Н У Х Т

Експорт органічної продукції з України аналізували наші викладачі

30 вересня 2021

Експорт органічної продукції з України аналізували наші викладачі

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у вебінарі «Експорт органічної продукції з України 2020: аналіз та тенденції», організованому за сприяння ТОВ «Органік стандарт».

Під час вебінару виступили: директор ТОВ «Органік стандарт» Сергій Галашевський, начальниця відділу державної політики у сфері органічного виробництва Директорату державної політики у сфері санітарних та фітосанітарних заходів Валентина Заяць, координаторка органічного компоненту швейцарсько-української програми Наталія Прокопчук, провідна фахівчиня відділу експорту ТОВ «Органік стандарт» Ірина Федорченко, координаторка інформаційного порталу Organicinfo.ua Катерина Шор, президентка спілки «Органічна Україна» Олена Корогод.

Аналіз ринку харчової продукції у всьому світі свідчить про збільшення попиту на органічну продукцію. Під час вебінару були проаналізовані статистичні дані щодо попиту на органічну продукцію та обсяги її експорту у різних країнах, перспективи для українських виробників.

Спікери вебінару також приділили увагу проблемам, які стоять на заваді виходу деяких українських виробників органічної продукції на ринок європейських країн і США. Були розглянуті шляхи усунення таких проблем і розширення експортних можливостей, чому також сприяє створення експортного альянсу у цій галузі.

Отримана під час вебінару інформація буде використана під час підготовки до лекцій для здобувачів вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів». 

Опублікований: 30-09-2021
Читайте також:
Чи доцільно використовувати методи нейромаркетингу розбиралися наші викладачі

Зловживання методологіями нейронауки та психологічних досліджень сьогодні є гарячою темою в дослідженнях багатьох науковців, особливо в галузі наук, що стосуються виробництва та продажу продуктів харчування. Комерційні інструменти для використання цих методологій продовжують ставати кращими, швидшими та дешевшими. Проте, галузь споживчої нейронауки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи доцільно використовувати методи нейромаркетингу розбиралися наші викладачі 27 січня 2023

Наші науковці активно оприлюднюють результати своїх досліджень

Наші науковці активно оприлюднюють результати своїх досліджень. Зокрема, у журналі «Bacis solid state physics» вийшла друком стаття «Трансмісія релятивістських ферміонів із псевдоспіном рівним одиниці крізь квазіперіодичні бар’єри» професора кафедри фізики Aнатолія Короля, доцента кафедри фізики Наталії Медвідь і завідувача кафедри мехатроніки та п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші науковці активно оприлюднюють результати своїх досліджень 21 серпня 2019

На базі НУХТ відбувся всеукраїнський етап Олімпіади серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст»

23-24 травня 2019 року на базі кафедри готельно-ресторанної справи нашого університету за організаційної підтримки Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (спеціалізації «Готельне обслуговування», «Ресторанне обслуговування...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі НУХТ відбувся всеукраїнський етап Олімпіади серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст» 24 травня 2019

Усі нюанси роботи з міжнародними наукометричними базами з’ясував доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Компанія «Clarivate Analytics» проводила онлайн-семінари, присвячені роботі з міжнародними наукометричними базами. Одним зі слухачів семінарів став доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін, який взяв участь у 6-ти вебінарах: серії «Web of Science: система навігації в світі наукових публікацій»: - Інформаційна пла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі нюанси роботи з міжнародними наукометричними базами з’ясував доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 жовтня 2019