Н У Х Т

Закріпити теоретичні знання в умовах виробництва допомагають студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

15 травня 2018

Закріпити теоретичні знання в умовах виробництва допомагають студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти групи ТІ-2-6 Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ разом із доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Ларисою Михонік відвідали ПрАТ «Оболонь», яке є найпотужнішим підприємством з виробництва пива в Європі та найбільшим його експортером в Україні.

Студенти дізналися про сучасний стан пивоварної промисловості в Україні та світі, сировину, що використовується для виробництва та асортимент пива. Вони побували у виробничих цехах заводу ПрАТ «Оболонь», де познайомилися з роботою обладнання та розглянули основні технологічні параметри процесів приготування затору, охмелення і бродіння пивного сусла. Найбільші враження відвідувачі отримали у відділі розливу готової продукції.

Візит на підприємство дав змогу студентам краще закріпити теоретичні знання, здобуті під час лекцій.

 

Опублікований: 15-05-2018
Читайте також:
Відповідальна секретарка Приймальної комісії з командою викладачів презентувала НУХТ обухівським ліцеїстам

25 жовтня викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали Академічний ліцей № 3 м. Обухів, де презентували учням 10-11-х класів переваги навчання в нашому університеті. Відповідальна секретарка Приймальної комісії Юлія Запорожець ознайомила зі структурою нашого навчального закладу та особливостями вступу у 2025 році. Старшокл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідальна секретарка Приймальної комісії з командою викладачів презентувала НУХТ обухівським ліцеїстам 28 жовтня 2024

Пробні роботи групи кондитерів вражають оригінальністю й смаком

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету розпочалися випускні іспити. Студенти групи кондитерів здають пробні роботи та дивують отриманими знаннями, здобутими навичками та здібностями. До оцінювання приготовлених страв залучені передові викладачі спецдисциплін кулінарного напряму, голова циклової комісії та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пробні роботи групи кондитерів вражають оригінальністю й смаком 24 січня 2020

Введенські ліцеїсти на кафедрі експертизи харчових продуктів

На кафедру експертизи харчових продуктів знову завітали гості. Цього разу професорка, академік УАН Оксана Шульга і доцентка Анастасія Чорна знайомили з нашим університетом учнів ліцею № 107 «Введенський» м. Києва. Не обійшлося і без профорієнтаційної родзинки кафедри – майстер-класу з визначення якості та можливої фальсифікації харчових продуктів і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Введенські ліцеїсти на кафедрі експертизи харчових продуктів 29 квітня 2024

Міжнародний день англійської мови на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Міжнародний день англійської мови або День англійської мови в ООН – свято, що відзначається щорічно 23 квітня. Воно було засноване ООН відносно нещодавно – в 2010 році для святкування багатомовності та культурного різноманіття, а також для сприяння рівноправному використанню всіх шести офіційних мов ООН. Дата 23 квітня була обрана на пам’ять про в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний день англійської мови на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 26 квітня 2021