Н У Х Т

Zoom-МАРАФОН у Всесвітній день туризму та День туризму в Україні

28 вересня 2023

Zoom-МАРАФОН у Всесвітній день туризму та День туризму в Україні

Всесвітній день туризму та День туризму в Україні у 2023 році проходив під гаслом «Tourism & Green Investment». Всесвітня туристична організація UNWTO визначила інвестиції одним із ключових пріоритетів для відновлення та майбутнього зростання і розвитку туризму. Зараз час для нових інноваційних рішень, а не лише для традиційних інвестицій, які сприятимуть і підтримуватимуть економічне зростання та продуктивність країн.

Кафедра туристичного та готельного бізнесу 27 вересня 2023 року запросила відсвяткувати професійне свято здобувачів і викладачів відокремлених структурних підрозділів НУХТ.

Всіх зі святом привітала завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу, доцентка Ірина Мельник. Про розвиток і роль туризму у часи війни розповіла гарантка освітньо-професійної програми спеціальності 242 «Туризм і рекреація», професорка Ірина Антоненко.

Свої відеопривітання надіслали здобувачі Волинського фахового коледжу НУХТ, Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу НУХТ, Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ. Здобувачі третього курсу університету розповіли про тренди сучасного туризму в Україні, напрями розвитку культурних просторів і музейного середовища. Також учасників марафону привітали здобувачі четвертого курсу НУХТ.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у війні українського народу проти фашистської росії.

Дякуючи нашим хоробрим захисникам, ми віримо в перемогу України і у розвиток українського туризму. Слава Україні! Героям слава! Все буде ТУРИЗМ!

Опублікований: 28-09-2023
Читайте також:
Команда Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ взяла участь у міжнародному фестивалі

У Полтаві відбувся міжнародний фестиваль «Полтавська галушка», присвячений брендовій страві Полтави – галушкам. Для участі у святі були запрошені заклади ресторанного господарства міста та області, а також кухарі з Грузії і Китаю. Взяти участь у цьому заході запропонували і колективу Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ. Викладачі циклово...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ взяла участь у міжнародному фестивалі 12 червня 2018

Оздоровче харчування: точки зору молодих науковців

У межах 89-ї щорічної Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів НУХТ відбулося засідання секції «Технологія функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів». На секцію було представлено понад 60 доповідей, із них 15 озвучено доповідачами. Приємно вразило широке представництво молодих науковців: у роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оздоровче харчування: точки зору молодих науковців 10 квітня 2023

Про харчове шахрайство і захист продуктів харчування дізнавалися наші фахівці

«Харчове шахрайство і захист продуктів харчування» – такою була тема чергового вебінару від «Bureau Veritas Ukraine», до якого долучилися викладачі й науковці нашого університету. Спікером виступив керівник Департаменту навчання «Бюро Верітас Україна», доктор біологічних наук Іван Соколов. Досвідчений фахівець спеціалізується на: системах менеджме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчове шахрайство і захист продуктів харчування дізнавалися наші фахівці 15 липня 2020

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася традиційна зустріч випускників

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася традиційна зустріч випускників коледжу. Директор коледжу Юрій Барилюк привітав випускників, ветеранів праці зі святом зустрічі, побажав добра, миру і достатку. На свято завітали колишні студенти різних поколінь, найстарше з яких 1968 року випуску (група Ц-3). На заході були присутні випуск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася традиційна зустріч випускників 30 травня 2018