Н У Х Т

З Днем Незалежності України!

23 серпня 2019

З Днем Незалежності України!

vitannia

Опублікований: 23-08-2019
Читайте також:
Розпочалася основна сесія ЗНО для вступників до магістратури

10 серпня розпочалася основна сесія ЗНО для вступників до магістратури, яка триватиме до 17 серпня й пройде в Україні та 13 країнах Європи. У 2022 році майбутнім магістрантам Навчально-наукового інституту економіки і управління нашого університету при вступі на спеціальності «Економіка», «Журналістика», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася основна сесія ЗНО для вступників до магістратури 11 серпня 2022

Нові наукові висоти підкорюють наші здобувачі освіти

Нові наукові висоти підкорюють наші здобувачі освіти, впевнено вирішуючи завдання проєктування деталей і вузлів обладнання для харчової та фармацевтичної галузі. Свої компетенції вони підтверджують на авторитетних конкурсах, зокрема на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт із галузі знань «Механічна інженерія», підсумкова науково-пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові наукові висоти підкорюють наші здобувачі освіти 18 травня 2021

Ознайомлення менеджерів персоналу з особливостями письмових кадрових комунікацій

12 вересня 2024 року здобувачки другого курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Анастасія Роговська, Аліна Жигульська і Юлія Сауткіна разом із викладачками кафедри економіки праці та менеджменту ‒  професоркою Оленою Драган, доцентками Оленою Безпалько та Олесею Тур взяли участь у онлайн-вебінарі «Письмові кадрові комунікації» ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ознайомлення менеджерів персоналу з особливостями письмових кадрових комунікацій 13 вересня 2024

Перші важливі наукові здобутки третьокурсників кафедри експертизи харчових продуктів

Студентка 3 курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпечність харчової продукції» Анастасія Роботько взяла участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Високий рівень представленого дослідження (науковий керівник – асистент кафедри експертизи харчових про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші важливі наукові здобутки третьокурсників кафедри експертизи харчових продуктів 10 червня 2019