Н У Х Т

Лекція аспірантки для менеджерів персоналу

07 may 2024

Лекція аспірантки для менеджерів персоналу

6 травня 2024 року у рамках проходження педагогічної практики аспірантка Анастасія Рудова прочитала лекцію «Кадрові ризики та заходи їх попередження» з дисципліни «Менеджмент персоналу для здобувачів третього курсу групи МП3-8 освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» та груп МН3-7, МН3-6 освітньо-професійної програми «Менеджмент».

Анастасія Рудова працює над дисертацією на тему «Соціально-відповідальні трудові практики на підприємствах харчової промисловості» під керівництвом професорки Олени Драган.

Аби підтримати молоду лекторку, до лекції доєдналися викладачки кафедри економіки праці та менеджменту, доцентки Олена Безпалько, Ліана Мазник, Любов Тертична, Олеся Тур і старша викладачка Юлія Гринюк.

Лекторка представила сучасну оригінальну і креативну презентацію розкриття теми, яка склала 42 слайди, що на 80% була підготовлена за допомогою англомовних наукових джерел із наукометричних баз Scopus, Web of Science з урахуванням тенденцій HR-менеджменту і напрацьованого матеріалу у межах дисертаційного дослідження. Наприклад, питання «Удосконалення класифікації кадрових ризиків компанії в умовах нестабільності або під час війни«, «Як використання штучного інтелекту може сприяти появі та ідентифікації кадрових ризиків компанії» та інші.

Під час лекції відбувався активний зворотній зв’язок ‒ спікерка задавала дискусійні питання та пропонувала здобувачам освіти обговорити напрямки їх розв’язання або висловити свою власну думку з метою активізації уваги щодо сприйняття актуальності теми.

Здобувачі освіти і викладачі кафедри економіки праці та менеджменту оцінили лекцію аспірантки на «відмінно» та побажали Анастасії здоров’я і успіхів у подальшій академічній діяльності.

Published on: 07-05-2024
Read also:
University of Opole, Poland - Beginning of Cooperation

April 15, 2025, the contest within the ERASMUS+ program marked an important event – for the first time, mobility will take place between the National University of Food Technologies (NUFT) and the University of Opole, Poland. This cooperation became possible thanks to the perseverance and high professionalism of Ukrainian lecturers, among whom Igor...

READ YOURSELF

University of Opole, Poland - Beginning of Cooperation 15 april 2025

Викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки запрошують головними експертами на фахові конкурси

У Кривому Розі відбувся І відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine-2019». У регіональному відбірковому конкурсі в Дніпропетровській області брали участь 86 талановитих конкурсантів, більше 1000 гостей, експертів, представників роботодавців. Враховуючи, що відбіркові конкурси в Україні проходили вперш...

READ YOURSELF

Викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки запрошують головними експертами на фахові конкурси 14 november 2019

Наша науковця на захисті дисертації китайської здобувачки

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова долучилася до обговорення дисертаційної роботи здобувачки Сумського національного аграрного університету Луо Веньцзюань на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». Дисертація «Розробка технології печива із додаванням ...

READ YOURSELF

Наша науковця на захисті дисертації китайської здобувачки 27 february 2023

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – «Молодий вчений року-2023»

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Ольга Дулька стала переможницею Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року-2023» в номінації «Готельно-ресторанна справа». Конкурс «Молодий вчений року», організований Радою молодих вчених при Міністерстві освіти та нау...

READ YOURSELF

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – «Молодий вчений року-2023» 23 may 2024