Н У Х Т

З Днем працівників освіти!

01 october 2023

З Днем працівників освіти!

vitania

Published on: 01-10-2023
Read also:
Сучасні тренди у виробництві морозива від провідної технологині

Триває плідна співпраця колективу кафедри технології молока і молочних продуктів з відомими фахівцями-технологами. 1 квітня 2024 р. відбулася гостьова лекція «Промислове і крафтове виробництво морозива» провідної технологині з виробництва морозива Ольги Байсари для бакалаврів, магістрантів та аспірантів спеціальності 181 «Харчові технології», а та...

READ YOURSELF

Сучасні тренди у виробництві морозива від провідної технологині 02 april 2024

Нагородження переможців Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

9 травня 2025 року в університеті у змішаному форматі відбулося нагородження переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Захід відбувся за участі представників адміністрації НУХТ, співорганізатора олімпіади – компанії МХП, кафедри експертизи харчових продуктів, викладачів, член...

READ YOURSELF

Нагородження переможців Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 12 may 2025

Зовнішні стейкхолдери відзначили унікальність і перспективність освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції в режимі онлайн відбувся круглий стіл «Унікальність і перспективність освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з практичного досвіду стейкхолдерів» зі вступниками для отримання освітнього ступеня «Магістр». Захід був організований гарантами і розро...

READ YOURSELF

Зовнішні стейкхолдери відзначили унікальність і перспективність освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 06 july 2020

Стартували! Вітаємо перших бакалаврів-біотехнологів 2019!

Чому так відбувається, що цей день водночас є і найочікуванішим, і найстрашнішим для більшості студентів? Тому, що тут вирують емоції та почуття! 6 червня на кафедрі біотехнології і мікробіології розпочалися захисти бакалаврів-біотехнологів. Успішних захистів, а також показати свої вміння, знання і навички побажали присутнім завідувач кафедри Тетя...

READ YOURSELF

Стартували! Вітаємо перших бакалаврів-біотехнологів 2019! 07 june 2019