Н У Х Т

Усі нюанси роботи зі системою ідентифікації автора ORCID знають тепер наші науковці

18 червня 2020

Усі нюанси роботи зі системою ідентифікації автора ORCID знають тепер наші науковці

Фахівці Науково-технічної бібліотеки за підтримки проректора з наукової роботи Олександра Шевченка провели вебінар «Робота зі системою ідентифікації автора ORCID».

З вітальним словом до учасників заходу звернувся Олександр Шевченко, зазначивши, що в університеті, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 29 травня 2020 р. № 721 продовжено доступ до наукометричних баз даних Scopus і Web of Science. Ним були окреслені основні наукометричні показники нашого університету у цих базах даних і наголошено на необхідності реєстрації дослідників НУХТ у системі ідентифікації автора ORCID.

Практичну частину вебінару провела завідувачка відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки Інна Путіліна, яка зорієнтувала учасників вебінару у питаннях вирішення проблеми ідентифікації вчених із однаковими іменами та прізвищами, перевагах і необхідності створення ID ORCID. Розглянула помилки, яких варто уникати при наповненні профілю, а також особливу увагу приділила порадам щодо експорту та імпорту особистих даних із інших профілів, зокрема Scopus і Google Scholar.

Опублікований: 18-06-2020
Читайте також:
Першокурсникам: про початок навчання

Шановні першокурсники! Щиро вітаємо вас зі вступом до Національного університету харчових технологій! Перш ніж ви зануритеся у студентські будні, запрошуємо трохи посвяткувати та познайомитися з керівництвом університету і ваших факультетів та інститутів: - загальноуніверситетська Посвята у студенти відбудеться 30 серпня о 10:00 у актовій залі у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсникам: про початок навчання 20 серпня 2024

В університеті розпочався основний етап вступної кампанії 2023 року

У нашому університеті розпочався основний етап вступної кампанії 2023 року – приймання заяв і документів від вступників на навчання для здобуття ступеня «Бакалавр» на основі повної середньої освіти. Цьогоріч подання заяв здійснюється онлайн через електронні кабінети й триватиме до 31 липня. Протягом цього періоду вступники можуть подати до 5 заяв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті розпочався основний етап вступної кампанії 2023 року 19 липня 2023

Харчова біотехнологія: закваски для одержання кисломолочних продуктів, як на долоні

Після закінчення технологічної та переддипломної практики у здобувачів вищої освіти 4 курсу кафедри біотехнології і мікробіології розпочався останній навчальний семестр. На одному з перших лабораторних занять з дисципліни «Харчова біотехнологія» асистентки кафедри Тетяна Сулейко та Тетяна Белемець розповіли їм усе про кисломолочні продукти та закв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчова біотехнологія: закваски для одержання кисломолочних продуктів, як на долоні 09 березня 2021

Книжкова поличка студента

Викладачі кафедри технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проектування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого Валерій Мирончук, Дмитро Люлька, Оксана Єщенко і Олександра Свідерська випустили навчальний посібник «Монтаж та технічний сервіс обладнання». У виданні наведена низка практичних робіт для розв'я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкова поличка студента 09 січня 2018