Н У Х Т

Продовжується наукове консультування нашими викладачами підприємств, установ, організацій

12 листопада 2024

Продовжується наукове консультування нашими викладачами підприємств, установ, організацій

За ініціативи проректорки з науково-педагогічної та виховної роботи, професорки Лариси Арсеньєвої продовжується наукове консультування викладачами університету підприємств, установ, організацій.

Зокрема відповідно до договору між ТОВ «ЕСМАШ-3», що спеціалізується на вирощуванні овочів, баштанних культур, коренеплодів, бульбоплодів і грибів, університет надає наукову підтримку та консультування зі впровадження й удосконалення систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів, застосування інноваційних методів контролю технологічних процесів і розроблення заходів для оптимізації виробництва.

Наукове консультування здійснюють фахівці університету, серед яких доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник і професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін.

Так, результати науково-дослідної роботи «Розроблення технології паштетів з азійських грибів» уже впроваджені у виробництво, що підтверджується соціальним та економічним ефектом.

Співробітництво триватиме до 1 січня 2026 року з можливістю продовження, створюючи нові можливості для розвитку харчової індустрії України та посилення практичної підготовки майбутніх фахівців.

Співпраця між НУХТ і ТОВ «ЕСМАШ-3» не лише сприяє підвищенню якості продукції, але й забезпечує викладачам і здобувачам можливість долучитися до реальних виробничих процесів і наукових досліджень у межах обраних пріоритетних напрямів.

Окрім основного обміну науково-технічною інформацією, передбачається залучення фахівців до спільного проведення наукових заходів, таких як семінари, конференції та стажування для здобувачів.

За тематикою науково-дослідної роботи на кафедрах експертизи харчових продуктів та технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувається виконання досліджень здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» та робота у наукових гуртках.

Щиро вдячні директору ТОВ «ЕСМАШ-3» Дмитру Бахлукову за плідне співробітництво та спільний внесок у розвиток української харчової галузі!

Опублікований: 12-11-2024
Читайте також:
Онлайн-тур першокурсників-експертів на підприємство Coca-Cola в Україні

Здобувачі першого курсу освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» разом зі своєю кураторкою, асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Божко побували на онлайн-екскурсії підприємством Coca-Cola Beverages Ukraine. Здобувачі освіти побачили виробництво найпопулярнішого безалкогольного на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-тур першокурсників-експертів на підприємство Coca-Cola в Україні 31 січня 2025

Безкоштовні вебінари для науковців із використання бази даних Scopus

Згідно з інформацією, представленою на сайті Міністерства освіти і науки України, впродовж липня для науковців проведуть 4 безкоштовних вебінари з використання бази даних Scopus. Знайомство з базою даних Scopus, пошук інформації в ній, ScienceDirect та профіль автора у Scopus – про все це українські науковці зможуть дізнатися на безкоштовних вебін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безкоштовні вебінари для науковців із використання бази даних Scopus 01 липня 2020

Здобувачка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки пройшла тренінг-курс Erasmus+ у Туреччині

14-22 червня 2023 року здобувачка третього курсу спеціальності «Теплоенергетика» Софія Бойко пройшла тренінг-курс Erasmus+ в Анкарі. Проєкт «Climate Change Awareness» передбачає проведення різноманітних активностей, спрямованих на підвищення обізнаності та залучення молоді до боротьби зі зміною клімату. Він надає можливість молодим людям зробити с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки пройшла тренінг-курс Erasmus+ у Туреччині 26 червня 2023

Голова правління ПрАТ «СК» КД Життя» прочитав лекцію для здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування»

29 квітня 2021 року голова правління ПрАТ «СК» КД Життя» Віталій Коваленко для здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» прочитав лекцію в онлай-форматі ZOOM на актуальну тему «Система пенсійного забезпечення в Україні, впровадження 2-го рівня». У ході зустрічі поспілкувалися на тему фінансової грамотності майбутніх фахівців обліку і оп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Голова правління ПрАТ «СК» КД Життя» прочитав лекцію для здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування» 30 квітня 2021