Н У Х Т

Заочникам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства присвоєний освітній рівень «Магістр»

21 червня 2018

Заочникам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства присвоєний освітній рівень «Магістр»

Сьогодні на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів заочної форми навчання.

Усі доповідачі чітко і лаконічно представили результати своєї експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання.

Студенти проявили кмітливість, ерудицію та обізнаність, відповідаючи на запитання членів комісії. Традиційно кожний виступ доповідача супроводжувався демонстрацією результатів досліджень із використанням мультимедійної презентації.

Тематика представлених робіт була досить різноманітною: від розроблення рецептури та дослідження властивостей напоїв, інтенсифікації процесів пивоваріння, виноробства до удосконалення процесів зброджування цукорвмісної сировини при виробництві спирту етилового.

Оголошуючи результати захисту атестаційних робіт, голова ЕК, провідний фахівець  Інституту  продовольчих ресурсів  НААНУ, професор Анатолій Мелетьєв зазначив, що студенти продемонстрували вміння стисло, змістовно, послідовно і чітко викласти сутність  результатів дослідження; здатність аргументовано захищати власні пропозиції, а також володіння культурою презентації.

Члени ЕК відзначили, що магістранти добре підготовлені. За результатами захисту всім студентам присвоєний освітній рівень «Магістр».

Вітаємо випускників і бажаємо їм успіхів!

Опублікований: 21-06-2018
Читайте також:
Студенти Вінницького коледжу НУХТ – стипендіати міського голови

20 травня у Вінниці відбулося загальноміське свято обдарованої молоді «Талант-2019». Привітали юних вінничан із здобутками у навчанні, творчості та спорті вінницький міський голова Сергій Моргунов і заступник голови обласної державної адміністрації  Ігор Івасюк, які вручили молодим талантам почесні відзнаки та грошові премії за сумлінне навчання. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Вінницького коледжу НУХТ – стипендіати міського голови 21 травня 2019

Мотивуючий лекторій з Австрії для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

26 жовтня відбувся гостьовий лекторій і нетворкінг для студентів-першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у рамках навчальної дисципліни «Основи гостинності». У режимі Zoom-конференції з відомого гірськолижного курорту Земмерінг в Австрії зі здобувачами спілкувався професіонал міжнародного рівня, шеф-кухар «SportHotel am Semmering...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуючий лекторій з Австрії для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 28 жовтня 2020

В університеті стартував додатковий набір вступників на навчання

Сьогодні, 8 вересня, в нашому університеті розпочався додатковий набір вступників на навчання за освітніми ступенями «Бакалавр» і «Магістр». Для вступу на навчання для здобуття ступеня «Бакалавр» потрібні результати національного мультипредметного тесту (НМТ) або зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), співбесіди (для пільгових категорій вступни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті стартував додатковий набір вступників на навчання 08 вересня 2023

Бакалаври-економісти представили кваліфікаційні роботи на попередні захисти

У студентів молодших курсів кафедри економіки і права активно проходить модульний тиждень та іспити, а випускники 4 курсу освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» спеціальності 051 «Економіка» успішно пройшли попередній захист кваліфікаційних робіт для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». На цьогорічних випускників чекало багато в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-економісти представили кваліфікаційні роботи на попередні захисти 12 червня 2020