Н У Х Т

Лекція аспірантки для менеджерів персоналу

07 травня 2024

Лекція аспірантки для менеджерів персоналу

6 травня 2024 року у рамках проходження педагогічної практики аспірантка Анастасія Рудова прочитала лекцію «Кадрові ризики та заходи їх попередження» з дисципліни «Менеджмент персоналу для здобувачів третього курсу групи МП3-8 освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» та груп МН3-7, МН3-6 освітньо-професійної програми «Менеджмент».

Анастасія Рудова працює над дисертацією на тему «Соціально-відповідальні трудові практики на підприємствах харчової промисловості» під керівництвом професорки Олени Драган.

Аби підтримати молоду лекторку, до лекції доєдналися викладачки кафедри економіки праці та менеджменту, доцентки Олена Безпалько, Ліана Мазник, Любов Тертична, Олеся Тур і старша викладачка Юлія Гринюк.

Лекторка представила сучасну оригінальну і креативну презентацію розкриття теми, яка склала 42 слайди, що на 80% була підготовлена за допомогою англомовних наукових джерел із наукометричних баз Scopus, Web of Science з урахуванням тенденцій HR-менеджменту і напрацьованого матеріалу у межах дисертаційного дослідження. Наприклад, питання «Удосконалення класифікації кадрових ризиків компанії в умовах нестабільності або під час війни«, «Як використання штучного інтелекту може сприяти появі та ідентифікації кадрових ризиків компанії» та інші.

Під час лекції відбувався активний зворотній зв’язок ‒ спікерка задавала дискусійні питання та пропонувала здобувачам освіти обговорити напрямки їх розв’язання або висловити свою власну думку з метою активізації уваги щодо сприйняття актуальності теми.

Здобувачі освіти і викладачі кафедри економіки праці та менеджменту оцінили лекцію аспірантки на «відмінно» та побажали Анастасії здоров’я і успіхів у подальшій академічній діяльності.

Опублікований: 07-05-2024
Читайте також:
Нове поповнення книжкової полички здобувачів спеціальності «Харчові технології»

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доцент Олег Кузьмін і старший викладач Олена Матиящук, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко та завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, доцент Анатолій Куц спільно з колегами з Вищого навчального закладу «Міжрегіональна академія управлі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення книжкової полички здобувачів спеціальності «Харчові технології» 20 липня 2020

Здобувачі освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» – активні учасники міжнародних вебінарів

У період карантину група закладів вищої освіти Швейцарії (Swiss Education Group, SEG), яка є міжнародним освітнім партнером кафедри готельно-ресторанної справи, активно організовує вебінари на актуальні для студентів теми у сфері гостинності. Серед спікерів – представники академічної спільноти SEG і провідні фахівці готельно-ресторанного бізнесу. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» – активні учасники міжнародних вебінарів 12 червня 2020

Ще одне актуальне дослідження готове до захисту

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося розширене засідання, де заслухали звіт щодо результатів дисертаційної роботи «Удосконалення технологій пряно-жирових сумішей з сировини рослинного та тваринного походження» здобувачки наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» Альони Очеретної. На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одне актуальне дослідження готове до захисту 18 вересня 2023

Роз’яснення щодо блоку НМТ з математики

11 квітня 2022 року команда Українського центру оцінювання якості освіти надала роз’яснення щодо змісту, структури й оцінювання блоку національного мультипредметного тестування (НМТ) з математики. Зміст завдань блоку НМТ з математики відповідатиме чинній програмі ЗНО, яка охоплює всі теми з алгебри й геометрії зі шкільного курсу. Блок НМТ налічув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роз’яснення щодо блоку НМТ з математики 11 квітня 2022