Н У Х Т

Стартували весняні Дні кар’єри-2020 для учнів випускних класів

27 лютого 2020

Стартували весняні Дні кар’єри-2020 для учнів випускних класів

У міськрайонних центрах зайнятості Київської області розпочалися весняні Дні кар’єри-2020 для учнів випускних класів.

Вічне питання, яку професію обрати, кожний рік постає перед випускниками загальноосвітніх навчальних закладів України. Дні кар’єри організовані для того, щоб якомога краще ознайомити вступників до вищих навчальних закладів із цьогорічними умовами вступу, з навчально-структурними підрозділами, спеціальностями та освітніми програмами.

Фахівці та співробітники всіх інститутів і факультетів університету взяли участь у  заходах, які відбулися 26 лютого 2020 року у містах Фастів та Баришівка.

Школярів вразило, як цікаво та насичено живуть наші студенти. Учнів та їх батьків цікавило все – як організований навчальний процес протягом навчального року, які дисципліни викладають, умови проживання в гуртожитках, організація дозвілля та безліч інших. Вичерпні й ґрунтовні відповіді вони отримували від наших фахівців. Отримали школярі й інформаційні матеріали щодо НУХТ і вступної кампанії-2020. Відвідувачі заходів були запрошені відвідати  університет 14 березня у День відкритих дверей й взяти участь у майстер-класах.

Опублікований: 27-02-2020
Читайте також:
Третьокурсники-екологи дізнавалися, як вирішують екологічні проблеми на хлібокомбінаті №6

10 квітня студенти-екологи 3 курсу разом із доцентом кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксаною Салавор побували на дочірньому підприємстві ВАТ «Київхліб» «Хлібокомбінат № 6». «Київхліб» – найбільший столичний виробник хліба, хлібобулочних і кондитерських виробів, що вже понад 85 років утримує провідні позиції у галузі вітчизняного хлібо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники-екологи дізнавалися, як вирішують екологічні проблеми на хлібокомбінаті №6 11 квітня 2019

Підписано меморандум про співпрацю з Коледжем Сент Лоуренс (Канада)

Колектив університету безупинно продовжує розвивати міжнародну співпрацю. Черговим кроком до розширення кола зарубіжних партнерів стало підписання меморандуму про співпрацю зі St. Lawrence College. Ініціаторами стали завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний і доцентка кафедри Оксана Топчій. St. Lawrence College (SLC)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підписано меморандум про співпрацю з Коледжем Сент Лоуренс (Канада) 17 січня 2024

На зв’язку Мирогоща – профорієнтація в онлай-форматі на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

7 жовтня на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів у режимі Zoom-конференції відбулася зустріч із майбутніми випускниками спеціалізації «Виробництво і переробка продукції тваринництва» Мирогощанського аграрного коледжу. Випускники отримали інформацію щодо умов вступу до університету за денною та заочною формами навчання, ознайомилися зі спор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зв’язку Мирогоща – профорієнтація в онлай-форматі на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 08 жовтня 2021

Річниця проекту ProductiveWorkspace

Проекту ProductiveWorkspace кафедри управління персоналом та економіки праці виповнився рік. За цей час студенти-ейчари дослідили на місцях робочі процеси, організацію побуту працівників і корпоративну культуру відомих компаній-роботодавців: «1+1 Медіа», EY, Lifecell, Deloitte, EVO.company, Unit.City, BBDO Ukraine, METRO cash&carry Ukraine, і н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Річниця проекту ProductiveWorkspace 28 грудня 2017