Н У Х Т

Школа педагогічної майстерності

31 січня 2022

Школа педагогічної майстерності

27 січня 2022 року задля забезпечення зростання професійної майстерності педагогічних працівників, удосконалення вміння застосовувати сучасні освітні та педагогічні технології у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулось онлайн-засідання Школи педагогічної майстерності.

Про педагогічну техніку викладача та особливості її прояву в педагогічній діяльності доповіла викладачка циклової комісії виробництва харчової продукції, к.п.н. Олена Замфереско.

Про студентоцентроване навчання, виклики сьогодення, і як викладачам порозумітися з цифровим поколінням йшлося у виступі викладачки циклової комісії інформатики Мати Мишолівської.

Школа педагогічної майстерності в коледжі створена як одна з ефективних форм підвищення кваліфікації педагогічних працівників, вона не припиняє своєї діяльності навіть в умовах дистанційного навчання. 

Опублікований: 31-01-2022
Читайте також:
Розширюють професійні зв’язки та вдосконалюють викладацьку майстерність на кафедрі експертизи харчових продуктів

Про особливості призначення судової товарознавчої експертизи говорили на науковому семінарі, організованому кафедрою експертизи харчових продуктів. Доповідачкою була к.т.н., доцентка, старша наукова співробітниця лабораторії економічних та товарознавчих досліджень Дніпропетровського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюють професійні зв’язки та вдосконалюють викладацьку майстерність на кафедрі експертизи харчових продуктів 21 грудня 2022

Помилка в документі про освіту не завадить вступу

У разі виявлення помилок у документі про базову або повну загальну середню освіту вступники можуть реєструвати електронні кабінети та подавати заяви до вишів, не чекаючи виготовлення дубліката. Відповідні листи МОН за підписом заступника міністра освіти і науки Вадима Карандія 12 липня 2019 року були розіслані у виші, місцеві органи управління осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Помилка в документі про освіту не завадить вступу 12 липня 2019

Нестандарті підходи до популяризації НУХТ застосовують викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

13-14 вересня відбулося святкування з нагоди відзначення 603-ї річниці міста Чуднів (Житомирська обл.). В урочистих заходах та концертній програмі взяв участь доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства університету Юрій Булій. Наш викладач звернувся з промовою до організаторів свята, жителів міста та його гостей, привітав із дн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандарті підходи до популяризації НУХТ застосовують викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 19 вересня 2019

Кольори біотехнології

3 березня 2025 року доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько прочитала гостьову ознайомчу лекцію на тему «Кольори біотехнології» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відокремленого структурного підрозділу «Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ». Слухачі дізналися про основні напрям...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кольори біотехнології 03 березня 2025