Н У Х Т

Цікава й насичена програма для гостей НУХТ у День відкритих дверей університету

05 жовтня 2019

Цікава й насичена програма для гостей НУХТ у День відкритих дверей університету

Вдалий вибір майбутнього фаху – головне завдання, що нині стоїть перед старшокласниками. На не менш важливе питання – де продовжити здобуття вищої освіти – шукають відповідь старшокурсники коледжів і технікумів. У великому розмаїтті пропозицій не важко розгубитися, а щорічні новації, що впроваджуються Міністерством освіти і науки у проведення вступних кампаній, тримають майбутніх вступників і їх батьків у напрузі – чи нічого не пропустили, чи все правильно зрозуміли?

Колектив нашого університету завжди радо і охоче приходить на допомогу всім, хто прагне стати висококваліфікованим і затребуваним на ринку праці фахівцем. Онлайн-консультації з умов вступу і правил прийому до закладів вищої освіти, ґрунтовна інформація щодо переліку спеціальностей, підготовка до складання ЗНО, всеукраїнські олімпіади НУХТ для старшокласників, участь у яких дає шанс підвищити рейтинговий бал при вступі, – це та багато іншого пропонує наш виш для вступників.

І детально дізнатися про всі пропозиції НУХТ, отримати вичерпні відповіді на свої питання і вибудувати для себе вектори подальшого особистісного розвитку вступники можуть, відвідавши Дні відкритих дверей. Їх протягом навчального року в університеті організовуються кілька, і перший цьогорічний відбувся 5 жовтня.

Ще далеко на підході до головного корпусу університету відчувалося, що сьогодні у НУХТ відбувається чергове цікаве дійство – лунала музика, увагу привертали яскраві банери й ведучий, шалена енергія якого передавалася всім. Це вітали гостей університету добрі друзі й давні партнери – екіпаж Tic Tac-мобіля (представники групи «Ferrero» в Україні). Вони подарували заряд позитиву й енергії нашим гостям, студентам і викладачам, низкою запальних конкурсів і своїми призами-подарунками учасникам.

Після такого несподіваного й веселого вітання, учасники Дня відкритих дверей могли оглянути виставку досягнень інститутів і факультетів університету і завітати до навчальних і наукових лабораторій, поспілкуватися з керівництвом, викладачами і студентами.

Лайфхаки щодо вступу до НУХТ традиційно підготували для майбутніх вступників фахівці Приймальної комісії та Центру моніторинга якості та координації освітньої діяльності університету. Заступник відповідального секретаря Приймальної комісії Вадим Серпученко надав корисні поради учням шкіл, гімназій, ліцеїв, а старшокурсники коледжів і технікумів отримали аналогічні рекомендації від начальника відділу аналітично-інформаційного моніторингу освітньої діяльності Олени Подобій. Варто згадати, що сьогодні до університету завітало дуже багато студентів коледжів і технікумів як навчально-наукового комплексу НУХТ (Київського коледжу ресторанного господарства, Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму тощо), так й навчальних закладів, що не є нашими структурними підрозділами, зокрема Київського авіаційного технікуму. Їх цікавила можливість продовження навчання у нашому університеті не лише на споріднених спеціальностях, але й на інших. Зокрема, майбутніх молодших спеціалістів привабила перспектива стати студентами факультету біотехнології та екологічного контролю, декан якого Наталія Грегірчак також взяла участь у зустрічі з цією категорією вступників й активно спілкувалася з ними та їх батьками, докладно відповідаючи на всі питання після завершення зустрічі.

Завітала на День відкритих дверей НУХТ і директор з управління персоналом ПрАТ «Ічнянський Молочноконсервний Комбінат» Катерина Дворянець, яка розповіла вступникам про перспективи працевлаштування випускників НУХТ на прикладі свого підприємства. Присутні були вражені кількістю наших випускників різних років і різних спеціальностей, що зробили стрімку кар’єру, й нині займають керівні посади у холдингу. Виступ стейкхолдера переконав гостей, що, обравши спеціальності Національного університету харчових технологій, вони матимуть гарантоване працевлаштування, можливості кар’єрного зростання, високі доходи.

Не обійшлося й без уже традиційного розіграшу подарунків від ради студентського самоврядування університету. Приємними дарунками для щасливчиків стали футболки і екосумки із символікою НУХТ та упаковки драже «Tic Tac».

І наостанок, також традиційна родзинка – кейс майбутніх професій – низка майстер-класів від усіх інститутів і факультетів на будь-який смак: «Pneumo-music», «Promobot machine design», «Багатофункціональні системи 3D-моделювання», «Запрограмуй мікропроцесорний захист», «Штучний холод – це просто!», «Мистецтво бариста», «Коливальні процеси навколо нас», «Як стати успішним біотехнологом», «Визначення забруднювачів повітря», «Булочні викрутаси», «  Вершина ковбасного мистецтва», «Дегустація безалкогольних напоїв», «Молочна майстерня», «Органічний майонез», «Поліцукриди в желейних виробах», «Комп'ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації», «Сучасні інформаційно-телекомунiкацiйнi технології та Internet речей в розвитку суспільства», «Відверто про гроші, податки та страхування: чи знаєте Ви, що…?», «Мій START-UP», «Облік в нашому житті», «Тест-драйв з HR», «Я – маркетолог» та ін.

Маючи вичерпну інформацію про перспективи й переваги отримання вищої освіти у нашому навчальному закладі та ближче познайомившись із нашим дружним колективом, майбутнім вступникам лишилося тільки визначитися зі спеціальністю й зробити останні кроки до омріяної мети – завершити навчання у школах і коледжах, успішно здати ЗНО, подати документи до НУХТ й перемогти у конкурсному відборі. Бажаємо успіху й чекаємо на наступну зустріч, наші майбутні студенти!  

Опублікований: 05-10-2019
Читайте також:
На засадах інтермедіальності побудований принципово новий підручник викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування

До 135-річчя університету викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська і Наталія Науменко підготували та опублікували вперше підручник із нової дисципліни – «Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації», яку до навчальних планів підготовки магістрів включено лише з 1 вересня 2018 року. Необхідність упровадженн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На засадах інтермедіальності побудований принципово новий підручник викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування 30 серпня 2019

Зимова зустріч: відбувся День відкритих дверей НУХТ

25 січня старшокласники, студенти коледжів і технікумів та їх батьки могли отримати відповіді на хвилюючі питання стосовно отримання вищої освіти, завітавши до нашого університету на День відкритих дверей. Щоб допомогти молоді зробити по-справжньому свідомий і зважений вибір майбутнього, колективи навчально-наукових інститутів, факультетів і студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зимова зустріч: відбувся День відкритих дверей НУХТ 25 січня 2020

Дизайн презентації – поради від професіонала своєї справи

Нещодавно у здобувачів магістратури освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» відбулася зустріч із Крістіною Яцимірською, менеджеркою з розвитку персоналу ТОВ «Триглав Інтернешнл» (партнер корпорації «Артеріум»). Під час практичного заняття з дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень», які проводить...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дизайн презентації – поради від професіонала своєї справи 09 жовтня 2023

Продовжується співпраця з науковцями Інституту овочівництва і баштанництва НААН

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжує плідну співпрацю з Національною академією аграрних наук України відповідно до Меморандуму про співробітництво №43/22 у галузі науки і освіти. Днями науковці кафедри отримали від партнерів – академіка Володимира Хареби і професорки Олени Хареби дослідні зразки гарбуза сортів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується співпраця з науковцями Інституту овочівництва і баштанництва НААН 21 листопада 2022