Н У Х Т

Виїзний тренінг «Як вступити до НУХТ» для старшокласників гімназії «Потенціал»

24 січня 2019

Виїзний тренінг «Як вступити до НУХТ» для старшокласників гімназії «Потенціал»

Найефективніший спосіб залучення школярів до навчання у НУХТ – проведення роз’яснювальної роботи з детальним поясненням умов підготовки до ЗНО, вступу, навчання та подальшого вибору напряму навчання.

Така робота була проведена для школярів 10-11 класів гімназії «Потенціал» м. Києва за ініціативи й активної участі фахівців підготовчого відділення НУХТ. Доценти кафедри  екологічної безпеки та охорони праці Наталія Володченкова, Андрій Котинський та лаборанти Тетяна Фурман і Аліна Семенюк спільно з провідним спеціалістом підготовчого відділення Маргаритою Панасевич провели виїзний тренінг «Як вступити до НУХТ», розповіли про лекторії, олімпіади та тренінги, що проводяться на базі нашого університету.

Для учнівської  молоді та їх батьків був розроблений комплект інформаційного та рекламного матеріалу про наш університет, умови вступу, проведення олімпіад, спеціальності факультету біотехнології та екологічного контролю та майстер-класи його кафедр. Ця інформація була озвучена та продемонстрована під час зустрічі.

Також для гімназистів провели майстер-клас «Екологічна безпека води». Учасникам було цікаво самостійно проводити досліди, і вони проявили ініціативу у зборі зразків дослідження, тому запропонували використовувати воду із шкільної їдальні, із водопровідної мережі та зразки води із бюветів міста Києва.

Після закінчення майстер-класу кожний його учасник отримав вичерпну інформацію на всі запитання стосовно проведеного досліду. Крім того, наші викладачі докладно відповіли на всі питання абітурієнтів і розповіли їм про студентське наукове життя.

Щира зацікавленість учнів дає підстави сподіватися на зустріч з ними вже як зі слухачами нашого підготовчого відділення, а у подальшому і студентами НУХТ.

Бажаємо всім випускникам гімназії «Потенціал» у новому навчальному році стати студентами нашого університету! 

Опублікований: 24-01-2019
Читайте також:
Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – «Молодий вчений року-2023»

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Ольга Дулька стала переможницею Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року-2023» в номінації «Готельно-ресторанна справа». Конкурс «Молодий вчений року», організований Радою молодих вчених при Міністерстві освіти та нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – «Молодий вчений року-2023» 23 травня 2024

Вступникам на бюджет необхідно подати оригінали документів

Вступникам, які отримали рекомендацію на навчання за кошти державного бюджету, необхідно до 18-ї години 31 липня виконати вимоги до зарахування. Обов’язковою вимогою для зарахування є особисте подання до закладу вищої освіти оригіналів необхідних документів. Перелік документів для виконання вимог до зарахування: - копія документа, що посвідчує о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам на бюджет необхідно подати оригінали документів 29 липня 2019

Про лідерство на черговому засіданні English speaking club

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провела чергове засідання English speaking club для здобувачів першого і другого курсів Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету автоматизації і комп’ютерних систем на тему «Leadersip». Тема лідерств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про лідерство на черговому засіданні English speaking club 10 листопада 2021

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасник Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства взяв участь у Міжнародному форумі пивоварів і рестораторів, що працював у Києві 12-16 квітня. Міжнародний форум пивоварів і рестораторів – унікальний захід. Це і з’їзд, і ділова, і науково-технічна конференція. Двічі на рік, навесні та восени, сотні пивоварів і представників пивного б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасник Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів 18 квітня 2018