Н У Х Т

Перший захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту

18 грудня 2023

Перший захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту

14 грудня 2023 року відбувся захист дисертації аспіранта кафедри електропостачання і енергоменеджменту Ярослава Онищенка, підготовленої під науковим керівництвом к.т.н., доцента, заступника голови Державної інспекції енергетичного нагляду України Анатолія Замулка. Це був перший захист на здобуття ступеня доктора філософії за освітньо-науковою програмою «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» кафедри електропостачання і енергоменеджменту НУХТ.

Разова спеціалізована вчена рада засідала у складі: д.т.н., професора, завідувача кафедри електропостачання і енергоменеджменту Сергія Балюти (голова ради), рецензентів – к. т. н., доцента, професора кафедри теплоенергетики та холодильної техніки НУХТ Михайла Маслікова і к. т. н., доцентки кафедри електропостачання і енергоменеджменту НУХТ Юлії Куєвди, опонентів – д. т. н., професорки кафедри електричної інженерії Луцького національного технічного університету Людмили Давиденко і к. т. н., доцента кафедри електропостачання НТУУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» Анатоліяй Чернявського.

Члени спеціалізованої вченої ради відзначили, що тема дисертації «Підвищення енергоефективності підприємств харчової промисловості з використанням засобів бенчмаркінгу» є надзвичайно актуальною. Автором дисертації доведено, що ефективний комплексний моніторинг, оцінювання, планування та контроль ефективності споживання електроенергії можуть бути забезпечені за допомогою інтеграції процедури бенчмаркінгу і моніторингу енергоефективності як складових систем енергетичного менеджменту підприємства харчової промисловості, що є базою для формування комплексного методу моніторингу.

За результатами публічного захисту спеціалізована вчена рада одноголосно присудила  здобувачеві науковий ступінь доктора філософії у галузі знань 14 «Електрична інженерія» за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

Вітаємо Ярослава Онищенка з успішним захистом!

Опублікований: 18-12-2023
Читайте також:
Нові можливості для організації якісного освітнього процесу опановують колективи структурних підрозділів університету

Ніхто вже не рахує тижні віртуального життя, а Уряд продовжив карантинні обмеження для закладів освіти. Триває стадія адаптивного карантину, й лишається тільки сподіватися, що навчання відновиться з початком нового навчального року. А поки що, дистанційне навчання та карантинні обмеження змусили педагогічний колектив Смілянського технологічного фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові можливості для організації якісного освітнього процесу опановують колективи структурних підрозділів університету 13 липня 2020

Поштовх в успішне майбутнє для старшокурсників кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Уже декілька років традиційним стало проведення на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів заходів, у яких беруть участь відомі вітчизняні та іноземні роботодавці, під час яких, компанії мають змогу ознайомити студентів з їх діяльністю, наявними вакансіями та програмами з працевлаштування, стажування, проходження практики. Не винятком став і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поштовх в успішне майбутнє для старшокурсників кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 20 вересня 2019

Онлайн-зустріч зі старшокурсниками Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ

У рамках профорієнтаційної роботи випускових кафедр 3 квітня 2023 року відбувся черговий профорієнтаційний онлайн-івент. Науково-педагогічні працівники кафедр технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування і автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління зустрілися й поспілкувалися зі студентами четвертого курсу осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-зустріч зі старшокурсниками Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ 04 квітня 2023

Професійне дозвілля онлайн

Теперішня ситуація в Україні, на жаль, не сприяє реалізації обов’язків наставниками академічних груп, проте, на допомогу приходять сучасні технології, які дозволяють мандрувати онлайн. Здобувачі групи ХЕ-2-12, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» разом із наставницею, професоркою к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійне дозвілля онлайн 26 грудня 2022