Н У Х Т

У ТОПі рейтингу працевлаштування випускників-бюджетників!

16 квітня 2024

У ТОПі рейтингу працевлаштування випускників-бюджетників!

Міністерство освіти і науки України презентувало звіт з моніторингу працевлаштування випускників закладів вищої і фахової передвищої освіти, які завершили навчання за державним або регіональним замовленням.

Звіт не лише відображає статистику працевлаштування, а дає змогу оцінити ефективність освітніх програм у задоволенні реальних потреб ринку праці та сприяє формуванню політики у сфері освіти та зайнятості.

Нагадаємо, одним із показників при розподілі видатків державного бюджету на вищу освіту між закладами вищої освіти є саме показник працевлаштування випускників, і його значення суттєво впливає на розмір бюджетного фінансування закладу вищої освіти.

На підставі результатів моніторингу працевлаштування складено рейтинговий список закладів вищої освіти у сфері управління МОН, до якого увійшли 134 заклади вищої освіти. Згідно з цим рейтингом наш університет має показник 1,2 з оцінкою зайнятості наших випускників – 54,62. Такий показник отримує заклад освіти, якщо його результат належить до 30% найкращих результатів. У рейтингу таких ЗВО 20.

Радіємо високим здобуткам й продовжуємо працювати на покращення результату!

Опублікований: 16-04-2024
Читайте також:
Розширення партнерства з професійними асоціаціями

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції є членом Асоціації кулінарів України, що об'єднує профі ресторанного бізнесу нашої країни та входить до Всесвітньої асоціації кулінарів світу (World Association of Culinary Societies). У рамках партнерства викладачі кафедри мають можливість відвідувати різноманітні заходи, що організовуються п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширення партнерства з професійними асоціаціями 14 квітня 2023

Студенти на один день: «Таємниці генетичного коду» та «Експерт з біобезпеки»

Весь минулий тиждень кафедра біотехнології і мікробіології радо вітала всіх, хто бажав відчути себе студентом-біотехнологом під час осінніх канікул. І п’ятниця, 1 листопада, не стала винятком. У цей день школярів з їх вчителями та родичами приймали почергово відразу на двох майстер-класах. Можливістю відчути себе студентами кафедри виявили бажання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти на один день: «Таємниці генетичного коду» та «Експерт з біобезпеки» 05 листопада 2019

Про освітню програму «Інжиніринг харчових та мікробіологічних виробництв» старшокурсникам Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ

Для майбутніх випускників навчального комплексу НУХТ актуальним є питання вибору майбутнього професійного шляху та у якому закладі вищої освіти продовжити навчання. Від того, наскільки обдуманим і виваженим буде цей крок, залежить їх шлях до поставленої мети. Тому, сьогодні дуже важливо мати детальну інформацію про майбутню спеціальність. Для інфо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про освітню програму «Інжиніринг харчових та мікробіологічних виробництв» старшокурсникам Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ 11 листопада 2021