Н У Х Т

В університеті продовжується вступна кампанія і до аспірантури

18 серпня 2020

В університеті продовжується вступна кампанія і до аспірантури

В університеті продовжується вступна кампанія і до аспірантури. Прийом документів тут відбувався з 27 липня по 7 серпня. А з 11 по 21 серпня тривають вступні іспити. Ця категорія вступників здає іспити з іноземної мови в обсязі, який відповідає рівню B2 Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти, та зі спеціальності (в обсязі стандарту вищої освіти магістра з відповідної спеціальності). Вступники на навчання до аспірантури з іншої спеціальності ніж та, яка зазначена в їх дипломі магістра (спеціаліста), здають ще додаткові вступні випробування. При наявності міжнародного сертифікату з іноземної мови, що підтверджує рівень знання мови В2 і вище, вступник звільняється від складання вступного іспиту, а його знання оцінюються вищим балом – «5».

Зарахування до аспірантури має відбутися не пізніше 15 вересня 2020 р.

Нагадаємо, що в аспірантурі НУХТ ведеться підготовка за галузями знань «Соціальні та поведінкові науки», «Управління та адміністрування», «Механічна інженерія», «Електрична інженерія», «Автоматизація та приладобудування», «Виробництво та технології».

Обсяг державного замовлення на підготовку науково-педагогічних кадрів в університеті у 2020 році складає 26 осіб. Крім того, на навчання приймаються вступники за кошти юридичних і фізичних осіб.

У НУХТ функціонують 7 спеціалізованих вчених рад, де випускники аспірантури можуть захистити результати своїх дисертаційних досліджень. МОН продовжило термін їх дії до 15 травня 2021 року. 

Опублікований: 18-08-2020
Читайте також:
Секрети ефективності кейтерингового бізнесу дізналися наші викладачі

22 лютого 2022 р. викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на запрошення кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського та її завідувачки, професорки Марії Паски взяли участь у гостьовій лекції Людмили Шастало «Організація виїзного кейтерингу разом із «Дефі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети ефективності кейтерингового бізнесу дізналися наші викладачі 24 лютого 2022

Усі технологічні процеси і дегустація – студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ відвідали міні-пивоварню

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами другого курсу відвідав міні-пивоварню «Lisopylka», що знаходиться в м. Києві. Звичайно ж, для майбутніх інженерів-технологів головною метою було ознайомлення з обладнанням міні-пивоварні, особливостями технології виготовлення пива. Варто згадати, що тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі технологічні процеси і дегустація – студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ відвідали міні-пивоварню 01 листопада 2019

На студентів Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ чекає капітально відремонтований гуртожиток

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ постійно піклуються про комфортне, безпечне проживання студентів у гуртожитку та покращення їхніх житлово-побутових умов. Так, у студентському гуртожитку вже довгий час тривають планові ремонтні роботи.  15 серпня 2018 року завершився ремонт 8-го поверху гуртожитку. На студентів чекають затишні кімна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На студентів Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ чекає капітально відремонтований гуртожиток 20 серпня 2018

Викладачі й випускники кафедри управління персоналом та економіки праці зустрілися на професійному івенті

Викладачі й випускники кафедри управління персоналом та економіки праці зустрілися на професійному івенті – проекті «BICYCLE» від компанії HeadHunter Україна, провідного провайдера комплексних HR-рішень. Цього разу зустріч була організована за підтримки Deloitte Ukraine, а ключовими темами обговорень для ейчарів стали кращі практики роботодавців у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі й випускники кафедри управління персоналом та економіки праці зустрілися на професійному івенті 10 травня 2018