Н У Х Т

Відповідальна секретарка Приймальної комісії з командою викладачів презентувала НУХТ обухівським ліцеїстам

28 жовтня 2024

Відповідальна секретарка Приймальної комісії з командою викладачів презентувала НУХТ обухівським ліцеїстам

25 жовтня викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали Академічний ліцей № 3 м. Обухів, де презентували учням 10-11-х класів переваги навчання в нашому університеті.

Відповідальна секретарка Приймальної комісії Юлія Запорожець ознайомила зі структурою нашого навчального закладу та особливостями вступу у 2025 році. Старшокласники отримали вичерпну інформацію про напрями підготовки та перелік спеціальностей університету.

Доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок, професор кафедри технології консервування Віталій Шутюк і доцентка  цієї ж кафедри Ольга Дущак розповіли учням про перспективи працевлаштування випускників, детально пояснили організацію освітнього процесу та дозвілля, надали інформацію щодо студентських гуртожитків і спортивного комплексу.

Ліцеїсти були запрошені відвідувати профорієнтаційні активності НУХТ – дні вступників, дні гостинності, профорієнтаційні студії, майстер-класи тощо.

Зустріч завершилась вікториною, де учні взяли активну участь та отримали призи.

Опублікований: 28-10-2024
Читайте також:
Фахівці університету знайомилися з міжнародною співпрацею у сфері вищої освіти за програмою Жан Моне

Сучасні тенденції європейської освіти дають змогу українським студентам, науковцям та організаціям, діяльність яких пов’язана зі сферами розвитку молоді, освіти, культури та спорту взяти участь у наймасштабнішій сучасній програмі академічного обміну Erasmus+. Національний Еразмус+ офіс в Україні у тісній співпраці з Представництвом ЄС в Україні за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університету знайомилися з міжнародною співпрацею у сфері вищої освіти за програмою Жан Моне 18 січня 2019

У новому випуску журналу «Вища школа» опублікована стаття про підготовку у нашому університеті фахівців з аюрведи

Нарешті, після усіх карантинних затримок вийшов № 2 журналу «Вища школа». Одна з тем випуску – робота нашого університету, зокрема «Мистецтво аюрведи, як складова системи освіти в НУХТ». У березні 2020 року, тоді ще ректор університету, професор Анатолій Українець написав цю статтю для журналу. У ній він розкрив особливості системи аюрведи та її ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У новому випуску журналу «Вища школа» опублікована стаття про підготовку у нашому університеті фахівців з аюрведи 10 липня 2020

Нова наукова висота: старша викладачка кафедри готельно-ресторанної справи успішно захистила дисертаційне дослідження

16 грудня у спеціалізованій вченій раді Д 26.058.06 відбувся захист дисертації «Удосконалення технології формованих картопляних чіпсів підвищеної харчової цінності» старшою викладачкою кафедри готельно-ресторанної справи Аліною Ковтун на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук. Науковий керівник – завідувач кафедри технології хлібопекар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нова наукова висота: старша викладачка кафедри готельно-ресторанної справи успішно захистила дисертаційне дослідження 17 грудня 2020

З принципами НАССР познайомила виробничників доцентка кафедри експертизи харчових продуктів

Інститутом підготовки фахівців Національного органу стандартизації було організовано навчання для керівного складу працівників компанії «Арго регіон» у рамках теми «Практичні аспекти розроблення та впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР». До програми навчання була залучена доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З принципами НАССР познайомила виробничників доцентка кафедри експертизи харчових продуктів 25 жовтня 2023