Н У Х Т

Четвертокурсники готуються до вступного іспиту в магістратуру з іноземної мови

17 квітня 2019

Четвертокурсники готуються до вступного іспиту в магістратуру з іноземної мови

Наразі студентам 4 курсу важливо бути готовими до вступного екзамену в магістратуру НУХТ.

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю, Навчально-наукового інституту харчових технологій та Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого вже почали працювати зі старшим викладачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Оленою Сподинюк на факультативному курсі з підготовки до цього іспиту.

Майбутні магістри активно включаються в підготовку, вчаться працювати з оригінальними фаховими текстами з різної тематики та долають складнощі англійської граматики, оскільки вони умотивовані отримати гарні результати на іспиті влітку.

Опублікований: 17-04-2019
Читайте також:
Різдвяна комедія у Movie club

Доброю традицією на кафедрі іноземних мов професійного спрямування є організація та перегляд фільмів у MOVIE CLUB. Не оминули цієї традиції й студенти збірних груп факультетів готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і біотехнології та екологічного контролю. До перегляду 19 грудня з нагоди Дня Святого Миколая була запропонована сімейна різдвя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Різдвяна комедія у Movie club 22 грудня 2020

Спіч-практикум із персонального брендингу у соцмережах

Управлінці персоналом Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ як учасники StartUP Club зустрілися з підприємцями, які вдало використовують технології селф-брендингу в соціальних мережах із метою просування власних проектів. Студенти-ейчари дізнались про те, як збільшити потік клієнтів через «розкрутку» персонального бренду, особл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спіч-практикум із персонального брендингу у соцмережах 01 березня 2018

Усвідомлений вибір професійного майбутнього!

Кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування в рамках тижня Інженерно-технічних студій НУХТ провела захід із учнями Северинівського ліцею, які мали унікальну можливість ознайомитися з діяльністю Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого. Ця зустріч стала важливою частиною профорієнтаційної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усвідомлений вибір професійного майбутнього! 04 листопада 2024

Позитивні оцінки – підсумок захистів здобувачами курсових робіт

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти здобувачами 4 курсу денної форми навчання та 2 курсу скороченої курсових робіт із дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства». Захід був організований лекторкою дисципліни, доценткою Вірою Зуйко та проведений у форматі онлайн.  Під час захистів своїх робіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Позитивні оцінки – підсумок захистів здобувачами курсових робіт 02 червня 2021