28 лютого в рамках дисциплін «Сучасні ресторанні технології», «Крафтове виробництво» та «Організація заходів в галузі» для бакалаврів і магістрантів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся лекторій «Сучасні технології сушіння та копчення м’ясної кулінарної продукції» від успішного випускника факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», здобувача освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології», засновника, директора та головного технолога компанії «М'ясоріг» Антона Іллючка. На запрошення завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран до освітнього івенту приєдналися здобувачі освіти ВСП «Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ».
Спікер ознайомив здобувачів із особливостями сучасних і традиційних методів копчення та сушіння м’ясних виробів, їхніми перевагами і недоліками. Звернув увагу на важливість контролю якісних і безпекових (мікробіологічних, токсичних) показників харчової сировини, напівфабрикатів і готової кулінарної продукції, зокрема впровадження системи аналізу небезпечних чинників і контролю критичних точок НАССР у виробничих умовах крафтових підприємств.
Антон розповів про історію виникнення компанії «М'ясоріг», ознайомив із асортиментом харчової продукції, яка виготовляється на потужностях закладу, та запросив здобувачів освіти детальніше ознайомитися з технологією кулінарних м’ясних виробів у виробничих умовах.
Здобувачі щиро вдячні Антону Іллючку за практичні кейси. Академічна спільнота кафедри пишається успіхами свого випускника та зичить наснаги на нові звершення!