Н У Х Т

Закріпити теоретичні знання в умовах виробництва допомагають студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

15 травня 2018

Закріпити теоретичні знання в умовах виробництва допомагають студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти групи ТІ-2-6 Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ разом із доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Ларисою Михонік відвідали ПрАТ «Оболонь», яке є найпотужнішим підприємством з виробництва пива в Європі та найбільшим його експортером в Україні.

Студенти дізналися про сучасний стан пивоварної промисловості в Україні та світі, сировину, що використовується для виробництва та асортимент пива. Вони побували у виробничих цехах заводу ПрАТ «Оболонь», де познайомилися з роботою обладнання та розглянули основні технологічні параметри процесів приготування затору, охмелення і бродіння пивного сусла. Найбільші враження відвідувачі отримали у відділі розливу готової продукції.

Візит на підприємство дав змогу студентам краще закріпити теоретичні знання, здобуті під час лекцій.

 

Опублікований: 15-05-2018
Читайте також:
Тематичний захід відбувся за ініціативи викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із викладачами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів провели тематичний захід «Найвідоміші напої світу». Сьогодні важко уявити сніданок сучасної людини без кави або чаю. Про різноманіття цих напоїв та історію їх походження розповіли представники групи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний захід відбувся за ініціативи викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 травня 2018

Правове виховання

Суд починається з поваги, а правосуддя є підставою усіх суспільних чеснот, саме в цьому переконалися студенти Вінницького коледжу НУХТ, здійснивши екскурсію до апеляційного суду Вінницької області. Майбутнім автомеханікам, електрикам, теплотехнікам, технологам, економістам і програмістам випала нагода бути присутніми під час розгляду карних провад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Правове виховання 22 січня 2018

Успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Туризмознавство»

В університеті успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Туризмознавство» спеціальності 242 «Туризм». Експертна комісія працювала у складі завідувача кафедри менеджменту і туризму Житомирського державного технологічного університету, доктора економічних наук, професора Галини Тарасюк (голова комісії) і члена комісії, професора...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Туризмознавство» 17 січня 2019

Ряди кафедри харчової хімії поповнились кандидатом хімічних наук

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.183.01 в Інституті колоїдної хімії та хімії води ім. A.B. Думанського HAH України відбувся захист дисертації «Розроблення хімічних процесів комплексної переробки карбонатного осаду цукрового виробництва» провідного інженера кафедри харчової хімії НУХТ Тетяни Петренко на здобуття наукового ступеня кандид...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ряди кафедри харчової хімії поповнились кандидатом хімічних наук 04 червня 2018