Н У Х Т

Zoom-МАРАФОН у Всесвітній день туризму та День туризму в Україні

28 september 2023

Zoom-МАРАФОН у Всесвітній день туризму та День туризму в Україні

Всесвітній день туризму та День туризму в Україні у 2023 році проходив під гаслом «Tourism & Green Investment». Всесвітня туристична організація UNWTO визначила інвестиції одним із ключових пріоритетів для відновлення та майбутнього зростання і розвитку туризму. Зараз час для нових інноваційних рішень, а не лише для традиційних інвестицій, які сприятимуть і підтримуватимуть економічне зростання та продуктивність країн.

Кафедра туристичного та готельного бізнесу 27 вересня 2023 року запросила відсвяткувати професійне свято здобувачів і викладачів відокремлених структурних підрозділів НУХТ.

Всіх зі святом привітала завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу, доцентка Ірина Мельник. Про розвиток і роль туризму у часи війни розповіла гарантка освітньо-професійної програми спеціальності 242 «Туризм і рекреація», професорка Ірина Антоненко.

Свої відеопривітання надіслали здобувачі Волинського фахового коледжу НУХТ, Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу НУХТ, Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ. Здобувачі третього курсу університету розповіли про тренди сучасного туризму в Україні, напрями розвитку культурних просторів і музейного середовища. Також учасників марафону привітали здобувачі четвертого курсу НУХТ.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у війні українського народу проти фашистської росії.

Дякуючи нашим хоробрим захисникам, ми віримо в перемогу України і у розвиток українського туризму. Слава Україні! Героям слава! Все буде ТУРИЗМ!

Published on: 28-09-2023
Read also:
У перспективу розвитку дуальної освіти

З метою впровадження на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування дуальної освіти при підготовці здобувачів освітніх ступенів «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» і «Магістр» освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових виробництв» у рамках продовження пл...

READ YOURSELF

У перспективу розвитку дуальної освіти 07 march 2023

Менеджер американського бренду готелів Holiday Inn прочитала лекцію студентам кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

12 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася зустріч студентів третього курсу з менеджером американського бренду готелів Holiday Inn, які є частиною InterContinental Hotels Group Катериною Вавринович. У рамках заняття з дисципліни «Організація ресторанного господарства» запрошений спеціаліст прочитала лекцію «Особл...

READ YOURSELF

Менеджер американського бренду готелів Holiday Inn прочитала лекцію студентам кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 13 march 2019

Розвиваємо партнерство з Hochschule Geisenheim University (Німеччина)

Завершився інформаційно-насичений, активний та надзвичайно цікавий тиждень для персоналу університетів-партнерів в Hochschule Geisenheim University (Німеччина), учасницею якого була професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько. Програма перебування включала презентацію магістерської програми «Vinifera Euromaster»...

READ YOURSELF

Розвиваємо партнерство з Hochschule Geisenheim University (Німеччина) 03 july 2023

Досвідом діляться фахівці або цікаво і корисно про біоенергетику

Залучення до навчального процесу досвіду провідних фахівців – основна запорука якісної сучасної освіти. Опанування ж такої сучасної спеціальності як біотехнологія неможливе без орієнтування на новітні наукові досягнення. 30 жовтня 2019 року перед студентами-біотехнологами виступив Олександр Васильович Панов (Остін, США) – доктор біологічних наук, ...

READ YOURSELF

Досвідом діляться фахівці або цікаво і корисно про біоенергетику 01 november 2019