Н У Х Т

Консультації з підготовки до вступу у НУХТ київським ліцеїстам від фахівців кафедри харчової хімії

29 січня 2019

Консультації з підготовки до вступу у НУХТ київським ліцеїстам від фахівців кафедри харчової хімії

Кафедра харчової хімії завжди активно підтримує всі профорієнтаційні заходи нашого університету. Як демонструє багаторічний досвід, найбільш ефективними виявляються зустрічі наших викладачів зі школярами, під час яких детально обговорюються всі нюанси вступної компанії, правила й умови вступу та навчання у НУХТ.

Доцент кафедри Лариса Мазур 29 січня відвідала Ліцей № 303 суспільно-природничого профілю м. Києва. Треба зазначити, що випускники цього навчального закладу щорічно поповнюють лави студентів різних освітніх програм нашого університету.

Викладач розповіла майбутнім вступникам про умови вступу та навчання, наукові гуртки, культурне та спортивне життя наших студентів. Також школярі були запрошені взяти участь у роботі наступного засідання зимового хімічного лекторію, яке відбудеться 9 лютого 2019 року, та у Всеукраїнській олімпіаді НУХТ з хімії. Викладач наголосила, що переможцям ІІ туру олімпіади при вступі до НУХТ будуть нараховані додаткові бали до оцінки в сертифікаті ЗНО з обраних предметів і розповіла, яким чином можна зареєструватися та виконати олімпіадні завдання.

Фахівець також роздала візитівки з адресами усіх електронних ресурсів кафедри харчової хімії, інститутів і факультетів університету, що стануть у нагоді під час підготовки до вступу у виш. Спілкування виявилось дуже корисним для майбутніх вступників.

Колектив кафедри харчової хімії щиро вдячний й висловлює подяку за багаторічну співпрацю та організацію профорієнтаційних зустрічей своїм колегам, вчителям хімії, директору Ліцею №303 Ользі Перепелиці та Людмилі Мінко.

Опублікований: 29-01-2019
Читайте також:
На зустріч із прекрасним вирушили студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Із метою підвищення загальнокультурного розвитку молоді відповідальна за роботу зі студентами Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок організувала для кураторської групи ТІ-1-4 спеціальності «Харчові технології» похід до театру, де представляв свою сучасну п’єсу «Вій» Чер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зустріч із прекрасним вирушили студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 30 листопада 2018

Частування від кафедри технології оздоровчих продуктів

У рамках святкування 135-річчя заснування НУХТ та з нагоди Дня працівників харчової промисловості кафедра технології оздоровчих продуктів у внутрішньому дворику університету пригощала всіх бажаючих смачними та корисними желейними цукерками двох видів: яблуко+вишня+смородина та гарбуз+апельсин, а також гарячим фіточаєм із композиції трав – чебрецю, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Частування від кафедри технології оздоровчих продуктів 18 жовтня 2019

Вручення відзнак за сумлінну працю

Сьогодні на Раді Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Почесні грамоти від ректора університету за сумлінну працю та виконання посадових обов’язків і з нагоди 135-річчя Національного університету харчових технологій урочисто отримали доценти Ольга Ткаченко, Тетяна Луцька, Людмила Закревська, Наталія Жужукіна та старший викладач ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вручення відзнак за сумлінну працю 26 листопада 2019

Підвищуємо кваліфікацію працівників галузі і у дистанційному режимі

Колектив Інституту післядипломної освіти НУХТ продовжує активно підвищувати кваліфікацію працівників харчової, переробної і суміжних галузей. Науковцями кафедри переробки сільськогосподарської продукції, доцентами Володимиром Куяновим, Андрієм Соболєвим, Віктором Маласаєм, Олександром Миропольським та іншими у дистанційному режимі проведена низка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищуємо кваліфікацію працівників галузі і у дистанційному режимі 17 вересня 2020