Н У Х Т

Неймовірний випускник на зустрічі зі здобувачами й викладачами факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

19 березня 2021

Неймовірний випускник на зустрічі зі здобувачами й викладачами факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

18 березня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася неймовірна мотиваційно-пізнавальна зустріч із талановитим і невгамовним випускником, нині шеф-кухарем ресторану середземноморської кухні «Kritikos» Андрієм Клюсом.

Уже на початку розмови здобувачі освіти спеціальностей 181 «Технології харчування» та 241 «Готельно-ресторанна справа» засипали Андрія питаннями абсолютно різного спрямування, адже не щодня у них у гостях учасник рейтингу «Топ-100 шеф-кухарів України». 

Гість поділився своїми враженнями від досвіду роботи та відкриття закладу ресторанного господарства за кордоном; розповів, чому повернувся в Україну; чесно відповів на питання щодо своїх мотивів і стимулів; як підбирає команду; що найбільше цінує у працівників і за що може звільнити підлеглого; безмежна кількість питань була про перспективи вітчизняного ресторанного бізнесу у час кризи та локдаунів, адже Андрій брав участь у відкритті понад п’яти закладів і знається на роботі з інвесторами та на заохоченні гостей.

Також шеф розказав, про що жалкує з пропущеного під час навчання, і що йому найбільше знадобилось із вивченого в університеті, що, безумовно, вмотивувало здобувачів.

Зважаючи на такий інтерес аудиторії, Андрій подарував кожному учаснику зустрічі свою книжку та пообіцяв обрати три кращі питання від слухачів і подарувати особисту зустріч і консультування, три томи неймовірно крутезної енциклопедії «Laroussegastronomique» та чотири книги однієї з кращих світових кулінарних шкіл !Le Cordon Blue».

Організували зустріч в.о. декана факультету Віта Цирульнікова, заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко та доцентка Віра Зуйко.

Викладачі та студенти факультету безмежно пишаються випускником і вдячні за таку мотиваційну і теплу сімейну зустріч. Вони не мають жодного сумніву у його подальшому зростанні – кар’єрному та професійному, триматимуть кулачки за успіх всіх його подальших проєктів і чекатимуть із нетерпінням на обіцяний майстер-клас. 

Опублікований: 19-03-2021
Читайте також:
Здобувачі-третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завершили виробничу практику

23 та 24 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист звітів виробничої практики здобувачами 3 курсу денної та скороченої форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» за допомогою відеоконференції ZOOM. Виробнича практика проходила дистанційно у період з 1 по 21 червня 2020 року. За період практики здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завершили виробничу практику 26 червня 2020

Актуальне про охорону праці

Одним із важливих завдань охорони праці є створення комфортних умов праці та запобігання виникненню нещасних випадків на виробництві і профзахворювань, проведення профілактичних заходів, спрямованих на усунення шкідливих і небезпечних виробничих факторів, викликаних умовами праці, попередження виникнення випадків загрози здоров'ю і життю працівникі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальне про охорону праці 23 січня 2018

Пригоди сімейки Адамс у НУХТ: відбувся вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління

21 листопада відбувся довгоочікуваний вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ (ННІ ЕіУ). Чому довгоочікуваний? Все просто – вечори цього структурного підрозділу нашого університету – це завжди інтрига, цікавий сюжет, до дрібниць виважена постановка, відмінна режисура, бездоганний смак, креатив і гумор, харизматична акторська...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пригоди сімейки Адамс у НУХТ: відбувся вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління 21 листопада 2019