Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у Міжнародній онлайн-конференції «Органічний овочевий бізнес: перспективи 2021», яка відбулася за сприяння «Українського проєкту Бізнес-розвитку плодоовочівництва».
На конференції виступили представники компаній-виробників органічних харчових продуктів, торговельних мереж та організацій, які сертифікують органічне виробництво.
Дуже цікавою була доповідь старшого консультанта Департаменту міжнародного співробітництва Дослідного інституту органічного сільського господарства Торальфа Ріхтера (Швейцарія), який не лише розповів про досвід ЄС по маркетингових комунікаціях і збуту органічних сертифікованих продуктів, але й звернув увагу на перспективні напрями розвитку цього сегменту ринку.
Під час конференції слухачі дізналися про останні аналітичні дані щодо розвитку ринку органічних сертифікованих продуктів, нові бізнес-плани, виробничі аспекти та нюанси збуту продукції.
Наші викладачі вдячні організаторам за надану можливість відвідати конференцію. Отримана інформація буде використана під час підготовки матеріалів дисциплін для здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів».