Н У Х Т

Четвертокурсники готуються до вступного іспиту в магістратуру з іноземної мови

17 квітня 2019

Четвертокурсники готуються до вступного іспиту в магістратуру з іноземної мови

Наразі студентам 4 курсу важливо бути готовими до вступного екзамену в магістратуру НУХТ.

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю, Навчально-наукового інституту харчових технологій та Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого вже почали працювати зі старшим викладачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Оленою Сподинюк на факультативному курсі з підготовки до цього іспиту.

Майбутні магістри активно включаються в підготовку, вчаться працювати з оригінальними фаховими текстами з різної тематики та долають складнощі англійської граматики, оскільки вони умотивовані отримати гарні результати на іспиті влітку.

Опублікований: 17-04-2019
Читайте також:
Сімейними рецептами великодньої випічки поділилися здобувачі й викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Напередодні Великодня кожна господиня випікає святкові паски за рецептами, традиційними та унікальними у кожній родині. На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів наставниці академічних груп запропонували поділитися  рецептами та фотографіями виробів, які здобувачі груп готували вдома. До заходу долучилися викладачі кафедри та зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сімейними рецептами великодньої випічки поділилися здобувачі й викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 06 травня 2021

20 охоронних документів отримали у липні 2020-го винахідники НУХТ!

Протягом липня 2020 року у Державному підприємстві «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) завершене діловодство за 241 заявкою на винаходи на стадії формальної експертизи, за 200 заявками на винаходи на стадії кваліфікаційної експертизи, за 385 заявками на корисні моделі та за 146 заявками на промислові зразки. Серед оформлен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

20 охоронних документів отримали у липні 2020-го винахідники НУХТ! 12 серпня 2020

Набрав чинності Закон про тривалість відпустки освітян

19 липня набрав чинності Закон України від 1 липня 2022 № 2352-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо оптимізації трудових відносин». Як інформує Профспілка працівників освіти і науки, Законом скасована імперативна норма щодо обмеження щорічної основної оплачуваної відпустки 24 календарними днями для педагогічних працівників. Тобто п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Набрав чинності Закон про тривалість відпустки освітян 20 липня 2022

Вебінар від випускниці НУХТ: про практичні сторони виробництва почули викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко, Юлія Камбулова, Олена Кохан і Лариса Михонік взяли участь у вебінарі, що був організований ТОВ «Лесаффр Україна» і присвячений технології дріжджових листкових виробів. Керівник технологічного відділу ТОВ «Лесаффр Україна», випускниця НУХТ, к.т.н. Світлана Паливод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар від випускниці НУХТ: про практичні сторони виробництва почули викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 01 червня 2020