Н У Х Т

У ТОПі рейтингу працевлаштування випускників-бюджетників!

16 april 2024

У ТОПі рейтингу працевлаштування випускників-бюджетників!

Міністерство освіти і науки України презентувало звіт з моніторингу працевлаштування випускників закладів вищої і фахової передвищої освіти, які завершили навчання за державним або регіональним замовленням.

Звіт не лише відображає статистику працевлаштування, а дає змогу оцінити ефективність освітніх програм у задоволенні реальних потреб ринку праці та сприяє формуванню політики у сфері освіти та зайнятості.

Нагадаємо, одним із показників при розподілі видатків державного бюджету на вищу освіту між закладами вищої освіти є саме показник працевлаштування випускників, і його значення суттєво впливає на розмір бюджетного фінансування закладу вищої освіти.

На підставі результатів моніторингу працевлаштування складено рейтинговий список закладів вищої освіти у сфері управління МОН, до якого увійшли 134 заклади вищої освіти. Згідно з цим рейтингом наш університет має показник 1,2 з оцінкою зайнятості наших випускників – 54,62. Такий показник отримує заклад освіти, якщо його результат належить до 30% найкращих результатів. У рейтингу таких ЗВО 20.

Радіємо високим здобуткам й продовжуємо працювати на покращення результату!

Published on: 16-04-2024
Read also:
Випускниця НУХТ, нині – технолог-розробник декоративної косметики провела майстер-клас для студентів і викладачів

Доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш і старший викладач Ігор Фесич запросили до університету випускницю Олену Кичату, нині – технолога-розробника декоративної косметики ТОВ «Астра-Косметик». Зустріч була організована для студентів 4 курсу спеціальності 161 «Хімічні технології х...

READ YOURSELF

Випускниця НУХТ, нині – технолог-розробник декоративної косметики провела майстер-клас для студентів і викладачів 10 may 2019

Ще одне актуальне дослідження готове до захисту

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося розширене засідання, де заслухали звіт щодо результатів дисертаційної роботи «Удосконалення технологій пряно-жирових сумішей з сировини рослинного та тваринного походження» здобувачки наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» Альони Очеретної. На...

READ YOURSELF

Ще одне актуальне дослідження готове до захисту 18 september 2023

У центрі уваги – кондитерська галузь: на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася ще одна наукова конференція

24 листопада в університеті відбулася VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», яку традиційно щоосені проводять на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів. До роботи конференції долучилися науковці із провідних профільних закладів вищої освіти Польщі, Словакії, Грузії т...

READ YOURSELF

У центрі уваги – кондитерська галузь: на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася ще одна наукова конференція 25 november 2020

Наукова ідея в реальних умовах

16 листопада кафедра технології оздоровчих продуктів організувала та провела ІХ Міжнародну науково-практичну конференцію «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: якість, безпека, ефективність». Інтерес до тематики конференції постійно зростає, відповідно до того, як на світовому ринку зростають обсяги виробництва та реалізації продуктів озд...

READ YOURSELF

Наукова ідея в реальних умовах 18 november 2022