Н У Х Т

Серед найкращих наших бакалаврів з інжинірингу фармацевтичних виробництв – випускники Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

11 червня 2020

Серед найкращих наших бакалаврів з інжинірингу фармацевтичних виробництв – випускники Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

Найбільша насолода для викладача університету – робота з відповідальною талановитою молоддю. А захист дипломних проектів – це той цікавий момент, коли наукові керівники хвилюються найбільше за своїх студентів.

Цього разу захищалася незвична група механіків-фармацевтів: частина студентів вчилася в нашому університеті з першого курсу, а частина – приєдналася на третьому курсі, вступивши на скорочену форму навчання після закінчення Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права. Викладачам було цікаво спостерігати за студентами, їх різними підходами до вирішення поставлених завдань, творчим ставленням до навчання і лідерськими якостями. Але зазначимо, що всі здобувачі гідно представили свої інженерні розробки у галузі актуальної для сьогодення теми – інжинірингу фармацевтичних виробництв. Ці розробки стосувалися виробництва екстрактивних препаратів, таблеток, мазей, питань енергоефективності фармацевтичних виробництв, а також пакування лікарських засобів.

Екзаменаційна комісія одноголосно прийняла рішення про присудження освітнього ступеня «бакалавр» з інжинірингу харчових виробництв Марії Аліпатовій, Максиму Споловичу, Сергію Линнику, Ярославу Косюченку, Дмитру Черненку, Віталію Ковбасенку і Руслану Байрамову. Всі представлені на цьому захисті проекти отримали високі оцінки.

Не зважаючи на перші здобутки здобувачів, зауважимо, що це – лише проміжний етап становлення фахівця. Цікава робота і кар'єрне зростання вимагають більших компетенцій, які можна здобути під час навчання у магістратурі. Тому викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв бажають своїм шановним випускникам не зупинятися, успішно скласти зовнішній іспит з іноземної мови, і сподіваються вже у вересні знову зустрітися з ними в університеті уже в статусі магістрантів.

Як згадувалося вище, частина студентів цієї освітньої програми вступили до НУХТ після закінчення Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права. Колектив нашого університету вдячний адміністрації та викладачам Коледжу за плідну працю, за значний внесок у підготовку майбутніх інженерів. Ваші випускники прийшли до нас із якісною базовою інженерною підготовкою. Їх виділяли високі здібності вирішувати інженерні задачі, і багато з них протягом останнього курсу успішно поєднували навчання з роботою на провідних фармацевтичних підприємствах, гідно представляючи честь нашого університету.

Бажаємо колегам із БКПЕП ще вагоміших успіхів, а вашому провідному освітньому закладу – процвітання і світового визнання!

 

Опублікований: 11-06-2020
Читайте також:
Консультаційна підтримка майбутніх вступників до магістратури кафедрою готельно-ресторанної справи

З 7 травня розпочався і триває основний період реєстрації на ЄВІ/ЄФВВ для вступу до магістратури. Кафедра готельно-ресторанної справи забезпечує постійну консультаційну підтримку своїх здобувачів 4 курсу бакалаврського рівня вищої освіти, які бажають взяти участь у вступних випробуваннях до магістратури. Чергова профорієнтаційна онлайн-зустріч бу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Консультаційна підтримка майбутніх вступників до магістратури кафедрою готельно-ресторанної справи 14 травня 2024

Освоєння нюансів фаху у фармацевтичній компанії «Дарниця»

Карантин зупинив багато сфер людської діяльності, але не фармацевтичні виробництва та студентів-магістрантів 2-го року навчання кафедри біотехнології і мікробіології, які весь період літніх канікул чекали початку їхньої переддипломної практики на них. Тож уже 1 вересня магістранти Сергій Вискірко, Микита Іванов та Віталій Гриненко вирушили на очіку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освоєння нюансів фаху у фармацевтичній компанії «Дарниця» 12 жовтня 2020

Транслітеруємо правильно!

Від 1 квітня 2022 року набув чинності національний стандарт ДСТУ 9112:2021 «Кирилично-латинична транслітерація і латинично-кирилична ретранслітерація українських текстів. Правила написання». Стандарт запропонували й розробили фахівці Державної науково-технічної бібліотеки України та Технічного комітету 144 «Інформація і документація». Цей стандарт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Транслітеруємо правильно! 07 квітня 2022

Формування компетентностей з безпечності харчових продуктів через інтеграцію сертифікатного курсу у навчальний процес

У межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» здобувачі-бакалаври освітньої програми «Технології харчування» пройшли сертифікатний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» на платформі Prometheus. Курс організовано за підтримки Міністерс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формування компетентностей з безпечності харчових продуктів через інтеграцію сертифікатного курсу у навчальний процес 16 квітня 2025