі повернуться до університету. А поки що, на жаль, уже довгий час їх зустрічі відбуваються лише на платформі Zoom. Але з іншого боку, здобувачам освіти й викладачам кафедри туристичного та готельно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Використання інформаційних систем у роботі обговорили з практиком наші майбутні фахівці сфери туризму 07 квітня 2022

Міжкафедральна комплексна кваліфікаційна робота – погляд з різних точок зору

23 лютого 2024 р. відбувся захист міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи «Дослідження технологічних процесів виготовлення харчових продуктів на основі або з використанням молочних продуктів із впровадженням розроблених рекомендацій в умовах СТ «Лідер» с.м.т. Муровані-Курилівці Вінницької області», здобувачами освітнього ступеня «Магістр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжкафедральна комплексна кваліфікаційна робота – погляд з різних точок зору 27 лютого 2024