Н У Х Т

Інклюзивний джоб-портал менеджерок персоналу здобув першість на Всеукраїнському конкурсі бізнес-проєктів

07 травня 2025

Інклюзивний джоб-портал менеджерок персоналу здобув першість на Всеукраїнському конкурсі бізнес-проєктів

Проєкт джоб-порталу для людей з інвалідністю, який поєднує функції сайту з пошуку роботи, навчання, ком’юніті та інклюзивного HR-консалтингу, створений командою здобувачок освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Альбіною Горобець, Даріною Капрізовою і Тетяною Федорчук під керівництвом старшої викладачки кафедри економіки праці та менеджменту Юлії Гринюк посів першу сходинку у фіналі Всеукраїнського конкурсу студентських бізнес-проєктів «Бізнес-трамплін».

Уже всьоме конкурс організовано Державним торговельно-економічним університетом за підтримки представників бізнесу, які разом із науковцями входять до складу журі, зокрема, інноваційного холдингу «Sikorsky Challenge», інкубатора і акселератора молодіжних стартапів Yep!, мережі магазинів «Антошка», Deloitte Ukraine. 

16 студентських команд, відібраних серед усіх заявок на попередньому етапі, представили журі свої проєкти під час фінального пітчингу. Цьогоріч їх тематики стосувалися сфер агропромисловості і харчової індустрії, туризму, біотехнологій, ресайклінгу і, звісно, вирішення різнопланових проблем, пов’язаних з війною та її наслідками. Серед них – високий темп інвалідизації населення України на фоні критично низького рівня працевлаштування людей з інвалідністю і кадрового голоду.

Як відповідь на проблему, менеджерки персоналу НУХТ презентували MVP-проєкт інклюзивного джоб-порталу SUN, який містить зручні опції і smart-функції, адаптовані під потреби кандидатів із різними видами інвалідності, а також послуги таргетованого рекрутингу, просування інклюзивного HR-бренду і кастомізовані HR-рішення для клієнтів, які дозволять їм стати inclusive-friendly роботодавцями, а порталу – монетизуватися у В2В-сегменті. Крім самої бізнес-моделі – від «розігріву» цільової аудиторії у pre-launch кампанії до виходу на окупність – команда створила макет інтерфейсу порталу за вкладками головного меню в одному з популярних сервісів для UI/UX-дизайну.

За результатами захисту у фіналі Альбіна, Даріна і Тетяна були нагороджені дипломами І ступеня, а наставниця проєкту – подякою від ректора ДТЕУ за підготовку переможців. Бізнес-експерти надали учасникам конкурсу бонуси у форматі подальшої менторської підтримки.

Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту вдячні ректорату, кафедрі економіки та фінансів підприємства, бізнес-інкубатору ДТЕУ за професійну організацію, стимулювання підприємницької активності молоді і можливість для студентів протестувати свої бізнес-ідеї практикам, і вітає дівчат із блискучим результатом, який доводить, що інклюзія – не виклик, а нові горизонти.

Опублікований: 07-05-2025
Читайте також:
Мандрівка у мікросвіт

Повномасштабна війна в Україні внесла суттєві корективи у налагодження й підтримку комунікації між абітурієнтами та закладами освіти по всій країні. Але навіть у таких складних умовах викладачі кафедри біотехнології і мікробіології продовжують тримати зв'язок зі здобувачами освіти і абітурієнтами та поширювати знання.  Тому, 18 травня відбувся нет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мандрівка у мікросвіт 20 травня 2022

Вступники до закладів вищої освіти уже можуть зареєструвати свої електронні кабінети

Сьогодні розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників до закладів вищої освіти. Електронний кабінет вступника необхідний для подання заяв в електронній формі для вступу до вишів. Для реєстрації е-кабінету потрібно використовувати сторінку системи за адресою https://ez.osvitavsim.org.ua/. Подання заяв до закладів вищої освіти триватиме ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до закладів вищої освіти уже можуть зареєструвати свої електронні кабінети 01 липня 2021

Кафедра технології молока і молочних продуктів наочно знайомить другокурсників із родзинками майбутнього фаху

17 січня 2019 р. у рамках ознайомлювально-виробничої практики, студенти 2-го курсу навчання, академічних груп 6 та 7 у супроводі доцента кафедри технології молока і молочних продуктів Алли Тимчук і асистента Тетяни Пшеничної відвідали кафе-виробництво молочних продуктів «Milk Point» (м. Київ). Студенти ознайомилися з принципом роботи міні-цеху каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології молока і молочних продуктів наочно знайомить другокурсників із родзинками майбутнього фаху 18 січня 2019