Н У Х Т

Консультації з підготовки до вступу у НУХТ київським ліцеїстам від фахівців кафедри харчової хімії

29 січня 2019

Консультації з підготовки до вступу у НУХТ київським ліцеїстам від фахівців кафедри харчової хімії

Кафедра харчової хімії завжди активно підтримує всі профорієнтаційні заходи нашого університету. Як демонструє багаторічний досвід, найбільш ефективними виявляються зустрічі наших викладачів зі школярами, під час яких детально обговорюються всі нюанси вступної компанії, правила й умови вступу та навчання у НУХТ.

Доцент кафедри Лариса Мазур 29 січня відвідала Ліцей № 303 суспільно-природничого профілю м. Києва. Треба зазначити, що випускники цього навчального закладу щорічно поповнюють лави студентів різних освітніх програм нашого університету.

Викладач розповіла майбутнім вступникам про умови вступу та навчання, наукові гуртки, культурне та спортивне життя наших студентів. Також школярі були запрошені взяти участь у роботі наступного засідання зимового хімічного лекторію, яке відбудеться 9 лютого 2019 року, та у Всеукраїнській олімпіаді НУХТ з хімії. Викладач наголосила, що переможцям ІІ туру олімпіади при вступі до НУХТ будуть нараховані додаткові бали до оцінки в сертифікаті ЗНО з обраних предметів і розповіла, яким чином можна зареєструватися та виконати олімпіадні завдання.

Фахівець також роздала візитівки з адресами усіх електронних ресурсів кафедри харчової хімії, інститутів і факультетів університету, що стануть у нагоді під час підготовки до вступу у виш. Спілкування виявилось дуже корисним для майбутніх вступників.

Колектив кафедри харчової хімії щиро вдячний й висловлює подяку за багаторічну співпрацю та організацію профорієнтаційних зустрічей своїм колегам, вчителям хімії, директору Ліцею №303 Ользі Перепелиці та Людмилі Мінко.

Опублікований: 29-01-2019
Читайте також:
День вступника НУХТ напередодні головного етапу вступної кампанії

Як і у які терміни подавати заяви на вступ; що таке пріоритетність заяв на бюджет і на контракт і як вона працює; які спеціальності користуються особливою підтримкою держави і як збільшити свої шанси на вступ на бюджет розбиралися сьогодні цьогорічні вступники разом із фахівцями Приймальної комісії університету та відбіркових комісій наших навчальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вступника НУХТ напередодні головного етапу вступної кампанії 18 липня 2025

НУХТ запрошує на Всеукраїнський тиждень харчових технологій-2018

11-13 вересня 2018 року у Києві в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій-2018 відбудуться Міжнародна виставка хлібопекарної промисловості BAKERY Ukraine, Міжнародна виставка кондитерської промисловості SWEETS Ukraine, 27-ма Міжнародна спеціалізована виставка обладнання і технологій для харчової промисловості INPRODMASH і 19-та Міжнародна ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ запрошує на Всеукраїнський тиждень харчових технологій-2018 27 серпня 2018

Створення контенту за допомогою АІ: повний інструментарій маркетингу та унікальний практичний досвід

Нещодавно на кафедрі маркетингу відбулася гостьова лекція від провідного фахівця в сфері YouTube/TikTok для бізнесу Вʼячеслава Юренка, засновника IT-компанії 4Limes та globalremotestaff.com. Актуальна тема зібрала на вебінарі здобувачів спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля» і 061 «Журналістика» (освітньої програми «Реклам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Створення контенту за допомогою АІ: повний інструментарій маркетингу та унікальний практичний досвід 28 січня 2025

Зміцнюємо партнерську мережу: підписано нові угоди про співпрацю з бізнесом

Колектив університету продовжує впевнено втілювати стратегію партнерства з лідерами ресторанної та готельної індустрії, відкриваючи для студентів нові професійні горизонти та впроваджуючи інноваційні освітні формати. Цього тижня  підписано дві нові угоди про співпрацю – з «Essen Catering» (директор – Дмитро Руденко) та за ініціативи директорки з п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміцнюємо партнерську мережу: підписано нові угоди про співпрацю з бізнесом 13 червня 2025