Н У Х Т

Подарунок до Дня Незалежності: освітньо-наукова програма «Харчові технології» акредитована НАЗЯВО!

24 august 2023

Подарунок до Дня Незалежності: освітньо-наукова програма «Харчові технології» акредитована НАЗЯВО!

Колектив університету отримав прекрасний подарунок до Дня Незалежності. Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти на своєму засіданні 22 серпня прийняло рішення про акредитацію освітньо-наукової програми «Харчові технології» третього (доктор філософії) рівня вищої освіти. За відповідне рішення проголосували усі 20 членів агентства, присутніх на засіданні.

Експертна група у складі докторки технічних наук, завідувачки кафедри технологій харчових продуктів Уманського національного університету садівництва Ірини Заморської, докторки технічних наук, професорки кафедри товарознавства та експертизи в митній справі Луцького національного технічного університету Світлани Ягелюк та здобувачки освітнього ступеня «доктор філософії», асистентки кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування Одеського національного технологічного університету Аліни Дубини працювала в університеті 20-22 квітня. Експертки спілкувалися з керівництвом і менеджментом університету, академічним і допоміжним персоналом, фахівцями сервісних служб, знайомилися з матеріально-технічною базою, на якій здійснюються наукові дослідження здобувачів освіти.

Особливу увагу фахівчині приділили зустрічам із науковими керівниками здобувачів освітнього ступеня PhD та зі самими здобувачами. Зокрема, вони поспілкувалися зі здобувачами першого курсу Анастасією Божко, Мариною Побрусило, Галиною Ляшко, Сергієм Єпішкіним; другого курсу – Олександром Висоцьким, Анастасією Пархоменко, Марією Блаженко, Артуром Михалевичем, Ольгою Іващенко; третього курсу – Анною Логіновою та Анастасією Дубівко; четвертого курсу – Аліною Авраменко, Вікторією Сапігою, Владиславом Шпаком, Віталієм Рудюком, Ганною Вовк.

Не оминули своєю увагою експертки й думку членів студентського самоврядування університету, стейкхолдерів, залучених до здійснення процедур внутрішнього забезпечення якості освітньо-наукової програми, та випускників освітньої програми.

Загалом експертна група високо оцінила рівень підготовки здобувачів освітнього ступеня «доктор філософії» в нашому університеті, що й відобразила у своєму звіті про результати акредитаційної експертизи освітньої програми. Галузева експертна рада НАЗЯВО підтвердила думку експерток й надала відповідний експертний висновок щодо можливості акредитації освітньої програми.

Вітаємо гаранта освітньо-наукової програми, завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професора Володимира Ковбасу, проєктну групу програми та усіх причетних із успішною акредитацією!

Нагадуємо, що наразі в університеті триває набір до аспірантури, в тому числі й за освітньо-науковою програмою «Харчові технології». Заяви й документи приймаються до 1 вересня.

Published on: 24-08-2023
Read also:
Літня наукова практика наших міжнародників у Литві

Завідувачка кафедри міжнародної економіки, докторка економічних наук, професорка Світлана Гуткевич і здобувачка першого курсу магістерської програми «Міжнародна економіка» Валерія Гладкова з 4 липня по 28 серпня в рамках проєкту «Літня студентська наукова практика», організованого Дослідницькою радою Литви (RCL), проходять стажування на Каунаському...

READ YOURSELF

Літня наукова практика наших міжнародників у Литві 18 august 2023

Масштабне наукове зібрання цукровиків України й зарубіжжя розпочало роботу

26 березня 2019 року в університеті розпочала роботу традиційна Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи розвитку цукрової промисловості України». Захід відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної асоціації цукровиків України. Як і у попередні роки у рамках конференції працює виставка сучасних технолог...

READ YOURSELF

Масштабне наукове зібрання цукровиків України й зарубіжжя розпочало роботу 26 march 2019