Н У Х Т

Усе про промислових роботів дізналися третьокурсники від технічного спеціаліста компанії «АВВ»

25 вересня 2020

Усе про промислових роботів дізналися третьокурсники від технічного спеціаліста компанії «АВВ»

Вступна лекція по промислових роботах для студентів 3-го курсу, що навчаються на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління, відбулася у форматі онлайн.

Для проведення заняття був запрошений технічний спеціаліст компанії «ABB» Юрій Кузьмич, який надав загальну інформацію по промислових і колаборативних роботах, їх призначенню та використанню.

Лекція  була жвавою, студенти задавали цікаві запитання, що свідчить про їх зацікавленість темою. Це і не дивно, адже вже зараз вони приступають до виконання лабораторних робіт по розробленню систем із роботами та їх програмування в спеціалізованому програмному середовищі з 3D-моделюванням та віртуалізацією (цифровим двійником).

До речі, найближчим часом (тиждень-два) промисловий робот IRB1200 буде в одній із аудиторій кафедри, і студенти зможуть безпосередньо працювати з реальним роботом. Відеозапис лекції можна подивитися на каналі кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління у YouTube.

Викладачі кафедри і студенти щиро вдячні Юрію Кузьмичу за цікаву лекцію.

Опублікований: 25-09-2020
Читайте також:
Інноваційні технології на майстер-класі для майбутніх професіоналів м’ясопереробної галузі

Одним із важливих технологічних процесів у виробництві ковбасних виробів є якісне проведення процесів теплового оброблення. На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 7 листопада 2024 року в рамках викладання для здобувачів-бакалаврів освітньої програми «Харчові технології та інженерія» комплексної дисципліни «Харчові технології. Модуль 3. Те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології на майстер-класі для майбутніх професіоналів м’ясопереробної галузі 11 листопада 2024

Ліцей №142 на майстер-класі кафедри експертизи харчових продуктів

У березні 2024 р. був підписаний договір про співробітництво між нашим університетом і Ліцеєм № 142 м. Києва. Саме тому вже вдруге для ліцеїстів викладачками кафедри експертизи харчових продуктів, професоркою, академіком УАН Оксаною Шульгою та доценткою Анастасією Чорною був проведений майстер-клас. Цього разу на кафедру завітали дев’ятикласники р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ліцей №142 на майстер-класі кафедри експертизи харчових продуктів 15 травня 2024

До університету завітала делегація Чунцінського університету (Китайська Народна Республіка)

26 березня в університеті побувала делегація Чунцінського університету разом із генеральним директором Україно-Китайського центру розвитку культури та освіти Вей Лімін і директором центру Віталієм Марченком. Колеги з Китайської Народної Республіки прибули до нашої країни з метою налагодження співпраці з вищими навчальними закладами України, й не м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До університету завітала делегація Чунцінського університету (Китайська Народна Республіка) 26 березня 2018

Міжуніверситетське академічне партнерство

Плідно розвивається міжуніверситетська співпраця між кафедрами готельно-ресторанної справи Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського (ЛДУФК) і нашого Національного університету харчових технологій. У рамках підвищення кваліфікації до нашого університету завітали завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжуніверситетське академічне партнерство 16 квітня 2024