Н У Х Т

Заочникам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства присвоєний освітній рівень «Магістр»

21 червня 2018

Заочникам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства присвоєний освітній рівень «Магістр»

Сьогодні на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів заочної форми навчання.

Усі доповідачі чітко і лаконічно представили результати своєї експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання.

Студенти проявили кмітливість, ерудицію та обізнаність, відповідаючи на запитання членів комісії. Традиційно кожний виступ доповідача супроводжувався демонстрацією результатів досліджень із використанням мультимедійної презентації.

Тематика представлених робіт була досить різноманітною: від розроблення рецептури та дослідження властивостей напоїв, інтенсифікації процесів пивоваріння, виноробства до удосконалення процесів зброджування цукорвмісної сировини при виробництві спирту етилового.

Оголошуючи результати захисту атестаційних робіт, голова ЕК, провідний фахівець  Інституту  продовольчих ресурсів  НААНУ, професор Анатолій Мелетьєв зазначив, що студенти продемонстрували вміння стисло, змістовно, послідовно і чітко викласти сутність  результатів дослідження; здатність аргументовано захищати власні пропозиції, а також володіння культурою презентації.

Члени ЕК відзначили, що магістранти добре підготовлені. За результатами захисту всім студентам присвоєний освітній рівень «Магістр».

Вітаємо випускників і бажаємо їм успіхів!

Опублікований: 21-06-2018
Читайте також:
Міжсекторальний діалог про актуальне

У Волинському фаховому коледжі НУХТ відбувся круглий стіл «Інтеграція принципів сталого розвитку та цифрових технологій в освітній процес та сферу гостинності». Захід об’єднав представників освіти, готельно-ресторанного бізнесу, туристичних організацій і громадського сектору для обговорення сучасних викликів і перспектив розвитку сфери HoReCa через...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжсекторальний діалог про актуальне 10 червня 2025

Презентація наукових здобутків магістрантів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів уже склалася традиція презентації магістрантами результатів досліджень, отриманих у межах навчальної дисципліни «Науково-дослідницький практикум». Ця навчальна дисципліна спеціально передбачена освітньо-професійною програмою для проведення здобувачем експериментальних досліджень для майбутньої кваліфікаційно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація наукових здобутків магістрантів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 27 травня 2024

Успішні атестації здобувачів на кафедрі обліку і аудиту

На кафедрі обліку і аудиту відбулася атестація здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної і заочної форми навчання і здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня заочної форми навчання за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» у формі публічного захисту кваліфікаційних робіт. Представлені і захищені результати дослі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішні атестації здобувачів на кафедрі обліку і аудиту 28 лютого 2020

Книжкові новинки від наших фахівців

Наші викладачі й науковці продовжують видавати сучасну навчальну літературу та оприлюднювати результати своїх досліджень. Одразу дві книжкові новинки презентують цього травня фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ. У видавництві ІНКОС вийшов друком навчальний посібник «Борошняні кондитерські вироби: технологія та устаткування». Авторський ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкові новинки від наших фахівців 26 травня 2021