Н У Х Т

Zoom-МАРАФОН у Всесвітній день туризму та День туризму в Україні

28 вересня 2023

Zoom-МАРАФОН у Всесвітній день туризму та День туризму в Україні

Всесвітній день туризму та День туризму в Україні у 2023 році проходив під гаслом «Tourism & Green Investment». Всесвітня туристична організація UNWTO визначила інвестиції одним із ключових пріоритетів для відновлення та майбутнього зростання і розвитку туризму. Зараз час для нових інноваційних рішень, а не лише для традиційних інвестицій, які сприятимуть і підтримуватимуть економічне зростання та продуктивність країн.

Кафедра туристичного та готельного бізнесу 27 вересня 2023 року запросила відсвяткувати професійне свято здобувачів і викладачів відокремлених структурних підрозділів НУХТ.

Всіх зі святом привітала завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу, доцентка Ірина Мельник. Про розвиток і роль туризму у часи війни розповіла гарантка освітньо-професійної програми спеціальності 242 «Туризм і рекреація», професорка Ірина Антоненко.

Свої відеопривітання надіслали здобувачі Волинського фахового коледжу НУХТ, Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу НУХТ, Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ. Здобувачі третього курсу університету розповіли про тренди сучасного туризму в Україні, напрями розвитку культурних просторів і музейного середовища. Також учасників марафону привітали здобувачі четвертого курсу НУХТ.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у війні українського народу проти фашистської росії.

Дякуючи нашим хоробрим захисникам, ми віримо в перемогу України і у розвиток українського туризму. Слава Україні! Героям слава! Все буде ТУРИЗМ!

Опублікований: 28-09-2023
Читайте також:
Фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці підвищили свою кваліфікацію

21-23 листопада  відбувся Міжнародний форум для сталого розвитку бізнесу GREEN MIND, в якому взяли участь доценти кафедри екологічної безпеки та охорони праці Ольга Тогачинська, Оксана Салавор та Оксана Ничик. Програма форуму передбачала обмін кращим досвідом відносно розробок і впровадження систем управління, більш ресурсоефективних та екологічно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці підвищили свою кваліфікацію 26 листопада 2018

Проблеми харчування дітей та дієтології у фокусі уваги науковців кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

За сприяння керівництва Науково-технічної бібліотеки НУХТ на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбувся науковий семінар, присвячений проблемам харчування дітей та дієтології. До заходу долучилися провідні науковиці-медики Національного медичного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми харчування дітей та дієтології у фокусі уваги науковців кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 жовтня 2022

Орієнтир у світ новинок

На вебсайті Науково-технічної бібліотеки у розділі «Інформаційна діяльність» опубліковано інформаційний бюлетень «Нові надходження №12 (грудень)». Він містить відомості про нові надходження видань, що надійшли до фонду бібліотеки у грудні 2022 року – укладачі подали повний бібліографічний опис видань та проінформували про кількість примірників і мі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Орієнтир у світ новинок 11 січня 2023

Підтверджуємо акредитацію

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 190-А від 9 лютого 2017 року у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ працюють комісії з проведення акредитаційної експертизи підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальностей «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» та «Виробництво хліба,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтверджуємо акредитацію 16 лютого 2017