Н У Х Т

Викладачки кафедри фізики та професійної безпеки дізналися як поліпшити психологічне благополуччя в організації

14 жовтня 2024

Викладачки кафедри фізики та професійної безпеки дізналися як поліпшити психологічне благополуччя в організації

Складається так, що життя в умовах невизначеності – це основна характеристика часу, в який нам випало жити. Із року в рік, 10 жовтня, міжнародна спільнота відзначає Всесвітній день психічного здоров’я. Цей день нагадує нам, як важливо дбати про наше емоційне і психічне благополуччя.

Доцентки кафедри фізики та професійної безпеки Аліна Сірик та Ольга Євтушенко разом із завідувачкою кафедри Світланою Літвинчук взяли участь у вебінарі «Ментальне здоров’я працівників як пріоритетний елемент системи БЗР», організованому редакцією журналу «Охорона праці», Європейським співтовариством з охорони праці (ESOSH).

Предметом обміну думками, досвідом і практикою стала тема щодо практичних порад і вимог законодавства України про поліпшення психологічного благополуччя в організації.

Спікерка Світлана Сокуренко ознайомила з основними правовими актами, що регулюють питання ментального здоров’я в Україні, Державними програмами та подальшим розвитком законодавства Україні у сфері ментального здоров’я.

Ще одна панель вебінару – «Світові тренди в управлінні ментальним здоров’ям на роботі». Спікер Дмитро Григоренко звернув увагу на системи підтримки ментального здоров’я на робочому місці та вплив психічного здоров’я на продуктивність у робочому середовищі. Спікером Оленою Пищиковою була представлена презентація за результатами проведених досліджень, в якій висвітлено питання важливості психологічної безпеки на робочому місці та окреслено основні проблеми у сфері ментального здоров’я, з якими стикаються працівники на робочому місці.

Наші учасниці вдячні головному редакторові журналу «Охорона праці» Дмитру Матвійчуку та спікерам вебінару за чудову організацію заходу!

Опублікований: 14-10-2024
Читайте також:
Lean Six Sigma в дії

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося лекційне заняття з дисципліни «Основи методології Lean Six Sigma» із залученням стейкхолдера, менеджера з операційної ефективності Агропромхолдингу «Астарта» Віталія Іванеса. Здобувачам освіти було представлено практичну реалізацію методології Lean Six Sigma у виробництві цукру. Лектор презентува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Lean Six Sigma в дії 11 квітня 2023

Майстер-клас для майбутніх вступників із приготування дамплінгу

В університеті відбувся черговий потужний захід для наших майбутніх вступників. Цього разу це був майстер-клас із приготування традиційної китайської страви дамплінг від шеф-кухарки китайської кухні ресторану «Loving Hut» (Бостон, США) Чи Чжу, за участі волонтерки міжнародної асоціації Supreme Master Ching Hai Зени Анні Макнил (Великобританія) і пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для майбутніх вступників із приготування дамплінгу 19 червня 2025

Майбутні фахівці з безпеки харчової продукції проходять практику на кафедрі технології зберігання і переробки зерна

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна триває ознайомлювально-виробнича практика, у рамках якої студенти групи ТІ-2-8 у супроводі доцента кафедри Олега Євтушенка відвідали Випробувальну лабораторію сільськогосподарської продукції ДП "Державний центр сертифікації та експертизи сільськогосподарської продукції" Міністерства аграрної політи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні фахівці з безпеки харчової продукції проходять практику на кафедрі технології зберігання і переробки зерна 01 лютого 2018

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – у пошуку професійно мотивованих вступників

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Віра Дробот і доцент Лариса Михонік зустрілися зі старшокурсниками Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ. Завдяки цій зустрічі майбутні випускники дізналися про усі переваги подальшого навчання в нашому університеті для здобуття кваліфі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – у пошуку професійно мотивованих вступників 13 лютого 2018