Н У Х Т

Сучасні програмні рішення – у навчальний процес

08 квітня 2025

Сучасні програмні рішення – у навчальний процес

Доцентка кафедри обліку і аудиту Людмила Духновська 1-3 квітня 2025 року успішно опанувала онлайн-курс «Використання прикладного рішення «BAS Управління торгівлею».

Використання програмних продуктів лінійки BAS у навчальному процесі сприяє ефективному поєднанню академічної підготовки з практичною діяльністю майбутніх фахівців. Застосування сучасних програмних рішень дозволяє здобувачам освіти не лише опанувати теоретичні основи обліку, а й набути практичні навички їх реального використання. Це підвищує конкурентоспроможність випускників, оскільки вони отримують цілісне уявлення про автоматизацію бізнес-процесів і володіють інструментами для роботи в сучасних компаніях.

Вдячні Спілці автоматизаторів бізнесу за організацію теоретично-практичного курсу, який надає можливість нашим викладачам застосувати отриманий досвід у роботі зі здобувачами освіти.

Опублікований: 08-04-2025
Читайте також:
Кулінарний прогноз американського фахівця на 2022 рік дізналися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

2 грудня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька, Людмила Дейниченко, Віра Зуйко, Юлія Фурманова, Наталія Стукальська, Ігор Устименко та старший викладач Володимир Захаров відвідали онлайн-семінар, організований Національною асоціацією ресторанів США. Спікером заходу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарний прогноз американського фахівця на 2022 рік дізналися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 03 грудня 2021

IT-ролі та управління проєктами у командній роботі

27 жовтня 2025 року відбулася віртуальна зустріч викладачів Навчально-наукового інституту економіки і управління та здобувачів освіти, що навчаються за освітньо-професійними і освітньо-науковими програмами «Менеджмент», «Менеджмент персоналу», «Маркетинг», «Економіка» (бакалаврів, магістрантів, докторів філософії) з випускницею НУХТ, фахівчинею ком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

IT-ролі та управління проєктами у командній роботі 27 жовтня 2025

Першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій знайомляться з гігантами галузі

Студенти  групи ТІ-1-4 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доцентом кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольгою Чернюшок побували у виробничих цехах ПрАТ «Оболонь». ПрАТ «Оболо́нь» - корпорація з виробництва пива, безалкогольних і слабоалкогольних напоїв, мінеральної води. Окрім цього, компанія має дозволи на гуртову...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій знайомляться з гігантами галузі 12 грудня 2018

Вітаємо переможців І етапу ХVІ Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка!

В університеті визначили переможців І туру ХVІ Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка – престижного щорічного змагання, метою якого є вшанування творчої спадщини Кобзаря. Творчий конкурс дає можливість учасникам змагань вкотре звернутися до поетичного спадку Тараса Шевченка, продемонструвати високий рівень своїх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців І етапу ХVІ Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка! 05 грудня 2025