Н У Х Т

Лекція аспірантки для менеджерів персоналу

07 травня 2024

Лекція аспірантки для менеджерів персоналу

6 травня 2024 року у рамках проходження педагогічної практики аспірантка Анастасія Рудова прочитала лекцію «Кадрові ризики та заходи їх попередження» з дисципліни «Менеджмент персоналу для здобувачів третього курсу групи МП3-8 освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» та груп МН3-7, МН3-6 освітньо-професійної програми «Менеджмент».

Анастасія Рудова працює над дисертацією на тему «Соціально-відповідальні трудові практики на підприємствах харчової промисловості» під керівництвом професорки Олени Драган.

Аби підтримати молоду лекторку, до лекції доєдналися викладачки кафедри економіки праці та менеджменту, доцентки Олена Безпалько, Ліана Мазник, Любов Тертична, Олеся Тур і старша викладачка Юлія Гринюк.

Лекторка представила сучасну оригінальну і креативну презентацію розкриття теми, яка склала 42 слайди, що на 80% була підготовлена за допомогою англомовних наукових джерел із наукометричних баз Scopus, Web of Science з урахуванням тенденцій HR-менеджменту і напрацьованого матеріалу у межах дисертаційного дослідження. Наприклад, питання «Удосконалення класифікації кадрових ризиків компанії в умовах нестабільності або під час війни«, «Як використання штучного інтелекту може сприяти появі та ідентифікації кадрових ризиків компанії» та інші.

Під час лекції відбувався активний зворотній зв’язок ‒ спікерка задавала дискусійні питання та пропонувала здобувачам освіти обговорити напрямки їх розв’язання або висловити свою власну думку з метою активізації уваги щодо сприйняття актуальності теми.

Здобувачі освіти і викладачі кафедри економіки праці та менеджменту оцінили лекцію аспірантки на «відмінно» та побажали Анастасії здоров’я і успіхів у подальшій академічній діяльності.

Опублікований: 07-05-2024
Читайте також:
Компетентних фахівців готельно-ресторанної справи готують у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

Циклова комісія готельного обслуговування Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ приділяє значну увагу формуванню у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи професійних навичок ведення бізнесу в індустрії гостинності. 16 жовтня 2018 р. студенти ІІІ та IV курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Компетентних фахівців готельно-ресторанної справи готують у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ 17 жовтня 2018

Навчати економіці сучасно, ефективно і з високою залученістю здобувачів освіти

Старша викладачка кафедри економічної теорії Тетяна Швед у липні-серпні приєдналася до пілотного проєкту Bendukidze Free Market Center, який спільно з Economic Fundamentals Initiative провів перший тренінг з економічної педагогіки, розроблений провідними американськими економістами та педагогами за підтримки Economic Fundamentals Initiative, Florid...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчати економіці сучасно, ефективно і з високою залученістю здобувачів освіти 19 серпня 2024

Тенденції формування професійної лексики досліджують наші студенти

Викладач української мови та літератури Тетяна Коваль і студентка 3-го курсу Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Каріна Пасічник, що навчається за спеціальність «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів», взяли участь у VIII Міжнародному науково-практичному семінарі «Тенденції та перспектив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції формування професійної лексики досліджують наші студенти 14 травня 2018

Усім, хто цікавиться наукою: вийшов черговий номер журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій»

Навіть карантинні обмеження не стають на заваді роботі нашого колективу. І у таких непростих умовах наші науковці продовжують свої дослідження й оприлюднюють їх результати. У дистанційному режимі довелося працювати редколегіям наших наукових журналів, проте, це жодним чином не вплинуло на якість підготовлених і випущених номерів. Зокрема, можемо ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усім, хто цікавиться наукою: вийшов черговий номер журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій» 20 серпня 2020