Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Юрій Булій відвідав загальноосвітню середню школу м. Києва № 243, де поспілкувався з учнями 10 і 11 класів.
Викладач познайомив школярів із історією університету та кафедри, розповів про високі позиції, що займає наш вишу у рейтингах закладів вищої освіти України, про спеціальності та освітні програми, за якими готують фахівців у Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ та, зокрема на кафедрі. Крім того, у виступі нашого фахівця йшлося про правила прийому у 2020 році, як обраховуються рейтингові бали вступників і як їх можна підвищити, а також про перспективність галузі харчових технологій у сегменті агропромислових задач. Учні дізналися, що випускники НУХТ отримують ряд компетенцій, необхідних для розв’язання професійних, інструментальних, загальнонаукових соціальних завдань. Неабияк їх зацікавило яскраве різноманітне насичене цікавими подіями життя наших студентів.
Тож майбутні вступники отримали вичерпну інформацію про перспективи й переваги отримання вищої освіти у нашому навчальному закладі, і тепер їм потрібно лише визначитися зі спеціальністю, на яку вони вступатимуть. А це найпростіше буде зробити на Дні відкритих дверей університету, що відбудеться 14 березня, і куди школярі також отримали запрошення.