Н У Х Т

Продовжується наукове консультування нашими викладачами підприємств, установ, організацій

12 листопада 2024

Продовжується наукове консультування нашими викладачами підприємств, установ, організацій

За ініціативи проректорки з науково-педагогічної та виховної роботи, професорки Лариси Арсеньєвої продовжується наукове консультування викладачами університету підприємств, установ, організацій.

Зокрема відповідно до договору між ТОВ «ЕСМАШ-3», що спеціалізується на вирощуванні овочів, баштанних культур, коренеплодів, бульбоплодів і грибів, університет надає наукову підтримку та консультування зі впровадження й удосконалення систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів, застосування інноваційних методів контролю технологічних процесів і розроблення заходів для оптимізації виробництва.

Наукове консультування здійснюють фахівці університету, серед яких доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник і професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін.

Так, результати науково-дослідної роботи «Розроблення технології паштетів з азійських грибів» уже впроваджені у виробництво, що підтверджується соціальним та економічним ефектом.

Співробітництво триватиме до 1 січня 2026 року з можливістю продовження, створюючи нові можливості для розвитку харчової індустрії України та посилення практичної підготовки майбутніх фахівців.

Співпраця між НУХТ і ТОВ «ЕСМАШ-3» не лише сприяє підвищенню якості продукції, але й забезпечує викладачам і здобувачам можливість долучитися до реальних виробничих процесів і наукових досліджень у межах обраних пріоритетних напрямів.

Окрім основного обміну науково-технічною інформацією, передбачається залучення фахівців до спільного проведення наукових заходів, таких як семінари, конференції та стажування для здобувачів.

За тематикою науково-дослідної роботи на кафедрах експертизи харчових продуктів та технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувається виконання досліджень здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» та робота у наукових гуртках.

Щиро вдячні директору ТОВ «ЕСМАШ-3» Дмитру Бахлукову за плідне співробітництво та спільний внесок у розвиток української харчової галузі!

Опублікований: 12-11-2024
Читайте також:
На п’ять позицій вгору у світовому рейтингу представленості у веб-просторі!

Національна дослідницька рада Іспанії опублікувала чергову редакцію міжнародного рейтингу університетів світу Ranking Web of Universities (Webometrics). У ньому виші ранжуються за рівнем їх присутності в інтернеті. Результати цього дослідження публікують 20 років поспіль у січні та липні. Оцінювання університетів відбувається за трьома показниками...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На п’ять позицій вгору у світовому рейтингу представленості у веб-просторі! 08 серпня 2023

Вишукані кулінарні розробки своїх здобувачів гордо представляє кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізгнсу імені проф. В.Ф. Доценка продовжується другий етап кулінарного ONLINE-конкурсу «Масниця-Fest 2023». За активної підтримки завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорки Олександри Нєміріч, гаранта освітньої програми «Технології харчування», професора Олега ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вишукані кулінарні розробки своїх здобувачів гордо представляє кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 лютого 2023

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ здобувають впевнені перемоги на всеукраїнських олімпіадах

21 березня 2019 року на базі Хіміко-технологічного коледжу ім. І.М. Кожедуба СумДУ відбувся ІІ обласний етап ІХ Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів ЗВО І-ІІ рівня акредитації, у якому студентка групи 2-ХП-08 Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ Ярослава Лелюх виборола І місце і представлятиме Сумську область на заве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ здобувають впевнені перемоги на всеукраїнських олімпіадах 22 березня 2019

Управлінські технології розвитку обговорили магістранти освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування»

Нещодавно магістранти кафедри економіки праці та менеджменту разом із викладачами здійснили огляд застосування управлінських технологій розвитку на прикладі відомих підприємств України. Ініціаторкою такого формату лекції стала доцентка кафедри Світлана Стахурська в межах дисципліни «Менеджмент організацій», учасники – магістранти спеціальності 073...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Управлінські технології розвитку обговорили магістранти освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» 07 листопада 2023