Н У Х Т

Фахівці кафедри технології молока і молочних продуктів разом зі студентами взяли участь у Фестивалі морозива

03 вересня 2018

Фахівці кафедри технології молока і молочних продуктів разом зі студентами взяли участь у Фестивалі морозива

1-2 вересня 2018 року наш університет взяв активну участь у Фестивалі морозива, організованому Асоціацією українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» спільно з Національним центром ділового та культурного співробітництва «Український дім».

У відкритті фестивалю, що був приурочений до Дня Знань, взяла участь завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Галина Поліщук, яка акцентувала увагу на важливості тісних зв’язків між наукою, освітою та виробництвом, розповіла про багаторічну співпрацю НУХТ з Асоціацією та дієву допомогу провідних підприємств України з виробництва морозива у підготовці кваліфікованих кадрів.

У програмі відкриття фестивалю брали участь студенти-учасники художньої самодіяльності університету, які представили святкові концертні номери.

Першокурсники спеціальності 181 «Харчові технології» разом із наставником – доцентом кафедри технології молока і молочних продуктів Аллою Тимчук були гостями стендів провідних підприємств – членів асоціації з 8-ми регіонів країни, де мали змогу ознайомитись із сучасним асортиментом морозива різних видів.

За участь у фестивалі президент асоціації Ігор Бартковський нагородив Національний університет харчових технологій дипломом.

Багаторічна тісна співпраця НУХТ із Асоціацією українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» є яскравим прикладом творчих стосунків між представниками підприємств галузі і закладами вищої освіти, які сприяють подальшому успішному розвитку харчової промисловості України.

 

Опублікований: 03-09-2018
Читайте також:
Пиво, зварене на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства, нагороджене бронзовою медаллю Міжнародного форуму

У місті Рівному відбувся ювілейний Х Міжнародний форум пивоварів і рестораторів, основні теми якого – виробництво і продаж пива під час локдауну, розроблення нових сортів пива з добавками. Постачальники сировини і обладнання проводили презентації своєї продукції. Долучилися до роботи форуму і фахівці нашого університету – викладачі кафедри біотехно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пиво, зварене на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства, нагороджене бронзовою медаллю Міжнародного форуму 29 квітня 2021

Презентація НУХТ у Пирятинському ліцеї

Відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри вищої математики імені проф. Можара В.І., доцент Володимир Листопад 11 квітня 2024 року завітав до Пирятинського ліцею, де поспілкувався із старшокласниками й познайомив їх з НУХТ, зокрема, з історією нашого закладу освіти, спеціальностями та освітніми програмами, особливостями вступу у 2024 році, у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація НУХТ у Пирятинському ліцеї 11 квітня 2024

Другий семестр в університеті розпочався з дистанційного навчання

У минулому навчальному році дистанційне навчання в університеті перейшло в активну фазу й перестало бути частиною навчального процесу тільки у філіях НУХТ, розташованих в регіонах країни, – впродовж шести тижнів на початку другого семестру усі студенти університету знаходилися на дистанційній формі навчання. Ґрунтовний аналіз, здійснений після заве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другий семестр в університеті розпочався з дистанційного навчання 10 січня 2017

В університеті відзначили День Гідності та Свободи

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін протягом тижня на заняттях проводили тематичні заходи, присвячені цій важливій пам’ятній даті. Завідувач кафедри Надія Левицька зазначила, що ми повинні віддати шану громадянам, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави, її європ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відзначили День Гідності та Свободи 22 листопада 2019