Н У Х Т

Zoom-МАРАФОН у Всесвітній день туризму та День туризму в Україні

28 вересня 2023

Zoom-МАРАФОН у Всесвітній день туризму та День туризму в Україні

Всесвітній день туризму та День туризму в Україні у 2023 році проходив під гаслом «Tourism & Green Investment». Всесвітня туристична організація UNWTO визначила інвестиції одним із ключових пріоритетів для відновлення та майбутнього зростання і розвитку туризму. Зараз час для нових інноваційних рішень, а не лише для традиційних інвестицій, які сприятимуть і підтримуватимуть економічне зростання та продуктивність країн.

Кафедра туристичного та готельного бізнесу 27 вересня 2023 року запросила відсвяткувати професійне свято здобувачів і викладачів відокремлених структурних підрозділів НУХТ.

Всіх зі святом привітала завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу, доцентка Ірина Мельник. Про розвиток і роль туризму у часи війни розповіла гарантка освітньо-професійної програми спеціальності 242 «Туризм і рекреація», професорка Ірина Антоненко.

Свої відеопривітання надіслали здобувачі Волинського фахового коледжу НУХТ, Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу НУХТ, Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ. Здобувачі третього курсу університету розповіли про тренди сучасного туризму в Україні, напрями розвитку культурних просторів і музейного середовища. Також учасників марафону привітали здобувачі четвертого курсу НУХТ.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у війні українського народу проти фашистської росії.

Дякуючи нашим хоробрим захисникам, ми віримо в перемогу України і у розвиток українського туризму. Слава Україні! Героям слава! Все буде ТУРИЗМ!

Опублікований: 28-09-2023
Читайте також:
Стартувало навчання на сертифікатних програмах кафедри експертизи харчових продуктів

У листопаді 2022 року викладачами кафедри експертизи харчових продуктів продовжена вже стала практика проведення сертифікатних освітніх професійних програм. Зокрема розпочалися заняття за традиційною, знаною поміж студентства та виробничників програмою «Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості». Програма о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувало навчання на сертифікатних програмах кафедри експертизи харчових продуктів 11 листопада 2022

Презентація наукових здобутків кафедри харчової хімії та обмін дослідницьким досвідом

12-16 листопада 2018 року в Харкові на базі Науково-технологічного комплексу «Інститут монокристалів», Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та Національного фармацевтичного університету відбулася 8-ма Міжнародна конференція «Chemistry of Nitrogen Containing Heterocycles» (CNCH-2018), присвячена пам'яті її засновника – профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація наукових здобутків кафедри харчової хімії та обмін дослідницьким досвідом 19 листопада 2018

Університет готується до нового навчального року

В університеті, не зважаючи на карантин і сезон відпусток, ведуться планові ремонтні роботи та роботи з благоустрою території, спрямовані на поліпшення умов навчання, проживання в гуртожитках і діяльності нашого колективу. Зокрема, у лекційних аудиторіях, навчальних, наукових лабораторіях і комп’ютерних класах замінюються вікна, покриття підлоги, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет готується до нового навчального року 05 серпня 2020

Актуальні й дієві методи управлінського обліку на вебінарі для наших викладачів

Трансформація і дисбаланси сучасного розвитку економіки вимагають від фахівця сьогодення обґрунтування й ухвалення дієвих рішень, спрямованих на подолання нетипових ситуацій. Викладачі кафедри обліку і аудиту, доценти Ірина Колос і Ганна Осадча та старший викладач Світлана Ніколаєнко стали учасницями вебінару «Управлінський облік і стабілізація ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні й дієві методи управлінського обліку на вебінарі для наших викладачів 29 травня 2020