Н У Х Т

Серед найкращих наших бакалаврів з інжинірингу фармацевтичних виробництв – випускники Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

11 червня 2020

Серед найкращих наших бакалаврів з інжинірингу фармацевтичних виробництв – випускники Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

Найбільша насолода для викладача університету – робота з відповідальною талановитою молоддю. А захист дипломних проектів – це той цікавий момент, коли наукові керівники хвилюються найбільше за своїх студентів.

Цього разу захищалася незвична група механіків-фармацевтів: частина студентів вчилася в нашому університеті з першого курсу, а частина – приєдналася на третьому курсі, вступивши на скорочену форму навчання після закінчення Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права. Викладачам було цікаво спостерігати за студентами, їх різними підходами до вирішення поставлених завдань, творчим ставленням до навчання і лідерськими якостями. Але зазначимо, що всі здобувачі гідно представили свої інженерні розробки у галузі актуальної для сьогодення теми – інжинірингу фармацевтичних виробництв. Ці розробки стосувалися виробництва екстрактивних препаратів, таблеток, мазей, питань енергоефективності фармацевтичних виробництв, а також пакування лікарських засобів.

Екзаменаційна комісія одноголосно прийняла рішення про присудження освітнього ступеня «бакалавр» з інжинірингу харчових виробництв Марії Аліпатовій, Максиму Споловичу, Сергію Линнику, Ярославу Косюченку, Дмитру Черненку, Віталію Ковбасенку і Руслану Байрамову. Всі представлені на цьому захисті проекти отримали високі оцінки.

Не зважаючи на перші здобутки здобувачів, зауважимо, що це – лише проміжний етап становлення фахівця. Цікава робота і кар'єрне зростання вимагають більших компетенцій, які можна здобути під час навчання у магістратурі. Тому викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв бажають своїм шановним випускникам не зупинятися, успішно скласти зовнішній іспит з іноземної мови, і сподіваються вже у вересні знову зустрітися з ними в університеті уже в статусі магістрантів.

Як згадувалося вище, частина студентів цієї освітньої програми вступили до НУХТ після закінчення Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права. Колектив нашого університету вдячний адміністрації та викладачам Коледжу за плідну працю, за значний внесок у підготовку майбутніх інженерів. Ваші випускники прийшли до нас із якісною базовою інженерною підготовкою. Їх виділяли високі здібності вирішувати інженерні задачі, і багато з них протягом останнього курсу успішно поєднували навчання з роботою на провідних фармацевтичних підприємствах, гідно представляючи честь нашого університету.

Бажаємо колегам із БКПЕП ще вагоміших успіхів, а вашому провідному освітньому закладу – процвітання і світового визнання!

 

Опублікований: 11-06-2020
Читайте також:
Лабораторне заняття з київськими ліцеїстами

Відповідальні по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга та доцентка Анастасія Чорна провели лабораторне заняття «Дослідження властивостей ферментів» з учнями Ліцею №142 м. Києва. Тема лабораторного заняття узгоджується з навчальним планом підготовки школярів. У межах презентації наш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторне заняття з київськими ліцеїстами 19 березня 2025

Відбулося планове засідання вченої ради університету у квітні

26 квітня відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочалося воно за традицією з вітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями та вручення відзнак. Ректор Анатолій Українець вручив:- нагрудний знак «Ветеран НУХТ» професорові кафедри гуманітарних дисциплін Світлані Буравченковій та професорові кафедри автоматиз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося планове засідання вченої ради університету у квітні 26 квітня 2018

Із провідними шеф-кухарями України навчаються наші студенти

8 листопада 2018 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося відкрите заняття «Використання термоблендера» гуртка з дисципліни «Устаткування та обладнання» під керівництвом викладача спецдисциплін Оксани Данилів і майстер-клас від провідного бренд-шефа мережі ресторанів «23 ресторани», учасника кулінарного шоу «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із провідними шеф-кухарями України навчаються наші студенти 09 листопада 2018

Особливості дистанційного опанування студентами лабораторних робіт на прикладі дисципліни «Біологія клітин»

Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології у період карантину підготували надзвичайно цікаві  та пізнавальні дистанційні лабораторні та практичні роботи на базі платформи MOODLE. Із безлічі яскравих дисциплін біотехнологів варто виділити особливо вражаючі для студентів лабораторні роботи з першої, надважливої профільної дисципліни, з якої і п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості дистанційного опанування студентами лабораторних робіт на прикладі дисципліни «Біологія клітин» 14 травня 2020