Н У Х Т

Широке коло актуальних питань щодо якості та безпечності харчових продуктів обговорили науковці в рамках конференції кафедри експертизи харчових продуктів

15 листопада 2021

Широке коло актуальних питань щодо якості та безпечності харчових продуктів обговорили науковці в рамках конференції кафедри експертизи харчових продуктів

11-12 листопада на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася у Zoom-форматі з прямою трансляцією на YouTube V Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів», яку урочисто відкрив проректор з наукової роботи університету к.т.н., доцент Сергій Токарчук.

На конференції виступали висококваліфіковані фахівці з Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Науково-технічного центру оцінки виробництв і підтвердження відповідності систем управління ДП «Укрметртестстандарт», Державного підприємства «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості», ТОВ «Бюро Верітас Україна», Української асоціації Халяль Індустрії «Укрхаляль», Українського державного науково-дослідного інституту «Ресурс», Агропромхолдингу «АСТАРТА», Інституту біоорганічної хімії та нафтохімії ім. В.П. Кухаря НАН України, ГО «Ресторанна гільдія» та ГО «Продовольча безпека України», Компанії «Біола», ТОВ «Галіївський маслозавод», ТОВ «ЕКО» та ПрАТ «Пиво-безалкогольний комбінат «Радомишль».

Цікаві доповіді представили колеги із закладів вищої освіти України та Європейського Союзу: Національного університету харчових технологій, Одеського національного технологічного університету, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Жешувського університету (Польща) та Політехнічного університету Валенсії (Іспанія).

Широке коло актуальних питань щодо якості та безпечності харчових продуктів викликало жваві обговорення та дискусії серед учасників конференції.

Опублікований: 15-11-2021
Читайте також:
Студенти-електрики відвідали міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості-2021»

19 жовтня здобувачі освіти групи ЕЛ-2-3 і викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту, доцентка Юлія Куєвда та асистент Петро Зінькевич відвідали ХІХ міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості-2021» – головну консолідуючу подію для конструктивного діалогу бізнесу і влади, виробничої кооперації промисловців і підприєм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-електрики відвідали міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості-2021» 21 жовтня 2021

Міжнародне оnline-стажування завершила доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Оnline-стажування, що відбувалося з використанням zoom-конференції, пройшла доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок. Найкращі спікери від Universitet Ekonomiczne w Krakowie поділилися польським досвідом, цікавою інформацією та яскравими презентаціями. Стажування тривало з 4 по 29 травня 2020 року у вигляді лекцій, практи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне оnline-стажування завершила доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 03 червня 2020

Пісочне печиво, що пахне дитинством, турботою та мрією про професію

У спекотний літній день Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ наповнився сміхом, ароматами свіжої випічки та дитячим захопленням. 30 липня у рамках Літньої школи лідерського росту «Я МОЖУ…» відбувся черговий кулінарний майстер-клас «Франківські кухарики» – теплий, емоційний і водночас глибоко змістовний захід, який п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пісочне печиво, що пахне дитинством, турботою та мрією про професію 01 серпня 2025