Н У Х Т

Подарунок до Дня Незалежності: освітньо-наукова програма «Харчові технології» акредитована НАЗЯВО!

24 серпня 2023

Подарунок до Дня Незалежності: освітньо-наукова програма «Харчові технології» акредитована НАЗЯВО!

Колектив університету отримав прекрасний подарунок до Дня Незалежності. Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти на своєму засіданні 22 серпня прийняло рішення про акредитацію освітньо-наукової програми «Харчові технології» третього (доктор філософії) рівня вищої освіти. За відповідне рішення проголосували усі 20 членів агентства, присутніх на засіданні.

Експертна група у складі докторки технічних наук, завідувачки кафедри технологій харчових продуктів Уманського національного університету садівництва Ірини Заморської, докторки технічних наук, професорки кафедри товарознавства та експертизи в митній справі Луцького національного технічного університету Світлани Ягелюк та здобувачки освітнього ступеня «доктор філософії», асистентки кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування Одеського національного технологічного університету Аліни Дубини працювала в університеті 20-22 квітня. Експертки спілкувалися з керівництвом і менеджментом університету, академічним і допоміжним персоналом, фахівцями сервісних служб, знайомилися з матеріально-технічною базою, на якій здійснюються наукові дослідження здобувачів освіти.

Особливу увагу фахівчині приділили зустрічам із науковими керівниками здобувачів освітнього ступеня PhD та зі самими здобувачами. Зокрема, вони поспілкувалися зі здобувачами першого курсу Анастасією Божко, Мариною Побрусило, Галиною Ляшко, Сергієм Єпішкіним; другого курсу – Олександром Висоцьким, Анастасією Пархоменко, Марією Блаженко, Артуром Михалевичем, Ольгою Іващенко; третього курсу – Анною Логіновою та Анастасією Дубівко; четвертого курсу – Аліною Авраменко, Вікторією Сапігою, Владиславом Шпаком, Віталієм Рудюком, Ганною Вовк.

Не оминули своєю увагою експертки й думку членів студентського самоврядування університету, стейкхолдерів, залучених до здійснення процедур внутрішнього забезпечення якості освітньо-наукової програми, та випускників освітньої програми.

Загалом експертна група високо оцінила рівень підготовки здобувачів освітнього ступеня «доктор філософії» в нашому університеті, що й відобразила у своєму звіті про результати акредитаційної експертизи освітньої програми. Галузева експертна рада НАЗЯВО підтвердила думку експерток й надала відповідний експертний висновок щодо можливості акредитації освітньої програми.

Вітаємо гаранта освітньо-наукової програми, завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професора Володимира Ковбасу, проєктну групу програми та усіх причетних із успішною акредитацією!

Нагадуємо, що наразі в університеті триває набір до аспірантури, в тому числі й за освітньо-науковою програмою «Харчові технології». Заяви й документи приймаються до 1 вересня.

Опублікований: 24-08-2023
Читайте також:
Студентів і науковців запрошують до команди експертів з антикризових рішень

Команди дизайнерів, програмістів, студентів і науковців можуть запропонувати свої варіанти вирішення кризи, яка виникла у світі та, зокрема, в Україні внаслідок пандемії коронавірусної інфекції. Для цього в Україні працюватиме онлайн-платформа антикризових рішень AC LAB21. Вона має об’єднати винахідників, менторів, бізнес та управлінців. Заявки ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентів і науковців запрошують до команди експертів з антикризових рішень 26 березня 2020

Допомагаємо випускникам київських шкіл у виборі закладу для подальшого навчання

Наближається кінець навчального року. Випускники закладів загальної середньої освіти зараз стоять перед серйозним вибором – де продовжувати навчання, яку спеціальність обрати. І наші викладачі допомагають їм визначитися. Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування активно долучається до професійної орієнтації молоді. Це й інформування ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Допомагаємо випускникам київських шкіл у виборі закладу для подальшого навчання 24 травня 2024

Цехом твердих лікарських засобів ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» «прогулялися» наші здобувачі освіти

На цьому навчальному тижні здобувачі-біотехнологи 3 курсу в рамках дисципліни «Промислова технологія лікарських засобів» почали знайомитися з твердою лікарською формою – таблетками. Теоретичні відомості, отримані на лекціях і в рамках підготовки до лабораторної роботи, вони змогли закріпити під час чергової онлайн-екскурсії ПрАТ «Фармацевтична фірм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цехом твердих лікарських засобів ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» «прогулялися» наші здобувачі освіти 20 березня 2021

Зустріч здобувачів-менеджерів з фахівчинями компанії Global-Mediator

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулася зустріч викладачів і здобувачів бакалаврського і магістерського ступенів освіти та ступеня доктора філософії, які навчаються за освітньо-професійними та освітньо-науковою програмами «Менеджмент», «Менеджмент персоналу» і «Менеджмент та адміністрування», з фахівчинями компанії Global-Mediator – вип...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч здобувачів-менеджерів з фахівчинями компанії Global-Mediator 24 листопада 2023