Н У Х Т

Маркетинговий консалтинг для майбутніх професіоналів із готельно-ресторанної справи від гостьової лекторки

21 грудня 2020

Маркетинговий консалтинг для майбутніх професіоналів із готельно-ресторанної справи від гостьової лекторки

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбувся черговий оnline-лекторій для здобувачів вищої освіти. Цього разу гостя факультету – кофаундерка агенції ресторанного маркетингу RED Тереза Даштоян.

Професійний бекграунд спікерки – це досвід фахової діяльності на посадах маркетинг-директорки мережі ресторанів «Сито-П’яно» і маркетолога-стратега консалтингової компанії «Bureau Business Ideas». Історія успіху Терези Даштоян –мотиваційний приклад для багатьох, адже власну агенцію маркетологиня відкрила напередодні оголошення національного карантину у березні.

Як співвласниця маркетинг-агенції гостьова лекторка займається розробленням й імплементацією комплексної маркетингової стратегії, створенням контенту і просуванням у соціальних мережах (SMM), розробленням сайтів доставки і проведенням рекламних кампаній.

Натхненний marketing talk Терези Даштоян зі здобувачами вищої освіти про формування маркетинг-команди, синхронізацію процесів і роботи команди, словник ресторанного маркетингу від агенції RED, ефективні канали комунікації, планування бюджету на маркетинг, формулу успіху від маркетинг-професіонала, діджитал-майбутнє ресторанного бізнесу і ресторанні тренди 2021.

У фокусі гостьової лекторки – маркетинговий консалтинг для майбутніх професіоналів із готельно-ресторанної справи на прикладі реальних кейсів агенції RED для ресторанних підприємств.

Тереза Даштоян поділилася зі слухачами, що розглядала можливість вступу до нашого університету для здобуття вищої освіти за спеціальністю «Маркетинг», а приємним сюрпризом від гості для наших студентів став конкурс у соціальній мережі Instagram із можливістю виграти новорічний подарунковий набір для приготування безалкогольних гарячих напоїв.

Організували гостьовий лекторій викладачки кафедри готельно-ресторанної справи – старша викладачка Олена Тищенко і доцентка Віта Цирульнікова.

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і кафедра готельно-ресторанної справи висловлюють вдячність неймовірній Терезі Даштоян за нові інсайти і бажають їй успіхів у реалізацій маркетинг-проєктів для ресторанного бізнесу.

Найкращий освітній контент від професіонала-практика напередодні зимової заліково-екзаменаційної сесії мотивує студентів до навчання і самовдосконалення. 

Опублікований: 21-12-2020
Читайте також:
Зустріч здобувачів освіти і викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки зі стейкхолдером

У межах розвитку освітньо-професійної програми «Прикладна механіка» на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулася відеозустріч здобувачів освіти, що починають свій шлях в опануванні знань, зі стейкхолдером освітньо-професійної програми, випускником кафедри, а нині начальником відділу розробки та впровадження ПрАТ «Укрпластик», к.т.н. Дени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч здобувачів освіти і викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки зі стейкхолдером 07 квітня 2021

Інноваційні курсові проєкти магістрантів

Інновації в хімічній технології харчових добавок і косметичних засобів продемонстрували здобувачі магістратури під час виконання курсового проєкту. Комісія у складі професора кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Михайла Мілюкіна, гарантки освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні курсові проєкти магістрантів 09 червня 2022

Продуктивна зустріч: бакалаври готуються до написання кваліфікаційних робіт

У перший день весни на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулася продуктивна зустріч здобувачів четвертого курсу освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Прикладна механіка» з гарантами бакалаврської та магістерської освітніх програм – доцентами, к.т.н. Сергієм Токарчуком та Костянтином Васильківським, завідувачкою к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивна зустріч: бакалаври готуються до написання кваліфікаційних робіт 04 березня 2024

Дистанційне навчання: точки дотику

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології, крім безпосередньої підготовки фахівців-біотехнологів, забезпечує опанування основ загальної та галузевої мікробіологій для здобувачів інших навчальних структур університету. Для майбутніх технологів різних галузей харчової промисловості знання з мікробіології є невід’ємною складовою якісної професій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційне навчання: точки дотику 28 квітня 2022