Н У Х Т

Новорічно-різдвяні віншування у Вінницькому коледжі НУХТ

28 грудня 2019

Новорічно-різдвяні віншування у Вінницькому коледжі НУХТ

Новорічні свята – чарівні. Саме в цей час ми знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. У ці святкові дні звідусіль лунають щирі вітання та дзвінкі колядки.

Напередодні Нового року студенти  Вінницького коледжу  НУХТ усіх привітали з прийдешніми святами.

Дід Мороз, Снігуронька, студактив коледжу та учасники художньої самодіяльності віншували викладачів, студентів, співробітників із прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим!

Дзвінкими голосами студентів лунали народні колядки та щедрівки. Артисти-аматори засівали присутніх зерном, бажали щедрої долі і благополуччя. За українською традицією колядники отримали від господаря щедрі дарунки.

Не залишилися поза увагою діти викладачів і співробітників, для яких профспілкою проведений новорічний ранок, де разом із Снігуронькою та Дідусем Морозом малята поринули у світ чарівної казки.

Новорічний настрій заполонив присутніх і усі залишилися задоволені.

Зичимо вам, шановна родино Вінницького коледжу Національного університету харчових технологій, доброго здоров’я, душевної рівноваги й бадьорості! Нехай таїнство новорічно-різдвяних свят огорне кожного чарівністю і подарує затишок у ваші оселі, а святкова коляда звеселить душу.

Опублікований: 28-12-2019
Читайте також:
Локальний моніторинг освітніх програм пауз не передбачає

Робоча група з розроблення, перегляду та оновлення магістерської освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» у складі доценток кафедри технології оздоровчих продуктів Світлани Камінської та Ірини Гойко, магістрантки Ірини Медведюк, гарантки освітньої програми Галини Сімахіної та стейкхолд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Локальний моніторинг освітніх програм пауз не передбачає 02 лютого 2024

Профорієнтація від студентів

Згідно з планом профорієнтаційної роботи кафедри іноземних мов професійного спрямування на період дистанційного навчання відбулися зустрічі студентів НУХТ із майбутніми вступниками. Доцент кафедри Галина Лук’янець спонукала своїх студентів до зустрічі з учнями Опорного закладу загальної середньої освіти «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація від студентів 30 січня 2018

Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування: викладачі й здобувачі освіти обговорюють проблеми сьогодення

Викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів зі здобувачами першого та третього курсів взяли участь у Третьому круглому столі «Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування школярів». Захід проводився компаніями «Люстдорф», «Молочний альянс», «Клуб сиру», «Молокія», агропромхолдингом «Астарта-Київ» у співпраці з Українським ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування: викладачі й здобувачі освіти обговорюють проблеми сьогодення 02 жовтня 2023

Біотехнологи підкорюють виробництво

Січень – традиційний час проходження виробничої практики студентами кафедри біотехнології і мікробіології. Завдяки кропіткій роботі колективу кафедри базами практик для студентів стають провідні галузеві підприємства. Студенти Ігор Ключка, Каріна Кондрашевська та Анастасія Сінченко проходять практику на Борщагівському хіміко-фармацевтичному заводі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи підкорюють виробництво 24 січня 2018