Н У Х Т

Експорт органічної продукції з України аналізували наші викладачі

30 вересня 2021

Експорт органічної продукції з України аналізували наші викладачі

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у вебінарі «Експорт органічної продукції з України 2020: аналіз та тенденції», організованому за сприяння ТОВ «Органік стандарт».

Під час вебінару виступили: директор ТОВ «Органік стандарт» Сергій Галашевський, начальниця відділу державної політики у сфері органічного виробництва Директорату державної політики у сфері санітарних та фітосанітарних заходів Валентина Заяць, координаторка органічного компоненту швейцарсько-української програми Наталія Прокопчук, провідна фахівчиня відділу експорту ТОВ «Органік стандарт» Ірина Федорченко, координаторка інформаційного порталу Organicinfo.ua Катерина Шор, президентка спілки «Органічна Україна» Олена Корогод.

Аналіз ринку харчової продукції у всьому світі свідчить про збільшення попиту на органічну продукцію. Під час вебінару були проаналізовані статистичні дані щодо попиту на органічну продукцію та обсяги її експорту у різних країнах, перспективи для українських виробників.

Спікери вебінару також приділили увагу проблемам, які стоять на заваді виходу деяких українських виробників органічної продукції на ринок європейських країн і США. Були розглянуті шляхи усунення таких проблем і розширення експортних можливостей, чому також сприяє створення експортного альянсу у цій галузі.

Отримана під час вебінару інформація буде використана під час підготовки до лекцій для здобувачів вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів». 

Опублікований: 30-09-2021
Читайте також:
21 травня 2022 року – День відкритих дверей НУХТ!

Шановні абітурієнти-2022, учні, студенти коледжів, випускники бакалаврату! Національний університет харчових технологій запрошує Вас на День відкритих дверей, що відбудеться у суботу, 21 травня 2022 р. у форматі онлайн. Захід проводитиметься у форматі відеоконференцій за допомогою програми Zoom. Підключитися до конференції Zoom: https://zoom.us/...

ЧИТАТИ ДАЛІ

21 травня 2022 року – День відкритих дверей НУХТ! 13 травня 2022

Телевізійники звертаються по роз’яснення до фахівців НУХТ!

Знімальні групи українських телеканалів часто звертаються до викладачів і науковців нашого університету за роз’ясненнями чи коментарями стосовно харчових продуктів, їх якості, технологій виготовлення, термінів придатності, корисності тощо. 5 грудня доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька була запрошена до сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Телевізійники звертаються по роз’яснення до фахівців НУХТ! 08 грудня 2020

Завершилося стажування у Фінляндії студенток Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

Завершилося стажування у Фінляндії студенток Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, які вивчають комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки. Уже вдруге така поїздка стала можливою завдяки нашим партнерським відносинам із Берлінським університетом прикладних наук і персональним зусиллям професора Стефа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилося стажування у Фінляндії студенток Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 06 вересня 2023

Третьокурсники-біотехнологи вчаться працювати в команді

Під час стажування у Delft University of Technology (Делфт ТУ, м. Делфт, Нідерланди) професор кафедри біотехнології та мікробіології Віктор Стабніков і доцент Інна Лич ознайомилися з особливостями підготовки майбутніх біотехнологів, серед яких на першому місці стоїть вміння працювати в команді. Таку саму вимогу висувають до наших випускників і робо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники-біотехнологи вчаться працювати в команді 28 жовтня 2019