Н У Х Т

Серед найкращих наших бакалаврів з інжинірингу фармацевтичних виробництв – випускники Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

11 червня 2020

Серед найкращих наших бакалаврів з інжинірингу фармацевтичних виробництв – випускники Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

Найбільша насолода для викладача університету – робота з відповідальною талановитою молоддю. А захист дипломних проектів – це той цікавий момент, коли наукові керівники хвилюються найбільше за своїх студентів.

Цього разу захищалася незвична група механіків-фармацевтів: частина студентів вчилася в нашому університеті з першого курсу, а частина – приєдналася на третьому курсі, вступивши на скорочену форму навчання після закінчення Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права. Викладачам було цікаво спостерігати за студентами, їх різними підходами до вирішення поставлених завдань, творчим ставленням до навчання і лідерськими якостями. Але зазначимо, що всі здобувачі гідно представили свої інженерні розробки у галузі актуальної для сьогодення теми – інжинірингу фармацевтичних виробництв. Ці розробки стосувалися виробництва екстрактивних препаратів, таблеток, мазей, питань енергоефективності фармацевтичних виробництв, а також пакування лікарських засобів.

Екзаменаційна комісія одноголосно прийняла рішення про присудження освітнього ступеня «бакалавр» з інжинірингу харчових виробництв Марії Аліпатовій, Максиму Споловичу, Сергію Линнику, Ярославу Косюченку, Дмитру Черненку, Віталію Ковбасенку і Руслану Байрамову. Всі представлені на цьому захисті проекти отримали високі оцінки.

Не зважаючи на перші здобутки здобувачів, зауважимо, що це – лише проміжний етап становлення фахівця. Цікава робота і кар'єрне зростання вимагають більших компетенцій, які можна здобути під час навчання у магістратурі. Тому викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв бажають своїм шановним випускникам не зупинятися, успішно скласти зовнішній іспит з іноземної мови, і сподіваються вже у вересні знову зустрітися з ними в університеті уже в статусі магістрантів.

Як згадувалося вище, частина студентів цієї освітньої програми вступили до НУХТ після закінчення Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права. Колектив нашого університету вдячний адміністрації та викладачам Коледжу за плідну працю, за значний внесок у підготовку майбутніх інженерів. Ваші випускники прийшли до нас із якісною базовою інженерною підготовкою. Їх виділяли високі здібності вирішувати інженерні задачі, і багато з них протягом останнього курсу успішно поєднували навчання з роботою на провідних фармацевтичних підприємствах, гідно представляючи честь нашого університету.

Бажаємо колегам із БКПЕП ще вагоміших успіхів, а вашому провідному освітньому закладу – процвітання і світового визнання!

 

Опублікований: 11-06-2020
Читайте також:
За два місяці до захистів кваліфікаційних робіт: зустріч із бакалаврами-заочниками

Час летить дуже швидко – ще кілька місяців тому здобувачі освіти обирали теми майбутніх дипломів, а зараз наступає найвідповідальніший момент остаточної підготовки до захистів кваліфікаційних робіт. 9 грудня гарантка освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна», доцентка Світлана Старовойтова т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За два місяці до захистів кваліфікаційних робіт: зустріч із бакалаврами-заочниками 12 грудня 2023

Відбулася атестація здобувачів магістерського рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа»

25 березня відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів здобувачів заочної форми навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Атестація здобувачів магістерського рівня вищої освіти відбулася у формі публічного захисту кваліфікаційної роботи дистанційно з використанням...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася атестація здобувачів магістерського рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» 26 березня 2021

У цікавих івентах від Кулінарної Академії беруть участь наші викладачі

Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу знову на Zoom-конференції «CHEF NEWS» від Кулінарної Академії, яка відбулася 16 червня 2020 року. Під час конференції «М’ясо або риба?» своїми знаннями ділилися спікери: сомельє, бар-менеджер готелю «Inter Continental Kyiv» і мастер-коуч із проведення тренінгів по вину, спиртних напоях і сигарах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У цікавих івентах від Кулінарної Академії беруть участь наші викладачі 17 червня 2020

Нестандартні підходи і цінні практичні рішення – роботодавці приємно вражені захистами бакалаврів спеціальності «Менеджмент»

На кафедрі економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбувся успішний захист 48 студентів-менеджерів. Успішний, бо всі здобувачі отримали ступінь бакалавра з менеджменту і 15 із них – в якості відмінників, а також зі схвальними відгуками представників роботодавців, що були присутніми на захистах, сере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандартні підходи і цінні практичні рішення – роботодавці приємно вражені захистами бакалаврів спеціальності «Менеджмент» 26 червня 2019