Н У Х Т

Як магістри-біотехнологи опановували невіддільні від подальшого працевлаштування дисципліни

30 грудня 2021

Як магістри-біотехнологи опановували невіддільні від подальшого працевлаштування дисципліни

Протягом семестру, що завершився, магістри-біотехнологи у межах дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві» опановували аспекти стандартизації лікарських засобів, нормативну базу фармацевтичної розробки, системи управління якістю фармацевтичної продукції, фармакологічний нагляд. Крім опрацювання лекційного матеріалу, під час практичних робіт кожний здобувач зміг заглибитись як у обрану тему, яку він представляв у вигляді презентації з докладною доповіддю, так і в теми одногрупників, задаючи свої питання.

Магістранти відзначають зрозуміле та доступне викладення матеріалу, якісно візуалізовані та чітко структуровані презентації, а також цікаві пропозиції щодо опрацювання дисципліни, за що вони вдячні лекторці Світлані Старовойтовій.

Бажаємо здобувачам магістерського рівня подальших успіхів в опануванні спеціальних дисциплін і набутті необхідних фахових компетенцій, що дозволить їм досягати омріяних вершин у професійній сфері. А викладачці – наснаги і натхнення у реалізації такої важливої місії – становлення майбутніх біотехнологів. 

Опублікований: 30-12-2021
Читайте також:
Гостьову лекцію про алергени прочитала для здобувачів освіти викладачка Інституту післядипломної освіти НУХТ

11 жовтня 2023 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції в рамках дисципліни «Дієтологія» для здобувачів групи ХЧX-4-11ск відбулась гостьова лекція «Алергени як небезпечних чинник системи НАССР. Програми керування та методи контролю алергенів». Лекцію прочитала доцентка кафедри харчових технологій Інституту післядипломної осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьову лекцію про алергени прочитала для здобувачів освіти викладачка Інституту післядипломної освіти НУХТ 11 жовтня 2023

Техніку приготування і подавання коктейлів ретельно опановують першокурсники Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Насиченим виявився тиждень для студентів-першокурсників групи МРО-18 Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету, адже вони продовжують енергійно працювати та вивчати техніку приготування і подавання коктейлів під керівництвом досвідченого майстра виробничого навчання ресторанного напрямку Тетяни Заячук. Найважли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Техніку приготування і подавання коктейлів ретельно опановують першокурсники Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 30 січня 2020

Вічна пам'ять, колезі…

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо, що 24 березня 2024 року, на 72-му році, обірвалося життя доцента кафедри технології цукру і підготовки води Ігоря Борисовича Петриченка. Пішла з життя щира, порядна і добра людина. У цей болісний час колектив університету приносить свої співчуття родині Ігоря Борисовича. Ігор Борисович зробив значний внесо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вічна пам'ять, колезі… 25 березня 2024

Основи кримінального права України для здобувачів-першокурсників на лекційному занятті викладачки кафедри економіки і права

Уже у звичному форматі відеоконференції відбулося відкрите лекційне заняття «Основи кримінального права України» старшої викладачки кафедри економіки і права Оксани Крамаренко з навчальної дисципліни «Право (Правознавство)» для здобувачів вищої освіти першого курсу спеціальності 242 «Туризм». На лекцію завітали всі викладачі кафедри економіки і пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Основи кримінального права України для здобувачів-першокурсників на лекційному занятті викладачки кафедри економіки і права 18 листопада 2020