Н У Х Т

Що робити у форс-мажорних ситуаціях під час подорожей відтепер знають студенти та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

05 травня 2020

Що робити у форс-мажорних ситуаціях під час подорожей відтепер знають студенти та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

Вважаєте, що туризм став на паузу? Насправді, оптимісти використовують карантин для підготовки до нових подорожей! Окрім розроблення цікавих маршрутів, студенти та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу серйозно приділяють увагу можливим форс-мажорам у подорожах. Про них 4 квітня 2020 року розповів під час вебінару відомий український тревел-блогер і засновник тревел-школи «Подорожуй.com.ua» Віктор Стинич, який відвідав понад 60 країн.

Говорили про скасування рейсів авіакомпаніями, а також лайфхаки пасажиру у таких ситуаціях. Радилися про те, що робити, якщо запізнився на літак, а також розглядали багато інших туристичних форс-мажорних ситуацій.

Опублікований: 05-05-2020
Читайте також:
Англомовний захід до 120-річчя від дня народження академіка Володимира Вернадського

17 березня 2023 року старші викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко і Людмила Юрчук провели захід, присвячений 120-річчю від дня народження Володимира Івановича Вернадського, науковця та філософа, одного із засновників Української академії наук, її дійсного члена (від 1918 року) та першого голови-президента (від 1 сі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Англомовний захід до 120-річчя від дня народження академіка Володимира Вернадського 20 березня 2023

Успішно склали Комплексний державний іспит студенти бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся Комплексний державний іспит зі спеціальності для студентів 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Перед початком важливого іспиту студентів привітали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко, який і очолив роботу Екзаменаційної комісії, заступники де...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно склали Комплексний державний іспит студенти бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 21 червня 2018

Поєднання традицій і науки у студентських лабораторіях

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася лабораторна робота №2 нововведеної вибіркової дисципліни «Українські традиції у сучасних технологіях харчових продуктів», у ході якої другокурсники вивчали технологічні особливості промислового і ремісничого виробництва гуцульської бринзи з доценткою Анастасією Пухляк, що має багаторічний ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поєднання традицій і науки у студентських лабораторіях 09 жовтня 2025

Удосконалення підготовки ейчарів у співпраці з компанією Hurma

18 квітня 2023 року відбулася лекція-вебінар «Ознайомлення з новаціями функціоналу системи HURMA (HRIS/HRM-система)» для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Спікерка вебінару – менеджерка команди Customer Success компанії HURMA Олександра Скиба надала експертний огляд змін функц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалення підготовки ейчарів у співпраці з компанією Hurma 20 квітня 2023