Н У Х Т

Усі нюанси роботи зі системою ідентифікації автора ORCID знають тепер наші науковці

18 червня 2020

Усі нюанси роботи зі системою ідентифікації автора ORCID знають тепер наші науковці

Фахівці Науково-технічної бібліотеки за підтримки проректора з наукової роботи Олександра Шевченка провели вебінар «Робота зі системою ідентифікації автора ORCID».

З вітальним словом до учасників заходу звернувся Олександр Шевченко, зазначивши, що в університеті, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 29 травня 2020 р. № 721 продовжено доступ до наукометричних баз даних Scopus і Web of Science. Ним були окреслені основні наукометричні показники нашого університету у цих базах даних і наголошено на необхідності реєстрації дослідників НУХТ у системі ідентифікації автора ORCID.

Практичну частину вебінару провела завідувачка відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки Інна Путіліна, яка зорієнтувала учасників вебінару у питаннях вирішення проблеми ідентифікації вчених із однаковими іменами та прізвищами, перевагах і необхідності створення ID ORCID. Розглянула помилки, яких варто уникати при наповненні профілю, а також особливу увагу приділила порадам щодо експорту та імпорту особистих даних із інших профілів, зокрема Scopus і Google Scholar.

Опублікований: 18-06-2020
Читайте також:
Гостьова лекція від фахівців PwC Україна

Днями відбулася зустріч викладачів кафедри економіки праці та менеджменту й здобувачів вищої освіти першого, другого та третього рівнів вищої освіти (бакалаврів, магістрів, докторів філософії), які навчаються за освітньо-професійними програмами «Менеджмент», «Менеджмент персоналу», «Менеджмент та адміністрування», «Облік і аудит» та освітньо-науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від фахівців PwC Україна 29 вересня 2023

Інновації у функціональних напоях: перспективи підтримки когнітивного здоров’я без стимуляторів

8 травня 2025 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і асистентка Марія Омельченко долучилися до професійного вебінару «Майбутнє за функціональністю: як підтримувати концентрацію, увагу та ментальну енергію за допомогою напоїв без стимуляторів», організованого компанією «Cognizin». Спікерами за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації у функціональних напоях: перспективи підтримки когнітивного здоров’я без стимуляторів 12 травня 2025

Відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва вручила сертифікати випускникам сертифікатної освітньої професійної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Впродовж 10 тижнів слухачі програми опановували фахові секрети пивоваріння, технології кондитерських виробів, морозива і кавових напоїв, новітніх для вітчизн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 21 червня 2018

Цінні інсайти для розвитку soft skills і hard skills у кіноклубі з «Шеф-кухарем»

На черговому засіданні англомовного кіноклубу здобувачі групи ГС-1-6 разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Надією Шерстюк переглянули фільм «Шеф-кухар», режисований Джоном Фавро. Кінострічка пропонує не тільки кулінарні насолоди, але й незамінні уроки для здобувачів, які обирали кар'єру в галузі гостинності. У фільмі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цінні інсайти для розвитку soft skills і hard skills у кіноклубі з «Шеф-кухарем» 10 травня 2024