Н У Х Т

Випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – володар титулу «Кращий сомельє України 2025»!

26 february 2025

Випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – володар титулу «Кращий сомельє України 2025»!

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Ігор Постоянкін – переможець конкурсу «Кращий сомельє України 2025» від Асоціації сомельє України sommelierua.info.

Ігор – Шеф-сомельє елітного київського ресторану Catch Seafood Restaurant, топовий професіонал і випускник спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», який долучається до освітнього процесу підготовки бакалаврів з готельно-ресторанної справи у формі гостьових майстер-класів.

Ігор Постоянкін – гордість кафедри готельно-ресторанної справи, факультету і нашого університету. Бажаємо йому підкорення найвищих вершин професійної майстерності та нових перемог!

Published on: 26-02-2025
Read also:
Сучасні тенденції в харчуванні з точки зору оздоровчих продуктів і аюрведи обговорили наші науковці

За ініціативи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 26 листопада 2019 року відбувся науково-практичний круглий стіл із багатозначною тематикою «Сучасні тенденції в харчуванні». Завідувач кафедри – доктор технічних наук Олександра Нєміріч виявила неабиякі творчий підхід і чудові організаторські здібності, аби надати цій події важлив...

READ YOURSELF

Сучасні тенденції в харчуванні з точки зору оздоровчих продуктів і аюрведи обговорили наші науковці 27 november 2019

Математика – завжди актуально й цікаво!

Попри складну ситуацію, спричинену військовою агресією проти нашої країни, наші науковці тримають стрій й не припиняють свої пошуки та дослідження у всіх галузях, діляться своїми здобутками з колегами та оприлюднюють їх результати. 23-24 травня 2022 року кафедра вищої математики імені професора Можара В.І. спільно з колегами з Національного педаго...

READ YOURSELF

Математика – завжди актуально й цікаво! 26 may 2022

21 травня 2022 року – День відкритих дверей НУХТ!

Шановні абітурієнти-2022, учні, студенти коледжів, випускники бакалаврату! Національний університет харчових технологій запрошує Вас на День відкритих дверей, що відбудеться у суботу, 21 травня 2022 р. у форматі онлайн. Захід проводитиметься у форматі відеоконференцій за допомогою програми Zoom. Підключитися до конференції Zoom: https://zoom.us/...

READ YOURSELF

21 травня 2022 року – День відкритих дверей НУХТ! 13 may 2022

International DGNB Consultant Training]

The reconstruction of Ukraine is not a return to the pre-war state, but a full-fledged development and integration into the European Community, based on the principles of sustainable development and taking into account the European Green Course, which is also a guarantee of the fulfilment of the Copenhagen criteria for joining the EU, therefore the...

READ YOURSELF

International DGNB Consultant Training] 06 march 2023