Н У Х Т

Новорічно-різдвяні віншування у Вінницькому коледжі НУХТ

28 грудня 2019

Новорічно-різдвяні віншування у Вінницькому коледжі НУХТ

Новорічні свята – чарівні. Саме в цей час ми знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. У ці святкові дні звідусіль лунають щирі вітання та дзвінкі колядки.

Напередодні Нового року студенти  Вінницького коледжу  НУХТ усіх привітали з прийдешніми святами.

Дід Мороз, Снігуронька, студактив коледжу та учасники художньої самодіяльності віншували викладачів, студентів, співробітників із прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим!

Дзвінкими голосами студентів лунали народні колядки та щедрівки. Артисти-аматори засівали присутніх зерном, бажали щедрої долі і благополуччя. За українською традицією колядники отримали від господаря щедрі дарунки.

Не залишилися поза увагою діти викладачів і співробітників, для яких профспілкою проведений новорічний ранок, де разом із Снігуронькою та Дідусем Морозом малята поринули у світ чарівної казки.

Новорічний настрій заполонив присутніх і усі залишилися задоволені.

Зичимо вам, шановна родино Вінницького коледжу Національного університету харчових технологій, доброго здоров’я, душевної рівноваги й бадьорості! Нехай таїнство новорічно-різдвяних свят огорне кожного чарівністю і подарує затишок у ваші оселі, а святкова коляда звеселить душу.

Опублікований: 28-12-2019
Читайте також:
Вступна кампанія вже зовсім скоро…

Заступниця декана факультету автоматизації і комп’ютерних систем Оксана Мулява зустрілася зі старшокласниками Наконечнянського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступеня Яворівської міської ради Львівської області. Викладачка розповіла учням про наш університет, його навчальні підрозділи та бібліотеку, умови проживання у студмістечку, спортк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступна кампанія вже зовсім скоро… 21 травня 2024

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до Днів гостинності

25 жовтня доцент Ірина Силка та асистент Ганна Березова відвідали Київський державний коледж туризму та готельного господарства. Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції ознайомили  студентів коледжу з особливостями підготовки фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Моло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до Днів гостинності 28 жовтня 2019

Викладачка НУХТ відібрала національні вина для французького музею

Два дні поспіль кипіла робота в Науковому Центрі «Український Інститут Вина», де тривав Всеукраїнський відбір «посольських» вин від національних виробників для найбільшого культурного центру, присвяченого вину як культурній, універсальній і живій спадщині La Cité du Vin. За рішенням дегустаційної комісії Всеукраїнського відбору, до складу якої вхо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка НУХТ відібрала національні вина для французького музею 07 вересня 2022

Уряд створив Національний фонд досліджень

В Україні створений Національний фонд досліджень, що вже з 2019 року має розпочати грантову підтримку наукових досліджень та розробок. Відповідна постанова затверджена на засіданні КМУ сьогодні, 4 липня 2018 року. Прийняте рішення передбачає не лише утворення Національного фонду досліджень, а й затвердження Положення про Фонд та визначення граничн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уряд створив Національний фонд досліджень 04 липня 2018