Н У Х Т

Виїзний тренінг «Як вступити до НУХТ» для старшокласників гімназії «Потенціал»

24 січня 2019

Виїзний тренінг «Як вступити до НУХТ» для старшокласників гімназії «Потенціал»

Найефективніший спосіб залучення школярів до навчання у НУХТ – проведення роз’яснювальної роботи з детальним поясненням умов підготовки до ЗНО, вступу, навчання та подальшого вибору напряму навчання.

Така робота була проведена для школярів 10-11 класів гімназії «Потенціал» м. Києва за ініціативи й активної участі фахівців підготовчого відділення НУХТ. Доценти кафедри  екологічної безпеки та охорони праці Наталія Володченкова, Андрій Котинський та лаборанти Тетяна Фурман і Аліна Семенюк спільно з провідним спеціалістом підготовчого відділення Маргаритою Панасевич провели виїзний тренінг «Як вступити до НУХТ», розповіли про лекторії, олімпіади та тренінги, що проводяться на базі нашого університету.

Для учнівської  молоді та їх батьків був розроблений комплект інформаційного та рекламного матеріалу про наш університет, умови вступу, проведення олімпіад, спеціальності факультету біотехнології та екологічного контролю та майстер-класи його кафедр. Ця інформація була озвучена та продемонстрована під час зустрічі.

Також для гімназистів провели майстер-клас «Екологічна безпека води». Учасникам було цікаво самостійно проводити досліди, і вони проявили ініціативу у зборі зразків дослідження, тому запропонували використовувати воду із шкільної їдальні, із водопровідної мережі та зразки води із бюветів міста Києва.

Після закінчення майстер-класу кожний його учасник отримав вичерпну інформацію на всі запитання стосовно проведеного досліду. Крім того, наші викладачі докладно відповіли на всі питання абітурієнтів і розповіли їм про студентське наукове життя.

Щира зацікавленість учнів дає підстави сподіватися на зустріч з ними вже як зі слухачами нашого підготовчого відділення, а у подальшому і студентами НУХТ.

Бажаємо всім випускникам гімназії «Потенціал» у новому навчальному році стати студентами нашого університету! 

Опублікований: 24-01-2019
Читайте також:
Науково-технічна бібліотека університету презентує виставку нових надходжень літератури

Традиційно наприкінці місяця Науково-технічна бібліотека університету презентує літературу та періодику, що надійшли до фондів бібліотеки. Фахівці бібліотеки підготували виставку нових надходжень за січень і лютий 2017 року. В експозиції представлені підручники, навчальні посібники, монографії, автореферати дисертацій, фахові журнали з різних галуз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна бібліотека університету презентує виставку нових надходжень літератури 24 лютого 2017

Мейнстрім на кафедрі маркетингу: вебінар від фахівчині з цифрової реклами

4 березня 2021 року на кафедрі маркетингу для здобувачів вищої освіти,  що навчаються за спеціальностями «Маркетинг» і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», відбувся вебінар «Таргетована реклама в соціальних медіа: правила та особливості» від керівниці SMM-напрямку в агенції «KUKU Buro» Катерини Репіч. Спікерка розповіла про важливість...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мейнстрім на кафедрі маркетингу: вебінар від фахівчині з цифрової реклами 05 березня 2021

Історія грошей – дослідження першоджерел

Днями студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» під керівництвом доцента Михайла Арича мали можливість якнайближче побачити історію розвитку фінансів, відвідавши Музей грошей Національного банку України. Автентичні знаки вартості від самих древніх часів до сучасних днів, що представлені у Музеї, показують всю глибину та рі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Історія грошей – дослідження першоджерел 21 жовтня 2019

Сучасні тренди та орієнтири молочної промисловості: започатковуємо ще одну наукову традицію

Колективи наших випускових кафедр продовжують зміцнювати партнерські зв’язки з промисловістю і бізнесом, залучаючи фахівців-практиків до цікавих івентів і актуальних обговорень. 29 травня 2024 року кафедра технології молока і молочних продуктів зібрала у дружньому творчому колі виробників молочних продуктів, колег-освітян і науковців, щоб поспілку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди та орієнтири молочної промисловості: започатковуємо ще одну наукову традицію 31 травня 2024