Н У Х Т

Маркетинговий консалтинг для майбутніх професіоналів із готельно-ресторанної справи від гостьової лекторки

21 грудня 2020

Маркетинговий консалтинг для майбутніх професіоналів із готельно-ресторанної справи від гостьової лекторки

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбувся черговий оnline-лекторій для здобувачів вищої освіти. Цього разу гостя факультету – кофаундерка агенції ресторанного маркетингу RED Тереза Даштоян.

Професійний бекграунд спікерки – це досвід фахової діяльності на посадах маркетинг-директорки мережі ресторанів «Сито-П’яно» і маркетолога-стратега консалтингової компанії «Bureau Business Ideas». Історія успіху Терези Даштоян –мотиваційний приклад для багатьох, адже власну агенцію маркетологиня відкрила напередодні оголошення національного карантину у березні.

Як співвласниця маркетинг-агенції гостьова лекторка займається розробленням й імплементацією комплексної маркетингової стратегії, створенням контенту і просуванням у соціальних мережах (SMM), розробленням сайтів доставки і проведенням рекламних кампаній.

Натхненний marketing talk Терези Даштоян зі здобувачами вищої освіти про формування маркетинг-команди, синхронізацію процесів і роботи команди, словник ресторанного маркетингу від агенції RED, ефективні канали комунікації, планування бюджету на маркетинг, формулу успіху від маркетинг-професіонала, діджитал-майбутнє ресторанного бізнесу і ресторанні тренди 2021.

У фокусі гостьової лекторки – маркетинговий консалтинг для майбутніх професіоналів із готельно-ресторанної справи на прикладі реальних кейсів агенції RED для ресторанних підприємств.

Тереза Даштоян поділилася зі слухачами, що розглядала можливість вступу до нашого університету для здобуття вищої освіти за спеціальністю «Маркетинг», а приємним сюрпризом від гості для наших студентів став конкурс у соціальній мережі Instagram із можливістю виграти новорічний подарунковий набір для приготування безалкогольних гарячих напоїв.

Організували гостьовий лекторій викладачки кафедри готельно-ресторанної справи – старша викладачка Олена Тищенко і доцентка Віта Цирульнікова.

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і кафедра готельно-ресторанної справи висловлюють вдячність неймовірній Терезі Даштоян за нові інсайти і бажають їй успіхів у реалізацій маркетинг-проєктів для ресторанного бізнесу.

Найкращий освітній контент від професіонала-практика напередодні зимової заліково-екзаменаційної сесії мотивує студентів до навчання і самовдосконалення. 

Опублікований: 21-12-2020
Читайте також:
Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів готуються до вступної кампанії 2017 року

Значним резервом поповнення контингенту студентів технологічних спеціальностей Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету є молодші спеціалісти – випускники коледжів. Тому цьому напрямку з року в рік приділяється значна увага у профорієнтаційній роботі. Відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри технології м’яса і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів готуються до вступної кампанії 2017 року 27 січня 2017

День пам'яті жертв політичних репресій і День боротьби за права кримськотатарського народу на кафедрі гуманітарних дисциплін

На кафедрі гуманітарних дисциплін відбулися літературно-мистецькі заходи до Дня пам'яті жертв політичних репресій і Дня боротьби за права кримськотатарського народу, у рамках якого вшанували пам’ять жертв депортації кримських татар. День пам'яті жертв політичних репресій відзначається в Україні щорічно, в третю неділю травня. Цього року він припав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День пам'яті жертв політичних репресій і День боротьби за права кримськотатарського народу на кафедрі гуманітарних дисциплін 19 травня 2020

Студентська конференція в  Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

10 жовтня 2019 року в  Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася студентська конференція за результатами проходження літньої практики зі студентами, які повернулися з практики з різних підприємств міста, області а також із Польщі і Болгарії. Практика у Болгарії чи Польщі – чудова можливість для студен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентська конференція в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 11 жовтня 2019

Науковці кафедри електропостачання і енергоменеджменту взяли участь у міжнародній науково-технічній конференції в Польщі

25 листопада 2022 року викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту, доктор технічних наук, професор Сергій Балюта, кандидатка технічних наук, доцентка Юлія Куєвда та асистент Петро Зінькевич взяли участь у VI-й міжнародній науково-технічній конференції «Actual problems of renewable energy, construction and environmental engineering» («А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри електропостачання і енергоменеджменту взяли участь у міжнародній науково-технічній конференції в Польщі 28 листопада 2022