Н У Х Т

Заочникам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства присвоєний освітній рівень «Магістр»

21 червня 2018

Заочникам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства присвоєний освітній рівень «Магістр»

Сьогодні на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів заочної форми навчання.

Усі доповідачі чітко і лаконічно представили результати своєї експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання.

Студенти проявили кмітливість, ерудицію та обізнаність, відповідаючи на запитання членів комісії. Традиційно кожний виступ доповідача супроводжувався демонстрацією результатів досліджень із використанням мультимедійної презентації.

Тематика представлених робіт була досить різноманітною: від розроблення рецептури та дослідження властивостей напоїв, інтенсифікації процесів пивоваріння, виноробства до удосконалення процесів зброджування цукорвмісної сировини при виробництві спирту етилового.

Оголошуючи результати захисту атестаційних робіт, голова ЕК, провідний фахівець  Інституту  продовольчих ресурсів  НААНУ, професор Анатолій Мелетьєв зазначив, що студенти продемонстрували вміння стисло, змістовно, послідовно і чітко викласти сутність  результатів дослідження; здатність аргументовано захищати власні пропозиції, а також володіння культурою презентації.

Члени ЕК відзначили, що магістранти добре підготовлені. За результатами захисту всім студентам присвоєний освітній рівень «Магістр».

Вітаємо випускників і бажаємо їм успіхів!

Опублікований: 21-06-2018
Читайте також:
Репозитарій Науково-технічної бібліотеки НУХТ – серед кращих в Україні і світі

За підсумками чергового рейтингу репозитаріїв – Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar – інституційний репозитарій нашого університету (eNUFTIR) посів 129-те місце у світі серед 2764 учасників і 5 місце серед репозитаріїв України. У Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проекту ROAR за підтримки інформаційного се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Репозитарій Науково-технічної бібліотеки НУХТ – серед кращих в Україні і світі 18 серпня 2021

Старт SMART-лекторію 2023-2024 на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки за доброю традицією стартував SMART-лекторій 2023-2024. З першою лекцією виступив доктор технічних наук, професор, провідний науковий співробітник, дійсний член Академії технічних наук України, провідний аудитор Юрій Сухенко. Лекційні матеріали були пов’язані з темою «Філософія ISO 9001– фундамент впров...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старт SMART-лекторію 2023-2024 на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 02 жовтня 2023

Викладачі кафедри екології та збалансованого природокористування пройшли навчання з верифікації та акредитації щодо викидів парникових газів

За підтримки Світового банку в рамках проекту «Партнерство заради ринкової готовності» (PMR Ukraine) 24-26 липня та 11-13 вересня 2018 року консорціумом організацій VERICO SCE (Німеччина), TÜV NORD CERT GmbH (Німеччина), FutureCamp Climate GmbH (Німеччина) та ТОВ «Технічні та управлінські послуги» (TMS Україна) було проведене навчання з верифікації...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри екології та збалансованого природокористування пройшли навчання з верифікації та акредитації щодо викидів парникових газів 19 вересня 2018

Викладачі продовжують знайомство з крафтовими виробництвами Київщини

29 липня доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксана Топчій відвідала медоварню «Медовий Спас», ТМ «Сікера» у Броварах. Поїздка на унікальне підприємство, де виробляються плодово-ягідні вина з додаванням меду, дала можли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі продовжують знайомство з крафтовими виробництвами Київщини 02 серпня 2023