Н У Х Т

Професорсько-викладацький склад кафедри технології молока і молочних продуктів збагатився двома дипломованими викладачами

10 грудня 2019

Професорсько-викладацький склад кафедри технології молока і молочних продуктів збагатився двома дипломованими викладачами

4 грудня 2019 року відразу два асистенти кафедри технології молока і молочних продуктів – випускники аспірантури НУХТ успішно захистили дисертаційні роботи у  спеціалізованій вченій раді Д 26.058.03.

Дисертаційні роботи асистентів Оксани Басс («Удосконалення технології морозива із цукрозамінниками», науковий керівник – д.т.н., проф. Галина Поліщук, офіційні опоненти – завідувач кафедри технології молочних, масложирових продуктів і косметики, д.т.н., проф. Наталія Ткаченко та ст. н.с. відділу молочних та дитячих продуктів Інституту продовольчих ресурсів НААН України, к.т.н. Тетяна Рудакова) та Тетяни Пшеничної («Розроблення технології комплексного перероблення молока на концентрати білково-ягідні», науковий керівник – к.т.н., доц. Олена Грек, офіційні опоненти – декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України, д.т.н., проф. Лариса Баль-Прилипко та доцент кафедри харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва Білоцерківського національного аграрного університету, кандидат технічних наук Оксана Гребельник) присвячені вирішенню важливих завдань  молочної промисловості ‒ удосконаленню безвідходних технологій перероблення сировини, інноваційним методам оброблення натуральних функціонально-технологічних компонентів, розширенню асортименту молочних продуктів підвищеної харчової цінності та покращенню структури харчування населення України. Дисертантами доведені актуальність, наукова новизна, практична значимість та очікувані економічний і соціальний ефекти від впровадження наукових розробок.

Отримані результати досліджень у повній мірі опубліковані у фахових виданнях, новизна прийнятих рішень підтверджена патентами України, інноваційні технології апробовані у виробничих умовах та впроваджені у навчальний процес кафедри.

Підтримати дисертантів прийшли викладачі та аспіранти кафедри технології молока і молочних продуктів, рідні та друзі.

За результатами публічних захистів дисертаційних робіт і відповідей дисертантів на питання члени ради одноголосно присвоїли Оксані Басс і Тетяні Пшеничній наукові ступені кандидатів технічних наук за спеціальністю 05.18.04 – «Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів».

Професорсько-викладацький склад кафедри технології молока і молочних продуктів збагатився двома дипломованими викладачами і бажає їм подальшого успішного проходження конкурсу на посади асистентів.

Хай і в подальшому щастить нашим молодим і перспективним викладачам на теренах наукової та освітньої діяльності!

Опублікований: 10-12-2019
Читайте також:
Знайомство з основами аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» знайомились з інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. Аюрведа – одна з найдавніших холістичних систем оздоровлення організму, вагомою складовою якої є правильна організація харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування повинні відпові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з основами аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 06 червня 2019

Професор кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів виступив експертом у проєкті ТРК «Україна»

Викладачі й науковці нашого університету мають беззаперечний авторитет і серед колег, і серед широкої громадськості. Тому вони, коли дозволяє час, часто виступають експертами у різних телевізійних і радіопрограмах, надаючи глядачам і слухачам ґрунтовну інформацію щодо технологій, маркування, термінів і умов зберігання харчових продуктів, косметични...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів виступив експертом у проєкті ТРК «Україна» 13 жовтня 2020

Практична підготовка пакувальників

З 15 січня частина наших здобувачів освіти відповідно до графіків навчального процесу розпочала проходження практики. Зокрема студенти, які опановують освітньо-професійну програму «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки» за спеціальністю «Видавництво і поліграфія», проходять практику у провідного світового виробника гнучкого пакува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична підготовка пакувальників 18 січня 2024

Студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ – переможці конкурсу науково-технічних робіт

Студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Ірина Олійник (022 група) та Андрій Гуменюк (921 група) взяли участь у Подільському відкритому конкурсі науково-технічних робіт учнів і студентів «Енергоефективність у промисловості, сільському, міському та домашньому господарствах». Андрій Гуменюк представив пристрій, який допома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ – переможці конкурсу науково-технічних робіт 12 квітня 2018