Н У Х Т

Студентські проєкти з ресурсозбереження приносять нові перемоги

13 січня 2022

Студентські проєкти з ресурсозбереження приносять нові перемоги

Студентка ІІ курсу відділення економіки і підприємництва відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж НУХТ» Анна Верхломчук із проєктом «Сонячний дах» (керівник – викладач історії Ігор Онісімов) стала призеркою обласного етапу Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму (вікова категорія 16-23 років) у секції «Ресурси енергозбереження» та нагороджена дипломом управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації за зайняте ІІ місце.

Обласний відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму проводився Волинським обласним еколого-натуралістичним центром Волинської обласної ради в рамках Тижня всеукраїнських і міжнародних науково-освітніх проєктів «Україна-Європа-Світ-2022».

Захист наукових проєктів відбувався у форматі відеопрезентацій. Члени журі відзначили високий рівень підготовки конкурсантів, науковий підхід до розв’язання поставлених завдань, актуальність, перспективність тематики конкурсних робіт та їх практичне застосування.

Вітаємо студентку та її наукового керівника й бажаємо перемоги у фіналі Конкурсу! 

Опублікований: 13-01-2022
Читайте також:
Про якість і безпеку продуктів студентам-екологам від фахівця Центру експертиз «ТЕСТ»

На кафедру екологічної безпеки та охорони праці завітала колишня випускниця, а сьогодні керівник відділу тестувань Центру експертиз «ТЕСТ» Ніна Кільдій.  Вона прочитала лекцію «Якість та безпека продуктів харчування» в рамках дисципліни «Екологія харчових виробництв» для студентів-екологів 3 курсу. Ніна Кільдій дуже цікаво та професійно оцінила си...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про якість і безпеку продуктів студентам-екологам від фахівця Центру експертиз «ТЕСТ» 05 квітня 2019

Забезпечено високий рівень практичної підготовки здобувачів першого курсу

За підтримки керівництва ПрАТ «МХП» у рамках вивчення дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5» для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» протягом лютого-березня 2024 року було організовано проведення лабораторних робіт у Кулінарно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Забезпечено високий рівень практичної підготовки здобувачів першого курсу 18 березня 2024

Біотехнологи у світі #Farmak_Lab

Днями здобувачі-біотехнологи відвідали відкриту лекцію-доповідь, організовану українською фармацевтичною компанією «Farmak» – беззаперечним лідером фармацевтичного ринку України та активним гравцем на міжнародній арені. У першій частині заходу було представлено огляд діяльності компанії. «Farmak» експортує свою продукцію у понад 60 країн світу, ма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи у світі #Farmak_Lab 07 травня 2025

Профорієнтаційна ініціатива студради Навчально-наукового інституту харчових технологій

Хто краще за всіх розповість майбутнім вступникам про навчання в університеті, ніж його здобувачі освіти? До того ж вони можуть поділитися власним досвідом вибору закладу освіти та своїми історіями вступу. Тож команда профорієнтаційного сектору студентської ради Навчально-наукового інституту харчових технологій провела онлайн-зустріч з учнями 9, 1...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна ініціатива студради Навчально-наукового інституту харчових технологій 18 квітня 2024