Н У Х Т

Усі нюанси роботи зі системою ідентифікації автора ORCID знають тепер наші науковці

18 june 2020

Усі нюанси роботи зі системою ідентифікації автора ORCID знають тепер наші науковці

Фахівці Науково-технічної бібліотеки за підтримки проректора з наукової роботи Олександра Шевченка провели вебінар «Робота зі системою ідентифікації автора ORCID».

З вітальним словом до учасників заходу звернувся Олександр Шевченко, зазначивши, що в університеті, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 29 травня 2020 р. № 721 продовжено доступ до наукометричних баз даних Scopus і Web of Science. Ним були окреслені основні наукометричні показники нашого університету у цих базах даних і наголошено на необхідності реєстрації дослідників НУХТ у системі ідентифікації автора ORCID.

Практичну частину вебінару провела завідувачка відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки Інна Путіліна, яка зорієнтувала учасників вебінару у питаннях вирішення проблеми ідентифікації вчених із однаковими іменами та прізвищами, перевагах і необхідності створення ID ORCID. Розглянула помилки, яких варто уникати при наповненні профілю, а також особливу увагу приділила порадам щодо експорту та імпорту особистих даних із інших профілів, зокрема Scopus і Google Scholar.

Published on: 18-06-2020
Read also:
Насичений порядок денний й активне обговорення: вчена рада університету зібралася на перше в навчальному році засідання

5 вересня відбулося перше в навчальному році засідання вченої ради університету. Й розпочалося воно за доброю традицією з урочистостей. Ректор Анатолій Українець вручив: - подяку ректора з цінним подарунком професорові кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вірі Дробот;- диплом доктора наук Юлії Камбуловій і Людмилі Кривопляс-...

READ YOURSELF

Насичений порядок денний й активне обговорення: вчена рада університету зібралася на перше в навчальному році засідання 05 september 2019

Про світові тенденції виробництва та використання одноразового біопосуду дізналися здобувачі освіти й викладачі

24 травня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція директора компанії «GREENPACK» Олега Красносельського, під час якої фахівець розповів про світові тенденції щодо виробництва та використання одноразового біопосуду з кукурудзяного крохмалю. До лекції були залучені здобувачі освітнього ступеня «М...

READ YOURSELF

Про світові тенденції виробництва та використання одноразового біопосуду дізналися здобувачі освіти й викладачі 25 may 2021

Студентка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

16-17 квітня 2019 р. на базі Одеської національної академії харчових технологій (ОНАХТ) відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Галузева конкурсна комісія забезпечила рецензування 43 студентських наукових робіт, що надійшли з 30 закладів вищої освіти. Участь у роботі конку...

READ YOURSELF

Студентка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 24 april 2019

У ТОПі рейтингу працевлаштування випускників-бюджетників!

Міністерство освіти і науки України презентувало звіт з моніторингу працевлаштування випускників закладів вищої і фахової передвищої освіти, які завершили навчання за державним або регіональним замовленням. Звіт не лише відображає статистику працевлаштування, а дає змогу оцінити ефективність освітніх програм у задоволенні реальних потреб ринку пра...

READ YOURSELF

У ТОПі рейтингу працевлаштування випускників-бюджетників! 16 april 2024